View Full Version : bremennost...sled kolko
sled kolko vreme se poqvqvat pyrvite simptomi na bremennosta??molq ako nqkoi znae da mi kaje.sled 2-3 dena ili mesec,sedmica????blagodarq VI.
po princip vdimite belezi zapo4vat ot 1-q mesec i svyr6vat kym 3-q,est moje i da nqma belezi no tova sa mnogo redki slu4ai,nadqvam se znae6 belezite:sutre6no prilo6avane,golqm apetit i est SPIRANE NA MENSTRUACIQTA
the_destiny
10-05-2006, 18:14
Хм ... една позната разбра чак в 4-тия месец ... цветна бременност ... #-o
nqma takovane6to kato svetna bremennost,nz kolko trqbva da vi se nabiva glavite,tva ponqtie e mn uslovno,kogato zabremenee6 ima malka veroqtnost samo pyrviq mesec da ti doide i to da te4e adski ama adski malko i to mex 2 dena,posle nqma takova ne6to
dudeto_sy
10-06-2006, 14:25
Още първият месец. Болка в гърдите и болка в яйниците.
Моята приятелка разбра на края на втория месец.Ами то това си е индивидуално.Всяка жена по различен начин преживява всичко
the_destiny
10-06-2006, 16:23
nqma takovane6to kato svetna bremennost,nz kolko trqbva da vi se nabiva glavite,tva ponqtie e mn uslovno,kogato zabremenee6 ima malka veroqtnost samo pyrviq mesec da ti doide i to da te4e adski ama adski malko i to mex 2 dena,posle nqma takova ne6to
Абе щом гинеколог и го каза на момичето си мисля, че ще да е така, а това какво количество тече и колко време е ИНДИВИДУАЛНО !!
The`G_i_r_l
10-06-2006, 17:43
При всеки е индивидуално.При някой жени симптомите могат да се появят още 1-я месец...при някой 2-я... а при цветната бременост при 4-я или 5-я ... :mrgreen:
ro6li4ka
10-06-2006, 18:44
mi edna priqtelka razbra vtoriq mesec i si ima6e pylen paket simptomi gadene bolki v gyrdite apetit i taka natatyk...puk za cvetnata bremennost sy6testvuva za dokazatelstvo moga da vi dam brat mi toi e stanal slu4aino i dylgo vreme ne sa go razbrali na6te 6toto maika e imala cvetna bremennost...prosto pri vseki se slu4va razli4no