PDA

View Full Version : da go napravq li....iskam no i se sumnqvam

plovdiv_F
10-08-2006, 10:24
zdraveite na vsi4ki v tozi forum....iskam da spodelq 4uvstvata si i da se dopitam do vas..kak e redno da postupq
vlubena sum v edno mom4e,toi su6to me haresva...imali sme mn intimni momenti zaednoo,no nikoga ne sme pravili sex,az samata vse o6te ne sum pravila sex.na 16 godini sum i se 4uvstvam gotova za tova,dori mi se e iskalo dokato sum bila s nego,no sum se spirala,za6toto me e strah kakvo 6te kajat nai dobrite mi priqtelkii.drugiqt problem e 4e toi si pada malko jenkar, a az sum vlubena v nego i ako e samo zaradi sexa 6te buda mn naranena....govorili sme na taq tema i toi e kazval 4e ima mn silni 4uvstva kum men,no nz za6to ne mu vqrvam.
su6tevremeno iskam da sum s nego,kakvo da pravq....kak da postupqq..toi mn me privli4a:)...no ponqkoga si mislq 4e moga da prava sex s vseki dr ,no samo snego ne,za6toto v drugite ne sum v vlubena a samo nego obi4am....olq vi...suvetvaite me

Pimki
10-08-2006, 10:28
Ami 6tom ti kazva 4e te obi4a i 4e ima 4yvstva kam tebe povqrvai my a za 16 e malko ranno spored men no 6tom se 4yvstva6 gotova...imai my doverie :-)

10-08-2006, 10:47
ami purvo vie gadjeta li ste?po-dobre purviq put da e s 4oveka,koito naistina obi4a6 i mu ima6 doverie,4e ne e s teb samo zaradi sexa,a ne nqkoi jenkar,koito moje da te zareje sled nqkolko dena i da ti4a sled druga.trqbva purvo da se uveri6 v 4uvstvata mu kum teb i togava da predpriema6 taq kra4ka,za6toto tova e edin ot nai-vajnite momenti na edna jena i ne trqbva da e s purviq sre6tnat,a s 4ovek,koito e dokazal,4e go zaslujava.

10-08-2006, 11:38
dam...moje bi e taka,no nie se poznavame ot 5 godini ve4e,az do nqkakva stepen sum go opoznala,no te mom4etata vinagi mogata da si skriqt 4uvstvata i mislite,za6toto toi moje da iska samo sex,no da ti kazva 4e te obi4a,znam li ve4e i az..
no vinagi e bil super nejen s men,mn dobre se e durjal.kogato sme bili zaednoooo,nadqvam se vse pak kato se vidim da re6im problema,za6toto i dvamata iskame edni i su6ti ne6ta,a su6tevremeno i se sumnqvame..az se sumnqvam de

krem4et0
10-08-2006, 11:57
не знам за вас хора,ама според мен трябва да правиш секс с гаджето си,независимо дали ходите седмица-2 или месеци.Особено първия път е добре с човек,с когото нямаш НИКАКВИ съмнения.Това е личното ми мнение-не го прави,ако не си 100% уверена,че е ТОЙ!

malone
10-08-2006, 16:22
Ами оточнете се какво иска той и какво искаш ти,само така няма да има объркване иначе подкрепям че най-добре като за пръв път да е с човек в който си сигурен.

DaкoTa
10-08-2006, 16:28
Ако си сигурна в чувствата му и след като смяташ, че си готова, действай! :smt023

Infatuated Inside
10-08-2006, 17:12
Когато попаднеш на подходящия човек, не се чудиш дали той наистина е подходящ или как би изглеждало това в чуждите очи, а просто чувстваш, че е така.
Щом имаш съмнения, значи не бива.

Nightmare
10-08-2006, 17:48
Щом имаш съмнения в него не бива да бързаш. По добре изчакай, за да не съжеляваш после. Възможности за секс ще имаш много.

TROY
10-08-2006, 17:53
Ако си уверена,че всичко е ОК го направи :D Но ако се чувстваш несигурна или не си готова както каза NightMare ,по добре недей , а изчакай [-(