Влез

View Full Version : аз ли отблъсквам всички или те не ме харесват?

mnogo-ot4aqna-15
10-06-2006, 14:31
Незнам дали тук е мястото на темата,но се чувствам ужасно и искам да споделя.Имам чувството че целият свят ме отбягва.Все съм потисната(но се правя на весела),с приятелките ми се виждаме рядко,в класа нямам никакви приятелки и приятели,освен гаджето ми(с което само се караме).Харесвам още едно момче,което няма никакви чувства към мен.Изобщо ми е супер гадно и незнам какво да правя.Нямам никакви приятели и животът ми е еднообразен.Не иска м повече така!Аз ли ги отблъсквам с нещо?Винаги се държа добре с всеки(дори с тези,които ме дразнят),но просто никой не иска да общува с мен.А уж се мисля за оптимистка.Не съм грозна,нито тъпа(сред най-добрите ученици съм)...Моля ви,помогнете...

10-06-2006, 15:37
mi qvno si zubur,ili puk nqmash 4uvstvo za humor i za tova horata te otbqgvat,postarai se da si po atraktivna za horata i da pokazvash po golqmo raznoobrazie

akademika
10-06-2006, 16:04
Не е нужно да се правиш на идиот, за да те харесват идиоти !!!

SuPeRSlaDkA
10-06-2006, 19:26
Не е нужно да се правиш на идиот, за да те харесват идиоти !!! :mrgreen: :smt005 :smt005 :mrgreen: смешно,ма вярно O:)

piska_
10-06-2006, 19:38
Споко всеки си има свойте трудни моменти :wink:

Shadow_Walker
10-06-2006, 19:39
Ами защо не бъдеш по-общителна със съучениците си, отиди при тях, говори с тях и ще видиш, че сигурно имате нещо общо.Повдигни малко самочувствието си и самооценката си :wink:
Трябва да осъзнаеш живота си и да разбереш какво искаш да промениш в него.Успех :)

iiirish
10-06-2006, 21:02
Споко всеки си има свойте трудни моменти :wink:

GLeZoRanA
10-06-2006, 21:38
Споко всеки си има свойте трудни моменти :wink: Така е ама не трябва да чакаш сами да се оправят.... Постарай се малко и ти ..

Axxxel
10-06-2006, 21:53
mi qvno si zubur,ili puk nqmash 4uvstvo za humor i za tova horata te otbqgvat,postarai se da si po atraktivna za horata i da pokazvash po golqmo raznoobrazie
Пишеш абсолютни глупости...какъвто и да си, нещата понякога просто не стават...Аз откакто живея в Бургас нямам никакви дружки...просто нещата така се получават, че не мога да се приспособя към дадена компания...затова при първия удобен случай забягвам към София или Сливен, за да се забавлявам там.Та момиче няма място за отчаяние...както написах всеки си има трудни моменти...усмихвай се на всеки и се оглеждай, защото всеки с когото се разминаваш може да ти стане приятел ;-)

Amy_Lee^89
10-07-2006, 13:15
Незнам дали тук е мястото на темата,но се чувствам ужасно и искам да споделя.Имам чувството че целият свят ме отбягва.Все съм потисната(но се правя на весела),с приятелките ми се виждаме рядко,в класа нямам никакви приятелки и приятели,освен гаджето ми(с което само се караме).Харесвам още едно момче,което няма никакви чувства към мен.Изобщо ми е супер гадно и незнам какво да правя.Нямам никакви приятели и животът ми е еднообразен.Не иска м повече така!Аз ли ги отблъсквам с нещо?Винаги се държа добре с всеки(дори с тези,които ме дразнят),но просто никой не иска да общува с мен.А уж се мисля за оптимистка.Не съм грозна,нито тъпа(сред най-добрите ученици съм)...Моля ви,помогнете...

Ох, мила, гадна ситуация... Само да попитам, това, че си на 15, не означава ли че тази (или миналата) година си сменила училището?? Ако е така, няма от кво да се притесняваш, винаги е трудно в началото с нови хора, още изобщо не се познавате...Приятелството изисква време.Ще свикнеш, не се тревожи, казвам ти го от личен опит :wink:
Другото е, че няма смисъл насила да се правиш че харесваш всички,
при положение че не е така. Първо трудно е за самата теб, второ - все пак се усеща, ако не си искрена. Така че бъди себе си, ако ти е гадно, не се притеснявай от това, ако някой те дразни, тегли му една ***** :twisted: :twisted: Сигурна съм, че ако се държиш естествено и не ти пука толкова от "хорското мнение", ще започнат да те приемат много по-добре. :wink:

koalka
10-07-2006, 13:37
Ами относно приятеля ти-ако вече нямаш чувства по-добре не го лъжи и бъди с другото момче,защото така и без това се измъчваш.Излизай по-често с приятелките ти,ако наистина са ти приятелки,а ако не са ис намери нови....просто надали би ти било приятно да общуваш с хора,на които не си им приятна.Вината не е в теб явно щом се държиш добре с всички.