View Full Version : kogo da izbera???
плс помогнете ми кои да избера-момчето което жиждам всеки ден,но не знам дали има чувства към мен или момчето което харесвам но живее далеч и се виждаме само през ваканцийте
BeBencEto
10-07-2006, 14:10
momcheto,s koeto se vijdash vseki den..puk ako ne te haresva shte se borish za nego
Theoatguy
10-07-2006, 14:10
Момчето, което харесваш, но не знаеш дали има чувства към теб.
Но това е твой избор, и никой не може да ти каже ;). Слушай сърцето си !!!
kofti_nick
10-07-2006, 14:32
Реши сама :)
BeBcHeTo
10-07-2006, 14:33
Мом4ето с което се виждаш секи ден :)
kimi_raikonen
10-08-2006, 16:32
Що за хора сте ?? Избери не който ти е по близо , а този който обичаш!!!!
Напълно съм съгласна.
DeSpEratE_girl
10-08-2006, 16:38
опа
точно така избери този който :smt007 :smt007 [/code]
Момчето което виждаш всеки ден!
Според мен трябва да избереш момчето,с което се виждаш всеки ден.Ти го харесваш,но той не знае,но това не означава,че няма да узнае,по-добре признай чувствата си.С другото момче ще се виждате много рядко,което при липса на любов бързо ще се забравите и най-накрая ще се разделите.А с това момче и може харесването да прерасне в нещо повече.
kimi_raikonen
10-08-2006, 16:47
Според мен трябва да избереш момчето,с което се виждаш всеки ден.Ти го харесваш,но той не знае,но това не означава,че няма да узнае,по-добре признай чувствата си.С другото момче ще се виждате много рядко,което при липса на любов бързо ще се забравите и най-накрая ще се разделите.А с това момче и може харесването да прерасне в нещо повече.
Точно при едно по рядко виждане не се губи интерес от връзката.Ако виждаш едно момче всеки ден в продължение на 1 -2 -3 месеца то ти омръзва.Така са 85 % от слуачите в днешно време.
Напълно съм съгласна.
дойдохме си на думата!
Night_lover
10-08-2006, 17:23
хм
тука стана интересно!:)
ти обичаш един , а другия е близо до теб само , че неизпитваш толкова силни чуства? Сигурна ли си , че обичаш момчето , което е далеч от теб? :roll:
първо си отговори на тоя въпрос сама , а после избирай :wink:
Успех!
romantichna^
10-08-2006, 18:28
ami mislq 4e mom4eto koeto vijdash vseki den,no si pomisli tova ti trqbav da reshish a ne drugite
TreeHill
10-08-2006, 21:00
Това което обичаш егати въпроса ... #-o
съгласен съм с това мнение, мойта е в стара загора и се виждаме супер рядко, но предпочитам да съм с нея отколкото с няква към която нямам никакви чуства
избери мене мене мене менееееее :) :)
по темата зависи виж кой си заслужава... и със кого ще има по хубава връзка да не стани като при мене избрах тази която е от моя град и се виждаме рядко се едно не е от моя град а живее другаде.... е ама свикнах след като я искам няма да се откажа :)
п.п. вие викате да избере тоя дето обича ами ако ги обича и 2-та ?
cvetityy
10-09-2006, 04:43
Това което обичаш егати въпроса ... #-o
и аз така викам
Този към когото чувствата ти са по-силни и истински