Влез

View Full Version : oo heeelp

azzzz
10-06-2006, 09:35
Imam sledniq problem: mom4eto koeto xaresvam i s koeto iskam da trygnem me smqta za mn sladka, pe4ena, gotina awe s dve dumi me xaresva sqkak i kato vun6tnost i kato xarakter, no ....... me priemal samo kato priqtelka i ne mojel da si me predstavi kato gaje :( Daite suvet, kakvo da napravq za da premine m na sledva6to nivo?

DoPye
10-06-2006, 09:56
Imam sledniq problem: mom4eto koeto xaresvam i s koeto iskam da trygnem me smqta za mn sladka, pe4ena, gotina awe s dve dumi me xaresva sqkak i kato vun6tnost i kato xarakter, no ....... me priemal samo kato priqtelka i ne mojel da si me predstavi kato gaje :( Daite suvet, kakvo da napravq za da premine m na sledva6to nivo?

ходи да крипнеш някаде за xp за да качиш следващо ниво :lol: :lol: :twisted: :twisted:

IKisseDAGirL
10-06-2006, 10:05
не че искам да те отчайвам, ама едва ли можеш да направиш нещо, щом те възприема така :?

знам, защото на мен ми се е случвало да бъда на мястото на момчето, и то не веднъж - има такива момчета, които са ме харесвали, но аз някак си не мога да гледам на тях по нормалния начин..тоест като на момче..всъщност все едно за мен те са по-скоро приятелки :lol:
може да са от мъжки род, но като не ме привличат физически.. :roll:
и един вид не бих могла да си представя да има нещо друго освен приятелство между нас, просто не мога, така се е случило просто :-k

най-добре се огледай за някой друг :P :) :wink:

piska_
10-06-2006, 10:22
Е щом той смята така, значи е изгубил много :wink:

koalka
10-06-2006, 11:19
Ами просто не те харесва.Едно момче може да оцени дали едно момиче е красиво или с готин характер,но това непременно ли трябва да означава,че я харесва.Ами какво да ти кажа...трябва да се примириш.

kofti_nick
10-06-2006, 11:23
Накарай го да се влюби в теб ...

And Of Course if you not down with that we get two words for you ... SUCK IT !!!

priti_kiti
10-06-2006, 11:36
ми доста варианти има..
1. не те харесва достатъчно като за гадже
2. не те харесва въобще и иска да те отреже по този начин
3. страх до е от връзка

можем само да предполагаме.. затова съвета ми е да изчакаш,не му се натискай,остави го сам да те пожелае ;)

kofti_nick
10-06-2006, 11:57
Мда :smt016 :smt016 :smt016 :smt016

iiirish
10-06-2006, 11:58
единственно можеш да се примириш :!:

10-06-2006, 12:02
[quote="Triple-H"]Накарай го да се влюби в теб ...

Tuk ne sam saglasna! [-X kak da go nakara!???To da ne stava taka lesno da kaje6`are vliubvai se i gotovo`????Nikoi ne moje da nakara drugiq na napravi ne6to ,koeto e protiv sarceto i volqta mu!!!
a po temata----> Neka vsi4ko se podredi ot samo sebe si!Ne pri6porvai ne6tata,za6toto vmesto daspe4eli6 liubovta...spored men moje da zagubi6 priqtelstvo!Zatova ostavi ne6tata sami da si doidat na mqstoto :wink:

kofti_nick
10-06-2006, 12:04
Tuk ne sam saglasna! kak da go nakara!???To da ne stava taka lesno da kaje6`are vliubvai se i gotovo`????Nikoi ne moje da nakara drugiq na napravi ne6to ,koeto e protiv sarceto i volqta mu!!!
a po temata----> Neka vsi4ko se podredi ot samo sebe si!Ne pri6porvai ne6tata,za6toto vmesto daspe4eli6 liubovta...spored men moje da zagubi6 priqtelstvo!Zatova ostavi ne6tata sami da si doidat na mqstoto

:roll: