PDA

View Full Version : za6to nqmam gadje?

lonely_boxer
10-06-2006, 15:27
Ne6to se zamislih nad toq vupros v posledno vreme.6to vse ne se polu4ava...Izlizal sum s momi4eta po kafetata,ne prekaleno mnogo no ne i malko.Ne mislq 4e sum grozen,sportist sum.Stanah na 18 godini ve4e a gadje nikoga ne sum imal.Moje bi sum malko nerven i sprihav da,no se staraq da se durja dobre.Naposleduk se 4uvstvam osobeno samoten,nqmam brat ili sestra,imam ne mnogo priqteli,stra6no mnogo poznati,no ne e su6toto kato da ima6 gadje.Pravil sum sex,ne sum devstven kreten,no gadje nikoga ne sum imal.4udq se kude e problema.Dali e za6toto ne hodq po diskoteki i ve4er sled 9-10 si stoq unas?Dali e za6toto ne razpolagam s mnogo pari?Ili puk ne6to ne haresvat v men,vqrno 4e ne sum perfekten ,nito sex simvol,no sum 4uval ot momi4eta 4e sum simpati4en,atraktiven,zabaven i t.n.
Kajeto kakvo da napravq,qvno ne6to v podhoda mi kuca.
Drugiq problem e 4e si padam vse po zaeti momi4eta i tova ne me pritesnqva,no puk te vse "moralistki" se okazvat :(

10-06-2006, 15:33
mi qvno vse po zvezdi si padash,hvani si nqkoi skromno momi4ence koeto sto procenta shte iska da ima vrazka s teb

samotna
10-06-2006, 15:37
ами според мен трябва да смъкнеш малко летвата.Незнам,не мисля,че на дискотеки можеш да срещнеш подходящо момиче.А и няма да се очудя да е зариди финансовото ти състояние.То в днешно време...пари,коли..и тн.

crazy_sexy_cool`f
10-06-2006, 15:50
ами според мен трябва да смъкнеш малко летвата.Незнам,не мисля,че на дискотеки можеш да срещнеш подходящо момиче.А и няма да се очудя да е зариди финансовото ти състояние.То в днешно време...пари,коли..и тн. да и това е вярно. Но...на дискотека може да срещнеш своята принцеса. Споко, на 18 си не се 48! Имаш още време. Живота е пред теб.

Angel_eyes
10-06-2006, 15:51
хХх милия...Няма нищо,че си нямаш приятелка ии не дава значение,че не разполагаш с много пари и,че не си секс символ това не са съществени неща за да те хареса дадено момиче,е поне за някои момичета не е.Не се притеснявай и не се чувствай самотен :smt008 :P

akademika
10-06-2006, 16:03
Докато си задаваш този въпрос нищо няма да излезе...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=51919 - универсален отговор

10-07-2006, 02:29
еми явно наистина много високи критерии им даваш и търсиш няква много готина да е. Не е фатално,че си нямал гадже,фатално ще е ако продължиш да си харесваш само заети и манекенки... Забий се с някое по-нормално (нормално не значи грозно!) момиче,както се вика за сефте. :D Понатрупай опит,пък след тва може пак да атакуваш някоя "манекенка" :)

АТАКАБГ
10-07-2006, 02:36
еми явно наистина много високи критерии им даваш и търсиш няква много готина да е. Не е фатално,че си нямал гадже,фатално ще е ако продължиш да си харесваш само заети и манекенки... Забий се с някое по-нормално (нормално не значи грозно!) момиче,както се вика за сефте. :D Понатрупай опит,пък след тва може пак да атакуваш някоя "манекенка" :)

тва го написах аз :roll:

п.п. и аз съм имал някви подобни случаи като периоди,в които да нямам мноо голяма компания,да съм без момиче,макар да се свалям с няколко и да си кисна повече в нас,така че те разбирам общо взето.
А тва за дискотеките изобщо не е фактор. И аз не ходя много по дискотеки,имам си други забавления и хобита. А и в дискотека (освен тея по морето) гадже се забива много по-трудно,отколкото през чата или в квартала ти. Просто там е шумно,повечето мацки са с компания и е супер неудобно за свалка. Изключвам дискотеките на морето,там ситуацията е друга 8)

OPEL
10-07-2006, 07:42
Казвал ли си на момиче, че го харесваш???
Когато се погледнеш в огледалото, виждаш ли един грозен човек? Сигурен ли с в отговора?
И според мен парите, не играят голяма роля. Е осен ако си някой беден, и носиш "парцали" и такива работи-тогава. Предполагам, че причина за това е че не ходиш на дискотека. Вечерта стават свалките. Тогава си по разкрепостен, а и градуса се вдига. И не гледай да са красиви или да са грозни. Гледай това, което ти казва сърцето.
Отговори ми на въпросите по горе, и сам ще видиш отговора на своя въпрос. Но бъди искрен.

kofti_nick
10-07-2006, 07:47
Нидей са П'ритснява

TraPPed
10-07-2006, 08:37
lelleeeeeeee vse edno slu6am moito biv6e gadje......TruPki me pobivat. :-s

leko_otkachena
10-07-2006, 09:32
abe ne se pritesnqtvai ne e zaradi pari da ti kaja chesno potchti nikoe momiche ne trugva s momche zaradi pari

lonely_boxer
10-07-2006, 17:57
Mi az sum sportist.Ne vijdam grozen 4ovek v ogledaloto razbira se.Ne se to4a postoqnno da sum super,no prez 90 % ot vremeto izglejdam pone simpati4en.Drugoto koeto vijdam e edin tujen,iznerven i donqkude ot4aqn 4ovek,kogato se 4uvstvam taka v ogledaloto se vijdam prosto gaden.Moje bi e za6toto treniram boks.Predi ot trenirovki nqmah vreme za drugo,az taka si izbrah,za6toto ako stoq unas se iznervqm.Pri4inata e 4e nikak ne se razbiram s na6ite.Imam mnogo problemi s tqh.Ne iskam da go kazvam,no toi sa pri4inata i za tova 4e nqmam gadje.Sega si subiram pari za kola.Nadqvam se da uspeq,4estno da si kaja nadqvam se kolata da me napravi malko po-atraktiven,ne me biva v prikazkite.Ne 4e neznam kakvo da kaja,prosto pove4e si mul4a.Sega si sprqh i trenirovkite.Predi malko zvunqh na edno momi4e,tq oba4e ne si vdigna telefona.Sutrinta zvunqh na edin da izlezem az,toi i dve macki.Ednata mi e kom6iika,no ne si govorim.Tq mu kazala 4e me poznava oba4e i me pomni ot mnogo otdavna.Simpati4na e mnogo,predi mnogo me kefe6e i re6ih 4e e dobre da se vidim i da si pogovorim.Tq bila izvun grada oba4e...
Podhoda mi kuca,tova e problema.No kakvo po-to4no e vuprosa?
Za parite izli6no e da go kazvam,no nai-qkite momi4eta izlizat s loshite mom4eta.Predi da stana boksior daje ne me i poglejdaha.

SlasHDaFiveNine
10-07-2006, 18:13
abe ne se pritesnqtvai ne e zaradi pari da ti kaja chesno potchti nikoe momiche ne trugva s momche zaradi pari
ади моля ти са само недей да разправяш такива простотий а?
в днешно курвендетата са много т'ка че.....

Mi az sum sportist.Ne vijdam grozen 4ovek v ogledaloto razbira se.Ne se to4a postoqnno da sum super,no prez 90 % ot vremeto izglejdam pone simpati4en.Drugoto koeto vijdam e edin tujen,iznerven i donqkude ot4aqn 4ovek,kogato se 4uvstvam taka v ogledaloto se vijdam prosto gaden.Moje bi e za6toto treniram boks.Predi ot trenirovki nqmah vreme za drugo,az taka si izbrah,za6toto ako stoq unas se iznervqm.Pri4inata e 4e nikak ne se razbiram s na6ite.Imam mnogo problemi s tqh.Ne iskam da go kazvam,no toi sa pri4inata i za tova 4e nqmam gadje.Sega si subiram pari za kola.Nadqvam se da uspeq,4estno da si kaja nadqvam se kolata da me napravi malko po-atraktiven,ne me biva v prikazkite.Ne 4e neznam kakvo da kaja,prosto pove4e si mul4a.Sega si sprqh i trenirovkite.Predi malko zvunqh na edno momi4e,tq oba4e ne si vdigna telefona.Sutrinta zvunqh na edin da izlezem az,toi i dve macki.Ednata mi e kom6iika,no ne si govorim.Tq mu kazala 4e me poznava oba4e i me pomni ot mnogo otdavna.Simpati4na e mnogo,predi mnogo me kefe6e i re6ih 4e e dobre da se vidim i da si pogovorim.Tq bila izvun grada oba4e...
Za parite izli6no e da go kazvam,no nai-qkite momi4eta izlizat s loshite mom4eta.Predi da stana boksior daje ne me i poglejdaha

бате има два вида лоши момчета...
едните са ония гъзарчета дет много им знай устата...отворковците
другите са тези към които спадам и аз...тези които са опознали живота от малки и той ги е озлобил.. но макар и злобата праят разлика между лошо и мн лошо :)
ти сам го каза...най яките момичета си падат по лошите...ма тва не означава че заради ена п***а тряа се промениш...щото и тя няа се промени заради тебе
т'ка че намери си некое привлекателно момиче което да те цени и уважава(както и ти нея) .... остави ги другите курвендета

знам че изказах мн противоречиви мнения...които иска да мЪ съди :smt012 [/quote]

lonely_boxer
10-07-2006, 19:16

Za parite izli6no e da go kazvam,no nai-qkite momi4eta izlizat s loshite mom4eta.Predi da stana boksior daje ne me i poglejdaha

другите са тези към които спадам и аз...тези които са опознали живота от малки и той ги е озлобил.. но макар и злобата праят разлика между лошо и мн лошо :)
ти сам го каза...най яките момичета си падат по лошите...ма тва не означава че заради ена п***а тряа се промениш...щото и тя няа се промени заради тебе
т'ка че намери си некое привлекателно момиче което да те цени и уважава(както и ти нея) .... остави ги другите курвендета

знам че изказах мн противоречиви мнения...които иска да мЪ съди :smt012 [/quote]

Mi 4esno kazano misleh da se promenia zaradi momi4e.Opitah.Stana taka 4e samo se izlojih.Opitah i da otdelq pove4e vreme za momi4eta.Ot rabota i trenirovki ne mi ostava vreme,i vse o6te u4a.SlashDAfiveNINE ti dobar suvet mi dava6,no kak da stane?Spodelih to4no tova pred edna priqtelka i tq mi kaza:"za rub kato tebe-tolkova".Gadno mi e da go priznaq,no mai be6e prava.Ne sum kato izrusenite pederas4eta,onezi slabite s golemi,relefni sreburni lanci,bogati i dobri mama i tatko...Kakto ti kaza jivotat ozlobqva mnogo nqkoi hora.Staraq se da go kriq,no ne se polu4ava.Mai to4no tva ne haresvat momi4etata.Zabelqzvam 4e pove4e ot 3-4 puti ne sum izlizal s edno i su6to momi4e.Tova me kara da mislq 4e gre6a.Gre6a s povedenie ili gre6a s tova 4e ne pla6tam smetkata az...
Nqmam i podhod kum lekite,nai-gotinite momi4eta,kakto i da gi nare4em.Dosega vse s takiva na moqta vuzrast se zanimavam ili s malko po-golemi.Zabelqzvam 4e kolkoto po golqma e,stava vupros 1,2,3 godini po-dobre se polu4ava ob6tuvaneto.
Siguren sum oba4e 4e skoro trqbva da si hvana nqkoe gadje,moje da e 100% sex bomba,dovolen sum i na normalno obiknoveno momi4e.Prosto iskam da vidq kakvo e da ima6 postoqnno gadje,redoven sex,neprekusnato nqkoq do teb s koqto vinagi moje6 da si pogovori6.Prosto iskam kato vleza v luibimiq mi klub da vodq za ruka gadje i priqtelite mi.Ne samo nqkolkoto mi dobri priqteli s koito stoq prez cqloto si svobodno vreme.Moje da zvu4i tupo,no ne se 4uvstvam pulen 4ovek taka kato ne vodq nqkoe gadje s men...

Mikohito
10-08-2006, 01:34
Пич разбирам те напълно и аз като теб се чувствам много самотен в момента и ми липсва това да имам момиче до мен.Но моята история в момента съм я разказал в една друга тема.Пожелавам ти скоро да си намериш гадже.

Krem4eto
10-08-2006, 17:50
Ne6to se zamislih nad toq vupros v posledno vreme.6to vse ne se polu4ava...Izlizal sum s momi4eta po kafetata,ne prekaleno mnogo no ne i malko.Ne mislq 4e sum grozen,sportist sum.Stanah na 18 godini ve4e a gadje nikoga ne sum imal.Moje bi sum malko nerven i sprihav da,no se staraq da se durja dobre.Naposleduk se 4uvstvam osobeno samoten,nqmam brat ili sestra,imam ne mnogo priqteli,stra6no mnogo poznati,no ne e su6toto kato da ima6 gadje.Pravil sum sex,ne sum devstven kreten,no gadje nikoga ne sum imal.4udq se kude e problema.Dali e za6toto ne hodq po diskoteki i ve4er sled 9-10 si stoq unas?Dali e za6toto ne razpolagam s mnogo pari?Ili puk ne6to ne haresvat v men,vqrno 4e ne sum perfekten ,nito sex simvol,no sum 4uval ot momi4eta 4e sum simpati4en,atraktiven,zabaven i t.n.
Kajeto kakvo da napravq,qvno ne6to v podhoda mi kuca.
Drugiq problem e 4e si padam vse po zaeti momi4eta i tova ne me pritesnqva,no puk te vse "moralistki" se okazvat :(

Не е казано,че за да си имаш гадже,трябва да ходиш по дискотеки...Дори по дискотеките няма сериозни!!!Щом имаш приятели помоли ги да ти намерят някое момиче!!!Ако са ти приятели ще ти помогнат!!!УСПЕХ!!!

SlasHDaFiveNine
10-08-2006, 20:37
Да'е човек напълно та разбирам...ти тряа са радваш че не си

kato izrusenite pederas4eta,onezi slabite s golemi,relefni sreburni lanci,bogati i dobri mama i tatko такива само курвендетата ги кефат бате,....
Мама и тати..... ама мама и тати дават до едно време...а после ?
после ко ше праят като не дават мама и тати а?? ..........

Spodelih to4no tova pred edna priqtelka i tq mi kaza:"za rub kato tebe-tolkova".Gadno mi e da go priznaq,no mai be6e prava.Ne sum kato ади сега само недей я слуша тая пача ...... нема и се връзваш на акъла......

Не е казано,че за да си имаш гадже,трябва да ходиш по дискотеки...Дори по дискотеките няма сериозни!!!Щом имаш приятели помоли ги да ти намерят някое момиче!!!Ако са ти приятели ще ти помогнат!!!УСПЕХ!!!

ади само недей дава такива съвети....нали ги знаем сички повечето пачи...ше тръгне някой да го урежда момчето и тя пачата ше си помисли ... "уфффф той тоз мноо зле"
няа си играй на сватосване човека...да не е в детската градина

lonely_boxer бате просто като скиваш некое хубаво момиченце (ама НЕ ТИПИЧНИТЕ КУРВЕНДЕТа нали ме разбра) преценяваш го доколко си заслужава и дали ти е интересна....отиваш и я заприказваш

ади беги да действаш \:D/

TreeHill
10-08-2006, 20:45

lonely_boxer
10-10-2006, 16:18
Tva svatosvaneto e ebati prostotiqta...Taka samo 6te stana za smqh.Patil sum si ot tva otdavna.Sega tiq dni trqbva da izlqza s edni momi4eta 4e mi haresvat tiq dve4kite da vidim nqkoq 6te vurje li.Edin priqtel 6te izlizam s nego i edna sexi kom6iika su6to,da vidim tam moje li da se polu4i ne6to.Drug priqtel mi obe6ta da me zapoznae s edna stra6na madama.Sea se prava na mnogo dobar i pred edno staro gadje,probvam dali nqma da mi vurje pak.Jalka kartinka sum stanal dea.Zagorql sum za momi4e ma ne ei taka samo za sex mi i za kompaniq izob6to.Dano zabiq nqkoe gadje skoro vreme 6toto napravo se poburkvam...

Tova sus zaprikazvaneto e dobra ideq.Trqa da vzema da go probvam,no 4estno kazano leko me e sram :) Mnogo e ubita6ko.Mislq si i da po4na fitnes pak.Predi trenirah v boks zalata po 4esto ,no kato hodih po drugi fitnesi tam golemi zabivki stavaha.6si izbera nqkoi hubav fitnes i qki zabivki 6te padat :)
10x za kuraja na vsi4ki,no ne sum si otgovoril na edin mnogo vajen za men vupros.Koe v podhoda mi ne e kakto trqbva.Izob6to imam li podhod?Ili kak momi4etata iskat da se durji6 s tqh?!?Ei tova posledniq vupros e mnogo slojen...

dudeto_sy
10-10-2006, 16:28
Абе щом задаваш подобен въпрос... не е много трудно да се досети човек защо си намяш гадже...

lonely_boxer
10-10-2006, 16:49
Абе щом задаваш подобен въпрос... не е много трудно да се досети човек защо си намяш гадже...

Mi dai go ti otgovora.Az naistina ne go znam.Znam samo 1 otgovor.Pari,pari i pak pari.Ne mi se iska da go vqrvam,no kogato ima6 2lv v djoba,kup problemi i ograni4eno vreme koq iska da e s teb?Vsu6nost dosta hora daje ne iskat i da te poznavat.Prosto ne se vpisva6 vuv veselata i guzarska kartinka.Horata vijdat samo gadnite 4erti v teb.A kak iskam i na men vsi4ko da mi be6e nared.Ako si bqh prosto glupak i nashte me zatrupvaha s kinti,imah si kup markovi dre6ki i nikakvi problemi u doma,po vuzmojnost kola,motor ili skuter4e pone.Znam,togava nqma6e da stoq tuk,da se samosujalqvam i da pitam nepoznati hora kude mi e problema.Otkazah se i sporta,pak po su6tata pri4ina.Znam 4e nqma da stana profesionalist,ve4e kato 4e li ne iskam i tqlo za milioni.Ga6nik sum si,kak da go razberat bogatite kopelenca koito si imat vsi4ko i ne sa videli i polovinata ot moite problemi.Priqtna ve4er skupa,dale4 sum ot misulta 4e 6te roni6 krokodilski sulzi za men,no zamisli se nad napisanoto.Moje bi ne vsi4ki ga6nici iskat da sa ga6nici!

TraPPed
10-10-2006, 16:52
Abe ti samo za ebaneto li si ve maina,da si 4uval za podhodq6toto mimi4e,znae6 li kakvo stava kat si hvane6 nepodhodq6toto mimi4e.Ti si durvo,a tq da re4em malko po-otvorena,ili puk vsekvi drugi kombinacii,6ti napravi jivota 4eren,puk i ako ne si zatvarq mnogo ustata.

P.S. I az sym biv6a boxiorka.

SlasHDaFiveNine
10-10-2006, 21:27
Abe ti samo za ebaneto li si ve maina,da si 4uval za podhodq6toto mimi4e,znae6 li kakvo stava kat si hvane6 nepodhodq6toto mimi4e.Ti si durvo,a tq da re4em malko po-otvorena,ili puk vsekvi drugi kombinacii,6ti napravi jivota 4eren,puk i ako ne si zatvarq mnogo ustata.

P.S. I az sym biv6a boxiorka.

да земеш да ми кажеш само де човека е писал само за еното ебане а ?
ти май като си бивша боксъорка имаш нек'ви увреждания на очите а ?

Zagorql sum za momi4e ma ne ei taka samo za sex mi i za kompaniq izob6to.Dano zabiq nqkoe gadje skoro vreme 6toto napravo se poburkvam...

:smt017

lost_girl
10-11-2006, 07:14
хХх милия...Няма нищо,че си нямаш приятелка ии не дава значение,че не разполагаш с много пари и,че не си секс символ това не са съществени неща за да те хареса дадено момиче,е поне за някои момичета не е.Не се притеснявай и не се чувствай самотен :smt008 :P

така е съгласна съм

TraPPed
10-11-2006, 17:02
Ne6tata ne stavat nasila..,mogo kato se prestarava6 ne stavat rabotite.

lonely_boxer
10-12-2006, 15:54
Ne6tata ne stavat nasila..,mogo kato se prestarava6 ne stavat rabotite.

Mi kvo se razbira pod prestaravane.Eb*h mu maikata,kvoto i da naprava vse "burkam"...Nikade 4e bqh napisal 4e mi e samo za ednoto ebane.Tupo mi e prosto.Imam nujda da sum po-blizuk s nqkoi,nali se se6ta6,nemoje da si blizuk po-intimno s priqtelite si 6toto si e gadna pederastiq,ne me vle4e tva men!Za tva mi e gadje.Da si hodim pregurnati,da se celuvame,da si govorim,sex i t.n.Dneska edin priqtel su6to boksior,mnogo po-tup ot men,s mnogo po malko muskuli ot men,3 sm po-visok ot men mi razpravq 4e si hvanal novo gadje.Pitam go az.Na kolko?Toi vika 14!E kvo i az li da zabivam nekvi pikli...Toi vze da mi obqsnqva 4e taka po go kefelo 6toto po-golemite bili ebati kurvite.

Tva s nepodhodq6tite be6e mnogo to4no!No tuk vuprosa e ima li za men podhodq6ta?Ako se izrusa,stopa si muskulite i si kupq novite fe6un parcalki 80% ot momi4eta 6te budat podhodq6ti za men...Trqbva li i az da postupq kakto mnogo mom4eta prosto da se sleq s tulpata,da kopiram ostanalite i 6te sum sex-simvol s mnogo gadjeta?De da znam,ako puk tova e posledniq variant da si hvana gadje moje i da se zamislq...

selen_mischief
10-12-2006, 17:17
Питаш какво не му е наредна подхода ти? Ами то май нищо не му е наред, ако питаш мен. Първо - наистина трябва да снижиш малко летвата, излизай с нормални и скромни момичета, второ: ВЪОБЩЕ не е вярно, че на всечки момичета им харесват богатите момчета! Те са супер разглезени, изглеждат ми прекалено изтупани и суетни( само ни изземат функциите ) :-D . Аз примерно си падам по по-обикновени момчета, които не се преструват или надуват, скромни общо взето. Когато водиш някое момиче на среща, ще се наложи да платиш сметката, поне на първа среща, налага се от учтивост. Или поне не я оставяй тя да плаща всичко :shock: . Съсредоточи се върху едно момиче, което наистина харесваш, но не гледай само външния вид. Не сваляй 10 момичета едновременно, мноо ше се издъниш. И все пак не му мисли толкова много, аз съшо не съм имала приятел, не си сам, не се отчайвай, все някой ден ще срещнеш любовта и тогава ше знаеш какво да правиш! :wink:

10-12-2006, 18:50
:shock: :shock: Като чета всичките постове и ми става много неприятно, че почти всички, които пишат имат напълно объркано мислене... мислене, което е породено от обществото и всичките рамки, които то налага на обикновените хора! Та по темата... с няколко думи: парите са власт, властта от своя страна е нещо, към което всички се стремят... по-силните да я притежават, а по-слабите да са под нейната закрила... сами си правете изводите... Тия дни ако имам достатъчно време ще напиша огромна тема за отношенията м/у хората и ще акцентирам в/у отношенията м/у момчета/мъже и момичета/жени... и се надявам да успея да помогна на голяма част от несретниците сред вас, които по цял ден поствате в форуми и насляпо чакате съвети от непознати! :wink:

dAnnyb0y
10-12-2006, 19:43
Смятам, че получи добри и изчерпателни мнения.