View Full Version : троиките
chokito_m
10-05-2006, 23:21
за или против троиките.как мислите кои изпитват повече удоволствие момчетата или момчетата.каква троика бихте правили с 2 момчета или 2 момичета
Ами нито за, нито против съм.Лично мен не ме влече и не смятам и да го правя.
No_LiMiTe^f
10-05-2006, 23:31
По принцип бих пробвала!И то 2 моми4ета и едно момче!:) Интересно ми е...но ако и двамата са ми безразлични!
Между другото има много други такива теми!
chokito_m
10-05-2006, 23:47
според мен трябва да си малко би сексуална за да правиш троика с две момичета
Ами нито за, нито против съм.Лично мен не ме влече и не смятам и да го правя.
Уе уеее. Я вземи какво си написала че тука ще падна от смях.
Ами нито против нито за хахахахах но според мен не хахахаха.
Къде си расла е?
има една формула която съм сигурен че е валидна за момчетата
Дадено:
1=момче
х-различно от 0 (трябва да си изберете число по-голямо от 0 нула)
У=удоволствие
Ж=1 жена
Търсим: У=?
Решение(само формулата):
Заместете хикса и ще получите отговора на въпроса.
1+х.ж=у
Склонен съм на тройки, и на четворки , и на петорки, само да са момичета... и да не свършват бързо :D :D :D :D :D
Недей пада де.И кое ти беше чак толкова смешно неразбрах? Къде да съм "расла е"?
CrazyWitch
10-06-2006, 05:17
Против. Предпочитам да съм си с човека който обичам в леглото..
След време мога да мисля по различен начин по тоя въпрос, но сега съм на твърдно мнение.. Против.
marina star
10-06-2006, 05:28
"za" i s dvete race i s 2 mom4eta i s 2 momi4eta me ustroiva
The`G_i_r_l
10-06-2006, 05:57
аз съм против...е поне за сега :lol:
против.Не виждам смисъл в тия работи
gangbang
10-06-2006, 06:16
Абсолютно съм ЗА тройките! Предпочитам да са с две жени лично аз :wink:
Destructive
10-06-2006, 06:37
За тройките съм,но по-скоро с още едно момче и едно момиче.Две момчета нещо ще ми дойдат много :lol:
RoyTheReaper
10-06-2006, 06:44
за тройките 2 момичета + момче, против тройките 2 момчета + момиче.
Лигли4ка
10-06-2006, 09:10
мммм... с две момченца :smt007
Boni_bon
10-06-2006, 09:53
С 2 момичета и 1 момче :D
Bisollini
10-06-2006, 11:11
Nikoga ne bih si Delil Gadjeto s Drug .
много хора бъркате темата... тук според мен не става въпрос за делене на любимия човек... а само за физическата част :) 3ти човек в леглото 1 път например.. а не 3ти в любовта... :lol:
dudeto_sy
10-06-2006, 13:56
Всичко е въпрос на лично предпочитание. Тройките са нещо приятно, но и много лично, всеки си има предпочитание и трудно могат да се поставят параметри точно на усещанията и на тройките.
Ооо..твърдо съм за тройките. Но предпочитам да сме две мадами и приятеля ми...би било перфектно..но той не иска..
Вие мъжете сте много странни! :-k
Аз съм против и за двете!
summer_04
10-06-2006, 16:27
spored men legloto e samo za dvama du6i,namesi li se treti ne6to kuca
Марта Попова
10-06-2006, 16:53
За- с две момчета
Определено
Tempestjuji
10-06-2006, 17:40
За....Бих пробвала и с 2 момичета и с 2 момчета :twisted:
Бреййй изумен съм. Доста разкрепостена младеж :D
TeditoOoo
10-06-2006, 19:13
Амии :-k на този етап не бих.По нататък ако ми се прииска ще сме 2 момичета и едно момче ;)
нее задалжително да делиш нечие гадже.
olive_oil
10-06-2006, 20:34
Ами нито за, нито против съм.Лично мен не ме влече и не смятам и да го правя.и аз съм на това мнение
нее задалжително да делиш нечие гадже.
Може гаджето ти да те подели тебе с друг :-D .
ЗА единствено ако са две жени O:) ,иначе 1 жена и 2 - ма мъже пе*ерастка работа . [-X
rosskata
10-07-2006, 09:40
:roll: Хубаво нещо са тройките. Правила съм с 1 момиче и едно момче... Много е яко, стига да няма двойка гаджета там, че ще се ревнуват после...
SEXtreme
10-07-2006, 11:54
ЗА съм, ама е най-добре да не е с близки хора 6ото е по-6ит. Аз праих 1път с две мом4ета и 1 път с момче и момиче и първото ми хареса повече :))
ami vinagi sym iskal da probvam...i sym bil na pyt de ama ama ne6to se obyrka togava...TA AZ SYM ZAA de
Kotetoto
10-07-2006, 12:14
Ами аз сам правила тройка с 2 момчета,но не ми харесва и не бих повторила...
Ахааам с две момчета- едното дето те ебе и другото в огледалото а?
ХАХАХАХААХ лягай си ма курво
Ахааам с две момчета- едното дето те ебе и другото в огледалото а?
ХАХАХАХААХ лягай си ма курвоХАХхаХХАххХхаххахахХ АХахХАХХА кефиш ма е манякк...ма не стиае знаиш ли момичето може да е искала само да пробва
Тройките на се нещо извратено и всеки млад човек е хубаво да опита и от таз наслада
аз съм го правила с 2 момчета.нямаше такова преживяване...супер беше
Th3WildAng3l
10-09-2006, 17:01
Не съм против тройките и не съдя хората, които ги практикуват, но аз лично на този етап нямам желание да правя. Имала съм възможности, но съм отказвала категорично.
Нямам абсолютно нищо против тройките ! Наистина явно е готино усещането ,но все пак аз вече казах в други теми ,много обичам приятелката си и не бих я делил с никой . Ако тя има желание няма да я спра ,но иначе аз да предложа да се включим в тройка ,никога [-X
хахаххаах. ХАХАХХАХАХАХАХАХ А ХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХА ХХАХАХАХАХХХХХХААХХАХАХА
:-s :-s :-s Ти си мъж путка ве. Ти си от тези които се прекланят пред приятелките си. Ти си нищо. Ако ти каже че отива да се ебе със съседа ти ще кажеш ок. Ако каже че отива да се ебе с Коня Албена отвънка ти ще вдигнеш ръце. Ако ти каже Ами лижи ме ти ще я лижеш. ХАХАХАХХАХА ТИ НЕ СИ ПРОСТО ЧАСТ ОТ ГАВРАТА, ТИ СИ ПРОСТ!!!
Това бяха само примери недей ги взема навътре.
Става въпрос че си изцяло зависим от жена си и й се кланяш като най големия глупак. Земи са замисли че ще й писне по някое време и ще те зареже
az li4no sum probvala i dvata varianta i dvata mi haresaha,no kato se ima pred i fakta 4e sum bi seksualna se6tate se koe mi haresva pove4e!
rosskata
10-09-2006, 21:19
az li4no sum probvala i dvata varianta i dvata mi haresaha,no kato se ima pred i fakta 4e sum bi seksualna se6tate se koe mi haresva pove4e!
Поглрднато реално именно защото си бисексуална не е много лесно да разберем кое ти е харесало повече... Защото ако не се лъжа бисексуалните(към които май спадам и аз) изпитват удоволствие от секса и с двата пола... Така че хич не е ясно кое ти е харесало повече... :?
сигурно ше ви изненадам ама и аз сам ЗА: две моми4ета и едно момче:)
аз лично съм за тройките.кефят ме повече тройки с 2 момичета и 1 момче.а няма и нищо лошо ако са само момичета. аз все още не съм опитвала но мисля да го направя в най-скоро време :oops:
IlLuSi0nS`
10-17-2006, 18:25
аз съм ЗА тройките - 2 моми4ета с 1 момче :lol: яко е :P
kupondjiikata
10-17-2006, 18:27
Qko takoz :P Bih probvala.Tva e ne6to kat predizvikatelstvo,a az obi4am predizvikatelstvata i raznoobrazieto sy6to. :smt016 \:D/ :P :P
ssiimmoonna
10-18-2006, 10:34
abe to za tva seki si ima razli4no mnenie i moeto e 4e ne me kefi koi zn kolko i ne mislq da go pravq
sladuraaa_
10-19-2006, 11:26
az sam za- s 2 momi4eta estestveno :-D
За съм! Предпочитам да е с още една жена, която да ме лиже, до като правя свирки на мъжа. А после двете с нея да се лижем на 69, а той да лъска от страни :P ...и т.н. да не ставам прекалено подробна :oops:
АЗ ПЪК СЪМ ЗА ДВОЙКИТЕ С ДВЕ МОМИ4ЕТА !!!!!!!/напълно сериозно/ АИДЕ КУФЕЙТЕ!!!!!
ЗАААААААААААААААААААААААА АААААААААААА!Май съм и за двете.100000000000000000000000 % за 2 МОМИЧЕТа и АЗ :mrgreen:
Ами май всички са за и аз ше кажа за...В смисъл най-натурално ми изглежда 2 момичета и 1 момче,както си го правят по филмите и май така е най-разпространено да се прави!Друго малко гейско ми се вижда,в смисъл не е естетическо издържано,но пак става!Все пак познавам бисексуални мъже,които повече ги кефи с 2 момчета,а познавам и бисексуални жени,които го кефи с 2 момичета,но то си е въпрос на нагласа-дали ти се прави нещо,което излиза от традиционния модел мъж-жена...
Ne moag da precenq..no kato che li ne sum mnogo po torikite. Sam i sama, sami na same sa si nai-dobre.
Absconding
10-28-2006, 13:09
Предпочитам с две момчетата. Нямам нищо против тройките, но за сега не планирам да пробвам.
MrAsNiKa
10-28-2006, 14:45
:twisted:
MrAsNiKa
10-28-2006, 14:46
3+2 = Аз + 2 красиви момичета :twisted:
tedinkata_
11-03-2006, 17:05
ZA-opredeleno :mrgreen: mi momi4e sam --> s 2 mom4eta shte mi e po got otkolkoto s pr mi i s nqkva macka.. ama taka kato se zamislq.. i tova e ideq :)xax :lol:
Klamer4o93
11-03-2006, 17:49
за тройките 2 момичета + момче, против тройките 2 момчета + момиче.
Абе повечето момичета тва искат (май), ама малко ше са момчетата дето ше се навият с друго момче. Аз лично не бих.
miloto_girl_4e
11-03-2006, 18:40
аз съм против...е поне за сега :lol:
И аз така, за момента не бих пробвала :mrgreen:
Засега съм против. Искам си само мойто мило при мене! :smt008
хубаво нещо са, особено бмв М тройките :lol: , ама иначе тройката за белотче не стига
lunnoto_momi4e
11-04-2006, 19:15
за тройките 2 момичета + момче, против тройките 2 момчета + момиче.Samo taka!!! =D>
за тройките 2 момичета + момче, против тройките 2 момчета + момиче. =D>
И аз съм на тва мнение...пробвала съм с още една мацка и едно момче и беше супер...но си признавам че незнам дали бих могла да се справя с 2 момчета! А и доста гадничко ми се вижда, затова и не бих пробвала! :smt012
за тройките 2 момичета + момче, против тройките 2 момчета + момиче. =D>
И аз съм на тва мнение...пробвала съм с още една мацка и едно момче и беше супер...но си признавам че незнам дали бих могла да се справя с 2 момчета! А и доста гадничко ми се вижда, затова и не бих пробвала! :smt012
E kvo mu e gadni4koto mi obqsni!Vqrno,4e i spored men 2 momi4eta i 1 mom4e e mnogo krasiva rabota,no puk 2 mom4eta 100% 6te te zadovolqt,dokato 1 edva li 6te se spravi s 2 momi4eta...Prosto 6te go izcedite mnogo qko!
Magician
11-04-2006, 21:43
за или против троиките.как мислите кои изпитват повече удоволствие момчетата или момчетата.каква троика бихте правили с 2 момчета или 2 момичета
Аз съм твърдо ЗА. Опитвал съм няколко пъти и определено повече ми харесва да съм с две момичета, отколкото с момиче и момче. Побъркващо е да усещаш два женски езика в устата си. :)
Дементор
11-04-2006, 23:38
3+2 = Аз + 2 красиви момичета
От принципа за сравняване на коефициентите директно излиза, че
2 = 2 красиви момичета
=> Аз = три красиви момичета (които, очевидно, се подвизават с никнейм "MrAsNiKa" (???) )
=> WTF ??Б?
Тъжна е истината, че пропада българската младеж, брато. И елементарната алгебра вече не `и е по силите.
По темата: Аз, Сашо и новата даскалица по астрономия, мома пред докторска дисертация... Мога да ти кажа, че аз изпитах най-голямо удоволствие, 'щото само аз си знам как щях да завърша инак.
awe to momi4eto nemoi mene udurji 4e o6te 1 kat mene ... a 6tom e jensko da idva we nqma go sprem :lol: :lol: :lol:
za \:D/ super qko e...az sum prbval i moga da vi posavetvam da probvate...nqma da ostanete razo4arovani :smt007
аве нубове я затваряйте устата
EVIL_GIRL_
11-05-2006, 09:27
Аз съм твърдо за троиките ....аз с две момчета обаче... :lol:
Andoniya
11-07-2006, 14:16
според мен трябва да си малко би сексуална за да правиш троика с две момичета
Тук вобще не си права.'[-X'
не бих се определила точно като бисексуална,но може и да греша.И все пак съм за тройките.Те внасят разнообразие в секса.Друг е въпроса че някои не са готови да експериментират! :| :| :|
Komshiikata
11-12-2006, 20:20
"Za" da sme 2 momicheta i edno momche,inache ne :)
Musaibe`Lesov
11-13-2006, 14:37
6te go kaja to4no i qsno!
as sam okon4atelno za troikite( 2f +1m).
ABSOLUTme
11-13-2006, 14:46
"za" i s dvete race i s 2 mom4eta i s 2 momi4eta me ustroiva
:-D
Musaibe`Lesov
11-13-2006, 15:02
as na men tova mi e me4tata te me pitat dali sam za!xaxaxaxa :D
Musaibe`Lesov
11-13-2006, 15:41
мммм... с две момченца :smt007
ti kato 4e li gi iska6 po malki ta im vika6 mom4enca! xax! :D :P
gangbang
11-13-2006, 15:48
За тройките! Категорично! Предпочитам с две жени. Едната руса, другата черна 8)
mim4eto.
11-13-2006, 16:21
e ми за тройките съм. искам да съм с още едно момиче и да ме лиже, до като правя свирка на момчето. още съм малка и се надявам скоро да имам този шанс да ми се случи. има едно момче навито, но не можем да си намерим друго момиче, можи би повечото ги е срам. ако има тук такива дето не ги е. може да ми пишат на mim4eto.14@ab.bg само момичета, не искам момче за тройка, аз си имам приятел и не му изневерявам.