View Full Version : Възможно ли е да се забременее 2 дни преди цикъла
Разтревожен
10-09-2006, 15:14
Здравейте,
с приятелката ми правихме секс 1-2 дни преди датата,в която трябва да й дойде.Държа да отбележа,че само 5 мин го правехме без презерватив после го сложих и не съм свършвал в нея,но въпреки всичко вече й закъснява с 4 дни и е адски притеснена и аз също въпреки че знам че преди менструация е почти невъзможно да се забременее,а и не съм свършвал в нея.
Незнам какво да я посъветвам,вие какво ще кажете по въпроса.
Ако е забременяла, надали е от този случай, който разказваш ... кво чакаш 4 дена, купи й тест щом и закъснява, да си знаеш поне. ;-)
А и забравих ... много интересно "правихме секс два дена преди цикъла й" ма то той изобщо не и е дошъл ... :lol: :lol: хитро а
krem4et0
10-09-2006, 15:34
По принцип не би следвало-тогава е най-безопасно,защото овулацията е минала,а следващата е чак след 2 седмици.Естествено при редовен цикъл.Абе купи й тестче да се успокоите.След като не си свършил в нея-няма нищо!!!!
angel4e_s_krila
10-09-2006, 15:41
По принцип не би следвало-тогава е най-безопасно,защото овулацията е минала,а следващата е чак след 2 седмици.Естествено при редовен цикъл.Абе купи й тестче да се успокоите.След като не си свършил в нея-няма нищо!!!!
Да бе да най-безопастно :smt005 :smt005 :smt005 при всички оволацията настъпва по различно време и не е гаранция,че като правите секс 2 дни преди да и дойде менструацията не е станала белята.На приятелката ти може да и закъснява,заради това,че се е притеснила,да пие 1 аспирин и да направи 10 коремни преси и ако не и дойде до 3 дни да си купи тест или да иде на гинеколог.Според мен е от притеснение.
Emi da si napravi test be. Nqma smisyl ot razni gadaeniq. I nikoga ne moje da se kaje s tochnost f koi moment moje da se zabremenee
Разтревожен
10-09-2006, 16:36
Emi da si napravi test be. Nqma smisyl ot razni gadaeniq. I nikoga ne moje da se kaje s tochnost f koi moment moje da se zabremenee
е да си направи де,ама нали трябва да минат 7 дни след половия контакт,така че има още 5 дена...
dudeto_sy
10-09-2006, 16:40
По принцип няма нищо невъзможно, но според мен тя не е бременна. Най-добре е да си направи тест за бременност, за да сте спокойни. Възможно е да и закъснява, защото се е притеснила и колкото повече се притеснява толкова повече ще и закъснява.
olive_oil
10-09-2006, 16:44
Здравейте,
с приятелката ми правихме секс 1-2 дни преди датата,в която трябва да й дойде.Държа да отбележа,че само 5 мин го правехме без презерватив после го сложих и не съм свършвал в нея,но въпреки всичко вече й закъснява с 4 дни и е адски притеснена и аз също въпреки че знам че преди менструация е почти невъзможно да се забременее,а и не съм свършвал в нея.
Незнам какво да я посъветвам,вие какво ще кажете по въпроса.НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ ПОВСЯКО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ!!!ВЕРОЯТНОСТТА ОТ ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ Е РАЗЛИЧНА В РАЗЛИЧНИТЕ ДНИ НА МЕСЕЧНИЯ ЦИКЪЛ НА ЖЕНАТА,НО ПО ВСЯКО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ!!!нЯКОЙ ДА ПИТА КАКВО Е МЕСЕЧЕН ЦИКЪЛ???
А ПРЕДИ ДА СВЪРШИШ,ОНОВА ДЕТО ГО ИМАШ ДОЛУ ОТДЕЛЯ ЕДНА ТЕЧНОСТ,В КОЯТО ИМА СПЕРМАТОЗОИДИ,СОРИ АКО СЪМ БИЛА ГРУБА И ДАНО ПРИЯТЕЛКАТА ТИ ДА НЕ Е БРЕМЕННА
ssiimmoonna
10-09-2006, 16:49
mnogo qsno 4e MOJE!!!moje po vsqko vreme!!!az za napred vi suvetvam kato zadavate podobni vuprosi purvo da se pointeresuvate malko i posle da pitate. :smt006
bulgarche
10-09-2006, 17:32
Не съм сигурен, но май и след отлождането може да има менструация след 2-3-4 дена. Да е бременна - да може, но вероятността е малка
krasivata_luvica
10-09-2006, 18:30
abe vie s priqtelkata ty ne ste fred.tolko li ne se setixte za test za bremennost.?e verno,4e az sum bremenna ama tova e otdelen vupros. :-D
Vuzmojno e da e bremena, no ne mi se vqrva, veroqtnosta da e e super malka, a spored mene i zakasnqva za6toto se e stresirala, uspokoi q
awe stiga we, mnogo bremeni stanahte tuka, ni6to, a da ti e 4estito
krem4et0
10-10-2006, 06:47
Да бе да най-безопастно :smt005 :smt005 :smt005 при всички оволацията настъпва по различно време и не е гаранция,че като правите секс 2 дни преди да и дойде менструацията не е станала белята.На приятелката ти може да и закъснява,заради това,че се е притеснила,да пие 1 аспирин и да направи 10 коремни преси и ако не и дойде до 3 дни да си купи тест или да иде на гинеколог.Според мен е от притеснение.
krem4et0
10-10-2006, 07:00
Здравейте,
Незнам какво да я посъветвам,вие какво ще кажете по въпроса.НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ ПОВСЯКО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ!!!ВЕРОЯТНОСТТА ОТ ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ Е РАЗЛИЧНА В РАЗЛИЧНИТЕ ДНИ НА МЕСЕЧНИЯ ЦИКЪЛ НА ЖЕНАТА,НО ПО ВСЯКО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ!!!нЯКОЙ ДА ПИТА КАКВО Е МЕСЕЧЕН ЦИКЪЛ???
А ПРЕДИ ДА СВЪРШИШ,ОНОВА ДЕТО ГО ИМАШ ДОЛУ ОТДЕЛЯ ЕДНА ТЕЧНОСТ,В КОЯТО ИМА СПЕРМАТОЗОИДИ,СОРИ АКО СЪМ БИЛА ГРУБА И ДАНО ПРИЯТЕЛКАТА ТИ ДА НЕ Е БРЕМЕННА
А ти биология учила ли си?Знаеш ли,че по време на целия цикъл,който по принцип е 28 дни се отделя една -единствена яйцеклетка,която е жизнеспособна 6-24 ЧАСА!Самото оплождане става единствено в този ден,в който има яйцеклетка.Предходните 3-4 дни също са опасни,защото сперматозоидчетата живеят толкова някъде.Останалото време не може да се забременее,особено след настъпване на овулацията. И за да не съм голословна цитирам учебникът си по биология за 8-ми клас:"При узряването яйцеклетката увеличава размерите си и се обгражда от няколко слоя изхранващи клетки,при което се образува мехурче,изпълнено с течност.Пукването на зрелия фоликул и отделянето на яйцеклетката се нарича овулация.На мястото на пукнатото мехурче се развива т,нар жълто тяло. в него има хормон,който помага за развитието на матката и на плода........Оплождането е процес на сливане на яйцеклетката със сперматозоид. При контакт във ВЪТРЕШНИТЕ полови органи на жената попадат голямо количество сперматозоиди,които се движат и достигат маточната тръба.в нея в периода на овулация се намира яйцеклетката. Периодът,през който яйцеклетката е жизнеспособна и МОЖЕ ДА БЪДЕ ОПЛОДЕНА Е КРАТЪК-(от 6 до 24 часа след овулация),докато сперматозоидите запазват способността си да оплождат по-дълго време(от 3 до 5 денонощия)".
krem4et0
10-10-2006, 07:02
rali4ka91
10-15-2006, 17:25
Независимо от това кой ден от месеца е ЯЙЦЕКЛЕТКИ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ВИНАГИ ОСВЕН В ДНИТЕ НА МЕНСТРУАЦИЯ!!!Наистина в дните на овулация се произвеждат по - голям брой клетки отколкото в останалите дни,но винаги има възможност за забременяване!!!
krem4et0
10-15-2006, 18:26
Независимо от това кой ден от месеца е ЯЙЦЕКЛЕТКИ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ВИНАГИ ОСВЕН В ДНИТЕ НА МЕНСТРУАЦИЯ!!!Наистина в дните на овулация се произвеждат по - голям брой клетки отколкото в останалите дни,но винаги има възможност за забременяване!!!
Да се смея ли или да плача.Грехота е момиче да не знае,че през целия й цикъл има 1 единстмена яйцеклетка,която се изхвъля от организма по време на менструацията.Мама не ти ли е обяснила какво е това червеното на гащичките ти?
Да се смея ли или да плача.Грехота е момиче да не знае,че през целия й цикъл има 1 единстмена яйцеклетка,която се изхвъля от организма по време на менструацията.Мама не ти ли е обяснила какво е това червеното на гащичките ти?
Точно щях да напиша, че ей Богу т'фа не го знаех, нищо, че мно'о съм чела по въпроса. ние да не плодим кат'зайците, а?
Пич, просто да направи тест твоята приятелка , за да не се притеснявате, но мисля, че вероятността е малка. Споко!