View Full Version : Moderated:Каква е разликата м/у клиторен и вагинален оргазъм
mercedes_bentz
10-05-2006, 20:44
каква е разликата м/у клиторен и вагинален оргазъм ако мога да попитам???
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
дае тъпи сте признавам ви.
Тъй като жената й трябва възбуда от едно място (четох някъде че това може да е или мисълта за секс или тялото й да желае секс) същото е като при вагиналния и клиторен оргазъм. Ако възбуждаш клитора ще получи клиторен ако възбуждаш вагината ще получи вагинален.
http://www.prosex.org.br/clitoris.gif
всъщност разлика няма оргазмът е един но се постига па два начина и от начина му на постигане идва и името(клитор-клиторен и вагина-вагинален) :lol:
всъщност разлика няма оргазмът е един но се постига па два начина и от начина му на постигане идва и името(клитор-клиторен и вагина-вагинален) :lol:
Знам, че става досаден, но.. ПОСТИГА СЕ ПО ПОВЕЧЕ ОТ ДВА НАЧИНА!
Знам, че става досаден, но.. ПОСТИГА СЕ ПО ПОВЕЧЕ ОТ ДВА НАЧИНА!
ок моя грешка :oops: :lol:
Аз съм чувала пък, че няма вагинален оргазъм-има само по-силен клиторен.Но не твърдя нищо.
Аз съм чувала пък, че няма вагинален оргазъм-има само по-силен клиторен.Но не твърдя нищо.
И от медицинска гледна точка има,пак ти е грешна информацията!
Imalo i analen orgazum uj, ama to tova mai e samo raznovidnost na vaginalniq, puk kazvat 4e bil mn razli4en, ta znam li az... ne sum jena.
Imalo i analen orgazum uj, ama to tova mai e samo raznovidnost na vaginalniq, puk kazvat 4e bil mn razli4en, ta znam li az... ne sum jena.
Това, че не си жена, не ти пречи да получиш такъв оргазъм. Което още по-твърдо подкрепя хипотезата ми, че аналният оргазъм НЕ Е вид вагинален.
ПО тази логика би трябвало да има оргазъм и на G- точката... Тогава стават съвсем много :lol: Според мен,shizzle е прав, оргазмът си е един и също- слаб или силен, просто мястото,което се стимулира е различно. Така,че дали ще стимулирате клитора или вагината, ако жената не е достатъчно възбудена за да свърши, просто оргазмът ще е малко по- лек :wink:
ПО тази логика би трябвало да има оргазъм и на G- точката... Тогава стават съвсем много :lol: Според мен,shizzle е прав, оргазмът си е един и също- слаб или силен, просто мястото,което се стимулира е различно. Така,че дали ще стимулирате клитора или вагината, ако жената не е достатъчно възбудена за да свърши, просто оргазмът ще е малко по- лек :wink:
Rock on! :smt023
alexxgold
12-26-2006, 22:39
Мдаам, много видове оргазъм, мдам. За междупръстов чували ли сте нещо, че ми е интересно? :) Той силен ли е? Чувал съм, че на средния и безименния пръст много готино им става... :?
Мдаам, много видове оргазъм, мдам. За междупръстов чували ли сте нещо, че ми е интересно? :) Той силен ли е? Чувал съм, че на средния и безименния пръст много готино им става... :?
Хей, не се подигравай от позицията на човек, който не знае как стават тези работи! Както казахме със Станс - един оргазъм, много начини за получаване. Който го е изпитал (аз) - знае.
alexxgold
12-26-2006, 22:55
Нали аз точно с това се бъзикам - че оргазмът не е ЛОКАЛЕН! "Идва" от едно и също място (всъщност, гръбначния или главния мозък - хич ме няма по биология, пък и не сме учили точно това в даскало :D ), но бива "извикан" от най-различни места. Нал' тъй? :)
Тъй тъй! А такааа! My army is swelling in numbers, muhahaha!! Soon I shall be powerful enough to conquer the entire forum!
alexxgold
12-26-2006, 23:08
Крайно време беше да постигнеш целта си...толкова изживя - косата ти побеля чак, доколкото виждам на аватара... :D