View Full Version : Задължително ли трябва да си правя клизма ?
Задължително ли трябва да си правя клизма преди анален секс ?
Аз не съм правила и незнам как да си направя клизма , а един приятел ми каза ,че ако не си направя ще има мрасотии . Моляви помогнете ми защото много ми се чука в дупето
dudeto_sy
10-09-2006, 14:55
http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=1243
Прочети това. И следващият път се поразровете малко повече в интернет преди да задавате въпроси, на които има къде да прочетете отговорите.
Според мен не е задължително да си правиш клизма ако приятелия ти не го е гнус от ануса ти . Преди това обаче го измий добре и преди това ако има възможност отеди до WC за всеки случей ! Иначе с клизма е най-добрия вариант ,но самата клизма не е приятна ,но пък чувството след това си заслужава :wink:
bulgarche
10-09-2006, 17:10
Не е задължително
Destructive
10-09-2006, 17:25
Не е задължително.Отиди до толетната,измий се,и за по-сигурно не яж нищо преди акта и всичко ще е наред. :)
Не е задължително.Отиди до толетната,измий се,и за по-сигурно не яж нищо преди акта и всичко ще е наред. :)
Хехе точно обяснение :) . И аз това се опитах да кажа ,но съм си малко по труден в говоренето и докато го измисля ... \:D/
za taq rabota ima 2 dupki ednata(vikat i vagina) v neq se fkarva poloviq organ na myja i drugata(anus4e) prez neq izliza tfa koeto si qla prez denq tai 4e tq ne e mn podhodq6ta za sex
{Sweet_Dreams}
10-10-2006, 15:23
Ами попринцип е добре да се направи даже и за теб,но не всички го правят.Така че може да минеш и без тази операция.Само преди това отиди до тоалетна и няма да имаш проблеми!А клизма можеш да си направиш по всяко време.Отиваш в аптеката взимаш един дамски душ ако нямаш,малко топла жодичка и готово!
Клизмата е задължителна, ако ще играе език по ануса. Ако само едноокия питон ще ходи - той очи нЕма :)
Клизмата е задължителна, ако ще играе език по ануса. Ако само едноокия питон ще ходи - той очи нЕма :)
.....e taka e ama e vuzmojno ne6to nepriqtno da se slu4i sled akta,kato go izvadi i da vidi.........ne6to...