View Full Version : Problem s momi4eto ,koeto hareswam.
eurofantasy
10-05-2006, 20:49
Imam problem s edno momi4e ,koeto mnogo hareswam.Pada mi se 4ta ili 5ta bratow4edka i towa malko me pritesnqwa kak da deistwam.Spored was sled 3ti bratowched dali se broi ne6to :) ..
Az poznawam edna priqtelka ,na koqto gadjeto i e 4ti bratowched no hodqt..a az neznam.??
Епа тфа не означава, че ще се ожените ... няма вечна любов :?
вие сте далечни братовчеди така че не виждам пречки да бъдете заедно или поне да се опитате да съградите връзка
След 3ти е позволено ако щете и деца да имате. Ама не препоръчвам поради острият риск от тотален срив в генетичната нуклеотидна решетка в хромозомната структура на яйцеклетката.
No_LiMiTe^f
10-05-2006, 22:10
Да,след 3та братовчедка може...но все пак дори и 10та да е пак ти е някаква роднина! Но ако толкова я харесваш и тя ако те харесва май не е такъв проблем!
Mikohito
10-06-2006, 00:14
Принципно до колкото знам след 3-ти братовчеди няма проблеми въпреки че както казаха пак ти се пада роднина и е малко кофти защото никой незнае до къде може да се стигне във връзката ви.
Рода си е род,можеш разбира се,никой не може да те спре,но толкова ли я харесваш??? =P~
Mislq,4e nqma pre4ka!A i vse pak ne ste 1vi ili 2ri bratov4edi!Uspeh! :wink:
DevilWish
10-06-2006, 08:27
Abe to e ok ,no kak 6te gledat horata na vas pomisli i za tova!?
Епа тфа не означава, че ще се ожените ... няма вечна любов :? Никак НЕ си права,но няма да споря с теб!Може и за теб да няма,но за други има...таа...относсно темата-няма никакъв проблем да сте заедно,то дори и не може да се каже,че сте някакви роднини,защото сте много далече.Предполагам и роднините ви няма да имат нищо против!
Няма никакъв проблем. Значи единствено с първа братовчедка не е редно да се ходи,защото,ако стигнете до брак или ви се роди дете ще е с увреждания,тъй като имате пряка кръвна връзка. Но от втора братовчедка нататък проблема е никакъв,освен предрасъдъците на хората... Щом ти е 4-та или 5-та проблем просто няма.
Krem4eto
10-07-2006, 09:04
Все пак имате някаква роднинска връзка...Не е много хубаво,но то си е твоя работа все пак.
delfin4eto
10-07-2006, 14:51
4ти , 5ти-няма такива братовчеди.След 3ти вече не се броят.
kofti_nick
10-07-2006, 15:53
Мое мое :)
Slave4You
10-07-2006, 18:02
gledai sq teoreti4no si4ki sme nqkvi dale4ni bratov4edi tei 4e kvo se pritesnqva6 :)) da ste 1-2 bratov4edi aide ama 5 ... eheeeeeeee
SlasHDaFiveNine
10-07-2006, 18:21
gledai sq teoreti4no si4ki sme nqkvi dale4ni bratov4edi tei 4e kvo se pritesnqva6 :)) da ste 1-2 bratov4edi aide ama 5 ... eheeeeeeee
бе пак неее мн успокоително тва ама...
ако чоека чак толкова я харесва...да действа...
ма аз не бих ..... се пак роднина бате =;
ThePainIsReaL
10-07-2006, 22:11
5 братовчед ли ? Баси и понятието ... споки , няма проблеми по закон :-D :-D :-D