View Full Version : много тъпа ситуация
biskvitka(16)
10-06-2006, 13:54
В много тъпо положение съм:( На 16 съм и имам гадже(ходим вече 10 месеца),той ми е съученик.Но напоследък усещам че нямам същите чувства към него,вече не го обичам така както преди.Харесвам един друг съученик.Другият говори с мен само ако аз го заговоря,но е мил.Харесва си едно друго момиче.Няма как да му призная чувствата си,той няма да прецака така приятеля си(моето гадже),а от друга страна не съм сигурна че искам да късам с гаджето си,но чувствата ми се промениха.Не искам да го наранявам,а и не искам да го загубя.Какво да правя???
Ами явно връзката ви се е изчерпала,ти нямаш чувства към него,а към приятеля му,но той пък харесва друга.Опитай се да забравиш приятеля му...а и според мен трябва да се резделиш със сегашното ти гадже.Щом си имала чувства към него,по-добре не го лъжи-раздели се с него.А относно приятеля му,да,доста ще е тъпо да тръгнете,а и той,както ти каза няма да се съгласи,а и си харесва момиче.По-добре нито един от двамата...просто няма смисъл.
No_LiMiTe^f
10-06-2006, 14:33
Ами щом се чувстваш така дори и да не тръгнеш с приятеля му по-добре го зарежи!После ще е гадно може би като сте в един клас,но послушай чувствата си...а до колкото разбрах вече не си щастлива!Тъси си друг и зарязвай този!!!
biskvitka(16)
10-06-2006, 14:33
nameri si drugo momche
Къде да го намеря?Иначе е добра идея,но аз нямам талант да привличам момчета(дори не мога да се запозная с някой,защото незнам как).
strange__
10-06-2006, 17:01
Чувствата никога не остават същите,те или се задълбочават или избледняват-преди време много близък мой приятел ми го каза и реших да го запомня :roll:
Съгласна съм със strange__ . Явно в твоя случай чувствата не са се задълбочили, а точно обратно. По-добре ги остави и двамата, но скъсай с гаджето си по деликатен начин, все пак сте били заедно доста време :wink:
alkobalko
10-06-2006, 17:34
Ами щом вече разбираш, че чувствата ви не са същите няма смисъл да го заблуждаваш. По-добре му кажи какво изпитваш. Може да го заболи, но е по-добре да си искрена с него, а не да го лъжеш.
CrazyWitch
10-06-2006, 19:42
Знам какво е да чувстваш, че връзката ви се е изчерпала, но тоя период ще мине.
Приятеля ми също като дебе си мислише, че не изпитва нищо към мен преди 6 месеца, но седя без мен 4 дни и не издържа. ОТ тогава насам не се е усъмнил в чувствата си. Аз му простих, че ме нарани, но не знаеш дали твоята половинка ще ти прости (ако ти след това решиш, че го обичаш) при допуснето на такава грешка.