View Full Version : ZA6TO GO PRAVI ???
imam si gadje ot drug grad no toi u4i v sofia no ne se vijdame 4esto za6toto e vtora smqna,azz se skusvam da mu zvanq no toi ni6to ne pravi,za edna sedmica vuob6te ne go potursih i toi mi se obadi posle se razbrahme da si pi6am no toi kaza 4e ne moje,pravi se na nedostupen ili kakvo kak da go nakaram da me tursi kakto az go turseh .moje bvi 6e kajete spri da go tursi6 ama probvah i ne stava.moje i su6to da ima o6te nqkva tema SU6TATA ama ne sum sigurna dali predi malko foruma q sazdade ili onu6toji molq pomognete mi
Scarabey
10-07-2006, 09:49
Абе някои момчета обичат да са център на внимание и постоянно да са търсени,ако бях на твое място щях да му дръпна шалтера малко да се осъзнае
Nadelina
10-07-2006, 10:03
Q go prati malko na vetrec .. da sleze na Zemqta.. :) :mrgreen: Inache ako bqh na tfoe mqsto shtqh da mu kaja kfo mislq.. shtqh da proveda edin seriozen razgovor s nego ot koito da stane qsno.. ima li smisal da sme zaedno.. i dali ima chuvstva po mejdu ni :P
nikinkaaa
10-07-2006, 10:08
Кво се заблуждаваш? Зарязвай го!
kofti_nick
10-07-2006, 10:59
Мдааа и аз така мисля
juliana_joli
10-07-2006, 11:19
abe zareji go toia kreten! ne te zaslujava! ligave neshtasno! kak moje da ne ti obrushta vnumanie... nameri si drug fr! :lol: ili go drazni 4e si namerila drugo mom4e koeto e mn iako. daje moje da mu kajesh 4e kusate. :-D ako e bilo shtoto se e prail na nedostupen shte go izdraznish mnoo! sigurna sum! :D
Говори сериозно с него,но е възможно и вече да няма чувства.
CrazyWitch
10-07-2006, 13:49
Еми, ако има чувства към тебе, ще те потърси. Мисля, че ние няма как да ти помогнем да го накараш да те търси.
kobrichka
10-07-2006, 13:54
Еми, ако има чувства към тебе, ще те потърси. Мисля, че ние няма как да ти помогнем да го накараш да те търси.
сагласна съм ако найстина те харесва и държи на теб ще ти се обади
Еми, ако има чувства към тебе, ще те потърси. Мисля, че ние няма как да ти помогнем да го накараш да те търси. Дам,съгласна съм с това
BeBencEto
10-07-2006, 14:06
prosto pogovir s nego,kakvo shte pravite zanapred...zashtoto sled kato ne te tursi qvno ne si mu mnogo "interesna"...taka che si nameri nqkoi,koito da zaslujava hilqdite ti telefonni zvuneniq i nqkoi,koito da spodelq chuvstvata ti..
delfin4eto
10-07-2006, 18:35
Момчетата обичат да се правят на недостъпни.А когато му звъниш доказваш чувствата , а също и му отделяш внимание.Момчетата определено обичат да са център на виманието !В край на мсетка ние не можем да го накараме да ти се обажда , но ако има поне малко чувста към теб , би трябвало поне да ти започне да ти се обажда от време на време (по 2 , 3 пъти в седмицата) и може да започнете да си пишете.Не може да няма поне 10 свободни минути за да ти пише.Ако има желание , ще намери и време.
При всички положения спри да го търсиш ти!
после има два варианта: Или му пука за теб и той ще започне или ако не му пука, направо го отпиши. не ти трябва такъв. Момчета колкото щеш и вярвай ми, колкото и да си мислиш сега, ама този е единствен - не е!!!
DevilWish
10-07-2006, 19:10
Toi ne te zaslujava ,za6toto spored men ne te obi4a dostaty4no sled kato ne go interesuva dali 6te se 4ue s teb ili ne.Ne moje da raz4ita vinagi ti da go tyrsi6 ,a dori i da e taka ako edna sedmica ne mu se obadi6 i toi sy6to ne te potyrsi tova ve4e dokazva opasenieto mi ,4e ne e iskren v 4uvstvata si s teb!
priti_kiti
10-07-2006, 20:15
Мдааа и аз така мисля
аха
амо можв вече да не проявява интерес към теб,все някога ще трчбва да говориш с него и да се изясните!
Няма кво да говориш с него, зарязвай го. Ако те обича, ще намери начин да си те върне. Е, естествено ти ако искаш.
da ,kato se zamislq ste pravi,no toi ne e prosto gadje s nego sme priqteli ot 3-4 godini.minalata godina se skarah po su6tata pri4ina s edno drugo mom4e s koeto sme otrasnali zaedno i za tova mi e tolko trudo za6toto znam 4e posle nqma da sme priqteli kakto predi.poprincip az ne pravq kompromis za drugite si i pravq tva deto mislq 4e e pravilno i kato mi 6trakne ne ti puka za toq i go nqma ve4e no problema e priqtelstvoto i mnogo blagodarq za suvetite
a 6te mi kajete li kak da go nakaram da revnuva
TreeHill
10-08-2006, 21:03
Има голямо самочувствие и с тия обаждания и смс-и си му го дигнала още повече.Остави го той да те потърси.Ако те обича ще го направи
глей кви сте лоши, що го нахранихте така пича?
според мене той не изпитва нищо към тебе (ако те обичаше нямаше да може да издържи и няколко дена без да те види) и си има друга, а тебе те върти на малкия си пръст в което не виждам нищо лошо, мъжете го правим от време на време
(моля момичетата да не се заяждате с мене щот на вас ви е навик да въртите мъжете на малкия си пръст, ние поне го правиме рядко)
по въпроса за приятелството: много рядко след като 2ма скъсат остават приятели, така че един съвет за напред, не се забивай с твой приятели, забивай се с хора които познаваш от малко време 1-2 седмици/месеца
давай го да му правим мечка и да му скачаме на главата на тоя леш дето се прави на газар и не те ебава за слива ! Аз на мойта приятелка ако не я потърся няколко дена ще откача чесно казано или ако не и пращам смс-и а тоз мерзавец не те цепи за човек по цяла седмица. Няма се разберем тей дай да го аргасаме :) и да та прая 2-ро гадже :mrgreen:
cvetityy
10-09-2006, 04:47
глей кви сте лоши, що го нахранихте така пича?
според мене той не изпитва нищо към тебе (ако те обичаше нямаше да може да издържи и няколко дена без да те види) и си има друга, а тебе те върти на малкия си пръст в което не виждам нищо лошо, мъжете го правим от време на време
(моля момичетата да не се заяждате с мене щот на вас ви е навик да въртите мъжете на малкия си пръст, ние поне го правиме рядко)
по въпроса за приятелството: много рядко след като 2ма скъсат остават приятели, така че един съвет за напред, не се забивай с твой приятели, забивай се с хора които познаваш от малко време 1-2 седмици/месеца
е тука съм напълно съгласна с него
[по въпроса за приятелството: много рядко след като 2ма скъсат остават приятели, така че един съвет за напред, не се забивай с твой приятели, забивай се с хора които познаваш от малко време 1-2 седмици/месеца[/quote]
да така е.Много трудно можете да сте приятели след всичко това