View Full Version : За момчета !!!
Slave4You
10-07-2006, 20:55
Сега съм в една дилема и за това реших да питам момчетата как ще реагирате и какво ще си помислите ако едно момиче ви каже че ви харесва но вие не го харесвате ... ще му се изсмеете ли,ще го съжалите ли,ще го игнорирате ли и какво ще ви бъде отношението ви към това момиче от тук на сетне ?
Ще я използвам за секс докато не ми омръзне. :) А ако под "не ми харесва" значи че е грозна няма и за секс да я ползвам ми ще и кажа да не ме занимава с глупости.
Аз съм момиче, ама да си кажа мнението..
Тъпо е да се изсмееш, най-добре да не правиш нищо, да стоиш на дистанция.
Ще продължа да подържам контакти с нея :) Дори и приятелски. Пък кой знае като я опозная може и да се влюбя ... Всичко е възможно!
akademika
10-07-2006, 21:35
Ще продължа да подържам контакти с нея :) Дори и приятелски. Пък кой знае като я опозная може и да се влюбя ... Всичко е възможно!
Съгласен съм, ще се опитам и аз да я опозная. - освен ако си нямам гадже, тогава просто ще и обясня ситуацията на 4 очи.
Mikohito
10-08-2006, 00:10
Определено не бих и се изсмял.Ако не я харесвам или пък си имам приятелка бих и обяснил как стоят нещата.Ако си нямам приятелка може и да я опозная и да се виждаме като приятели.
Да се измееш в очите на някого е просташко...да го съжалиш...все едно да кажеш "Ох, горката"...някак си гадно звучи.Нито е необходимо да игнорираш...Ще се опитам да изясня цялата ситуация...ще премисля какво искам и ще споделя с момичето, което ме харесва...но не искам да я наранявам...все пак това момиче, за да ме харесва, значи ме вижда като нещо по-специално и аз трябва да уважавам това мнение ;-)
Ами аз във момента съм във такава ситуация но се справих.Та аз не я харесвам а тя ме харесва и се разбрахме само секс но на мен не ми стиска щотот таман се зарибих със 1 момиче и станахме гаджета.
Та искам да ти кайа че аз не и се изсмях или нещо такова просто и казах че баш не ми допада но бих имал само сексуална връзка със нея и се оправдах със гаджето да не ме закача:) и във момента сме във добри отношения даже приятелски чатим от време на време..
Ако те хареса и си има гадже ще те използва може би за секс а ако не само приятели :)
Sladkutu_ioni
10-08-2006, 09:01
Какво да правя те са тъпи!!!!!!!!
Sladkutu_ioni
10-08-2006, 09:02
Как да си сложа картинка??????
[/url][/list][/list]