View Full Version : Pomognete mi ...
ADSki Tujna
10-05-2006, 19:08
zdraveite priqteli !
Imam adski golqm problem !!!! ;((
Az sum v 12 klas .. a silno me privleche momche v 9!!
Nikoga ne sum izpadala v tova polojenie!!!
Chuvstvam se mnoo zle! Tva se pak sa 3 godini.. a i nashiq grad e edin kliukarsi!!
S tova momche vseki den si govorim..smeem se.. opoznahme se mn dobre!
Chatime si..svalqme se.. toi me haresva ..obache az nz kakvo da pravq!
Kazvam Si ''Svesti se ne se izlagai'' no e po silno ot men !!!!
Molq vi daite nqkakuv suvet che shte umraa ;( :smt010 :smt010
Е тфа силно привличане не означава любов :wink:
zdraveite priqteli !
Imam adski golqm problem !!!! ;((
Az sum v 12 klas .. a silno me privleche momche v 9!!
Nikoga ne sum izpadala v tova polojenie!!!
Chuvstvam se mnoo zle! Tva se pak sa 3 godini.. a i nashiq grad e edin kliukarsi!!
S tova momche vseki den si govorim..smeem se.. opoznahme se mn dobre!
Chatime si..svalqme se.. toi me haresva ..obache az nz kakvo da pravq!
Kazvam Si ''Svesti se ne se izlagai'' no e po silno ot men !!!!
Molq vi daite nqkakuv suvet che shte umraa ;( :smt010 :smt010
на един мой приятел ( и аз трябва да съм 12ти клас но съм вече вишист :Д ) родителите му са със разлика...за каквато говориш ти :) но...малко по голяма :) майка му е с 13 години по голяма от баща му...жиеят си спокойно радват си се...2 деца имат...тва е от мен :) няма нищо нормално в тва да си по голяма от него :)
alkobalko
10-05-2006, 19:11
Е тфа силно привличане не означава любов :wink:
Мдам, едно е физическо привличане, съвсем друго любов.
може би ти трябва още време за да осъзнаеш напълно точно какво изпитваш към него, но аз също като останалите, не вярвам, че това може да е любов. забележи само разликата между вас. три години не е кой знае колко много, стига той да беше по-голям от теб. може би момчето е добро и си струва, но вие имате съвсем различни възгледи за бъдещето и навярно различни пътища, защото предполагам, че след като си последна година ще кандидатстваш, а тогава не се знае какво ще стане
BeBcHeTo
10-05-2006, 20:17
Треа ти о6те време та да разбереш кфо 4устфаш напулно
CrazyWitch
10-06-2006, 05:10
на един мой приятел ( и аз трябва да съм 12ти клас но съм вече вишист :Д ) родителите му са със разлика...за каквато говориш ти :) но...малко по голяма :) майка му е с 13 години по голяма от баща му...жиеят си спокойно радват си се...2 деца имат...тва е от мен :) няма нищо нормално в тва да си по голяма от него :)
Нещо подобно е със семейството на приятелката ми. :)
Ако това те радва като факти не се притеснявай.
Не плащаме данък обществено мнение нали?
може би ти трябва още време за да осъзнаеш напълно точно какво изпитваш към него, но аз също като останалите, не вярвам, че това може да е любов. забележи само разликата между вас. три години не е кой знае колко много, стига той да беше по-голям от теб. може би момчето е добро и си струва, но вие имате съвсем различни възгледи за бъдещето и навярно различни пътища, защото предполагам, че след като си последна година ще кандидатстваш, а тогава не се знае какво ще стане
Ти куха ли си по принцип, или само се правиш на такава ?! :shock:
три години не е кой знае колко много, стига той да беше по-голям от теб.
И къде е проблема тука, че не усещам нещо ? Няма как да се хвалиш пред приятелките си, че ходиш с батко или ... ?! :-s
Към авторката -- кво ти пука какво ще кажат в града за тебе ?
Репликата 'Барай меча.' е измислена като обръщение точно към такива хора като клюкарите. :|