View Full Version : kama4e/diamant4e na zaba?
nqkoi ot foruma ima li kama4e/diamant4e na zaba? a ostanalite koito nqmate kefi li vi kak stoi?
a tva 4udo kak se slaga na zab4eto?nqkoi 6te mi kaje li pls
>>ZLOBI4KA<<
10-07-2006, 08:26
Лелеееее явно съм мн назад с материала. :smt017
Кво е тва :shock:
i az mnogo iskam za tova i puskam tema koito ima pove4e info plssssss da kaje .. eto kakvo predstavlqva ... :arrow: http://www.studioflash.nl/wholesale/kristal.jpg
Az poznavam edno momiche koeto ima kamache.Tova "4udo" se lepi sus specialno lepilo na zuba.Pravi se pri zabolekar i do kolkoto znam ne e skupo- 15-20 lv. Za pove4e info pitai nqkoi zabolekar.
marina star
10-07-2006, 08:57
sedi mn sladko,no samo bezcvetnoto koeto ima lek blqsak slagat go vav vseki kozmeti4en salon i struva 3 lv. nqkoi si slagat i uj diamant4eta no ne znam te ot kade se vzimat
ina4e se zalepqt s lepilo i stoqt 1,5-2meseca i ne pre4at na mieneto na zabite
Az poznavam edno momiche koeto ima kamache.Tova "4udo" se lepi sus specialno lepilo na zuba.Pravi se pri zabolekar i do kolkoto znam ne e skupo- 15-20 lv. Za pove4e info pitai nqkoi zabolekar.
ooo super... az sam ot malak grad i tuk edva li pravqt... na teb haresva li ti kak sedi???
отвратително е все едно 4е има6 огромен кариес и упорито го показваш :evil: разлепва мн бързо понякога, абе ужасно е просто
отвратително е все едно 4е има6 огромен кариес и упорито го показваш :evil: разлепва мн бързо понякога, абе ужасно е просто
Ne e vqrno..mnogo e nejno i priqtno.
az mnogo iskam da si sloja :) oshte ot lqtoto iskah .. ama kato neznam kude ei 10x za infoto :-D
da ve aide vqrno kajete kade slagat???
На мен не ми харесва,но който иска да си слага
Nadelina
10-07-2006, 10:31
Na mene mnogo mi haresva.. :) I ne mislq che ima neshto obshto s kariesite .. Mnogo e sladko..
i'm so excited!
10-07-2006, 11:35
слагат в зъболекарските кабинети.
не може да има по-голяма грозотия от това обаче.
Учителката по история има.Мъжът й е зъболекар и нейното камъче е истински диамант...Мисля,че й е на повече от 10 години...Ама верно не ме кефи
Стои добре ако имаш бели и прави зъби в противен случай не мисля че гледката ще е приятна :!:
tva e mnogo qko .. v koi kozmeti4en salon v sf moga da si sloja?koqto si e slagala pls da dade adres..
ABSOLUTme
10-14-2006, 20:20
i na men ne mi haresva osobeno..az si imam dostatu4no obici v ustata,ta i kamuni ako si naka4ulq :-D
ina4e germankite super mn si slagat:)na koito mu haresva da probva-vse pak ne e ne6to traino..
i vse pak taq moda mi prili4a na onaq otpredi 2-3godini,kogato skandinavcite bqha ludnali da si slagat V O4ITE s operaciq razni kamu4eta,zvezdi4ki,sur4ica i drugi bezsmislici...ama to za vseki vlak si ima putnici :lol:
Scarabey
10-14-2006, 21:51
Не съм им голям фен на тея камачета,които се слагат на зъбите
На мен не ми харесва...Ти се опитваш да подражаваш на Пинк ли?
Komshiikata
10-18-2006, 15:37
Много е яко :)
[B]a[N]D[i]T[k]a
10-18-2006, 16:22
bojeee maika iskashe da mi slaga takova :shock: izglejda mi ujasno ... nz :-s
Ne mi haresva.Tva e jalak opit za "po krasivi zubi".Awe to si4ki takiva slojiha maina kat sa po4ne ot Pink i 4ak so putkite ot na6ty daskalo! #-o :smt018 :smt019 :smt012 :smt013
az si slagam vseki pat kogato mi padne.v nashiq grad go slagat manikiuristkkite sas specialni lepilo i struva samo 1 lv...traq ot 1 do 3 ili poveche sedmici...spored zavisi kakvi sa ti zabite(ako sa po gladki mn barzo pada-moite sa takiva)i zatova mi traq samo 14-15 dena :mrgreen:
Bloodlust
11-07-2006, 18:06
Съгласна.
ludo_mace
11-07-2006, 18:53
Съгласна.Хммм... По-голяма грозотия определено може да има, ама тва на мен винаги ми е било смешно- в първия момент като погледна въпросния човек с "камъче на зъба" и имам чувството, че е някъф остатък от храна :lol: Но на който му харесва да си слага де- моите олигофренски асоциации са си отделна тема :smt005