PDA

View Full Version : Moderated by W.I.M.: Техните я отделиха от мен :(

KoRn
10-09-2006, 15:20
Poroblema e slednia:Xodia s edno momi4e ot 3 meseca i sam lud po neq vruzkata ni vurve6e idealno no predi 1 sedmica izvednu6 texnite po4naxa da q nakazvat stana nai angajiranata na planetata i niama vreme za men!!!!!!! Popitax q dali ne iska da skusame no tq me napadna i mi kaza "Ti ne me obi4a6 ve4e" a az "Tva sum go 4uval ve4e" i tq se razplaka i si trugna ](*,) ](*,) i ot togava ne sme se vijdali ne si vdiga telefone ne idva na u4ili6te! kak da si q vurna?? :( :( :( :( :(

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§

maybelline
10-09-2006, 15:26
Незная какви са родителите й,но след разни наказания може да се е почувствала ужасно и да е решила,че единственият човек на когото може да има доверие си ти.А след като сте поспорили(ако съм разбрала правилно) тя е решила,че никой не я обича и това я е съкрушило.Тя очаква от теб да я подкрепиш безусловно.Това че вече не идва на училище е сериозно.Опитай се да я намериш и да я утешиш.Момичето трябва да е доста обезкуражено за да се държи така.И не се засягай много от "промяната" в поведението й.Временна е,а точно сега не е разумно да приемаш лично каквито и да са нападки от нейна страна.Просто бъди до нея.Тя има нужда от теб.

KoRn
10-09-2006, 15:45
ama problema e 4e tq ne mi razre6ava da buda do neq
:(

die_die_my_darling
10-09-2006, 15:46
mi parvo razberi dali ne te laje pitai nqkoi va6 ob6t priqtel dali kazva istinata i kato razbere6 6te preceni6 ot tam natatak kak da postapi6 :D

TreeHill
10-09-2006, 16:47
ama problema e 4e tq ne mi razre6ava da buda do neq
:(

еми търси начин да се свържеш с нея де-иди до тях ако трябва извини и се разберете се.Ако тя те обича няма кой да ви раздели

TraPPed
10-09-2006, 16:52
Spored men se pravi na interesna.

KoRn
10-09-2006, 17:01
mai 6e se saglasa s trapped

AngelOfDarkness
10-09-2006, 17:20
Здравей KoRn:)

Смятам(в качеството си на момиче) да подкрепя maybelline. Според мен наистина й е кофти, не знае какво да прави и е временно. Като не е видяла подкрепа в теб и й е станало мъчно и отчаяно, затова предполгам се е разплакала. Естествено има много видове момичета, но не виждам смисъл в това да се прави на интересна :shock:
Съветът ми е да се опиташ по някакъв начин(ти си я познаваш, ако трябва я изненадай в тях хаха) да говориш с нея. Предложи и подкрепа и ако откаже вече не знам. Ако го мислиш и кажи, че я обичаш и си до нея и ще се радваш да я виждаш, когато има някакво време...а и наказанията едва ли са вечни!
На мен диалога ви ми прозвуча стил:" Ти нямаш време за мен, добре. Искаш да си заета значи. Да те оставя ли да правиш каквото си искаш? Без това ми е все едно"; " Ти не ме обичаш, защото не се опитваш да разбереш и не ти пука"
Аз все пак нищо не разбирам...Прецани си сам. Ако има нещо пиши на лично. Помагам с каквото мога и обичам да го правя.

С теб съм, дано да се справите!

TraPPed
10-09-2006, 17:27
E sq i az sum momi4e,bez obidi.Hubavo!I az kato imam mnogo semeini problemi mi stava kofti,no ne se pravq na interesna a tursq uteha v priqtelq si,a moje i da i e do6lo v pove4e,ama si prekarvam kakto i da e dobre s nego,pone ne6to hubavo da se slu4va.

koalka
10-09-2006, 17:50
Имаш правото да се притесняваш,наистина това е странно,което става.Търси я,по телефона,питай нейни приятелки защо не е на училище.Ако трябва отиди и до тях.Вие трябва да говорите открито и да я питаш какво са и казали техните.

delfin4eto
10-09-2006, 18:01
Да ти кажа ,малко в неподходящ момент си я питал за това дали искате да скъсате.Имала е проблем с техните-била е наказана и не е можела да излиза -и точно в този момент , кога най-сетне те е видял и ти си и поднесъл това!Малко гадничко се е получило , защото може би е щяла да поиска упора то твоя страна, а не е получила това , което е очаквала.Може би сега се чувста наранена , и трябва да мине малко време ,докато се поуспокои.Но може да опиташ пак да се свържеш с нея, дори е наложително.Трябва да и покажеш , че все още я обичаш.Действай-и по-бързичко.

KoRn
10-10-2006, 11:59
ne razbirate sled kato i mina nakazanieto tq zapo4na da me otbiagva i da se durji tupo i prosto na mene v edin moment mi pisna

baby girl
10-10-2006, 13:12
mi parvo razberi dali ne te laje pitai nqkoi va6 ob6t priqtel dali kazva istinata i kato razbere6 6te preceni6 ot tam natatak kak da postapi6 Very Happy

baby girl
10-10-2006, 13:14
AMI KATO TI PISNA TEGLI I EDNA MAINA VE :D :D :D :D

summer_04
10-10-2006, 14:01
Незная какви са родителите й,но след разни наказания може да се е почувствала ужасно и да е решила,че единственият човек на когото може да има доверие си ти.А след като сте поспорили(ако съм разбрала правилно) тя е решила,че никой не я обича и това я е съкрушило.Тя очаква от теб да я подкрепиш безусловно.Това че вече не идва на училище е сериозно.Опитай се да я намериш и да я утешиш.Момичето трябва да е доста обезкуражено за да се държи така.И не се засягай много от "промяната" в поведението й.Временна е,а точно сега не е разумно да приемаш лично каквито и да са нападки от нейна страна.Просто бъди до нея.Тя има нужда от теб.
i az mislq taka,zaduljitelno q nameri i pogovori s neq!

KisskilleRcHe
10-10-2006, 14:11
Ми ти как може така да постъпиш... Тя нищо не е виновна, че и се налага да е отговорна... Даже трябва да се разбваш за т'фа.... Аиде са драсни й едни СМС или маил и й се извини... :)

Silverfang
10-10-2006, 17:31
ne razbirate sled kato i mina nakazanieto tq zapo4na da me otbiagva i da se durji tupo i prosto na mene v edin moment mi pisna
Пич, 6том слуш6ш KORN значи си убав човек!
А тва твое гадже от сека гледна точка се праи на интересна, според мен такаа не ти требва!
Така че моя съвет е да и теглиш една майна и да усили6 не6то на KORN до дупка във вас, докато не и забравиш името (или своето)! :twisted:

lost_girl
10-10-2006, 18:33

съгласна съм и аз така мисла

ssiimmoonna
10-20-2006, 11:51
ami nz ne mislq 4e ima ne6to koi zn kakvo no prosto si q obidil moje bi s tova koeto si i kazal kogato se e razplakala nz za6to no qvno go e priela mn navutre i i e stanalo gadno :smt010

ssiimmoonna
10-20-2006, 11:53
a otdelen e vuprosa 4e moje bi naistina izvednuj e stanala mn angajirana i naistina kolkoto i gadno da zvu4i da nqma vreme za teb

lady_bird
10-20-2006, 13:16
tazi istoriq mi e poznata. edistvenoto,koeto ti ostava da napravi6 e da bude6 turpeliv i da pogovori6 s neq za tova,no bez kraini izkazvaniq! opitai se da q razbere6... :wink:

koalka
10-20-2006, 13:30
ne razbirate sled kato i mina nakazanieto tq zapo4na da me otbiagva i da se durji tupo i prosto na mene v edin moment mi pisnaЯвно тогава проблема е в нея.Тя те отбягва,а не техните.Чувствата и може да са прекалено слаби и техните като са и казали нещо и тя да се е повлияла от тях.

zoben_pitbul
10-20-2006, 19:09
Пробвай да говориш с нея,ако не стане и ти е писнало-късате официално и това е.

KuReC
10-21-2006, 13:47
samo kat ti vidq nicka KLOURN i mi staa qsno mnogo e prava mackata neznam kak sa e zabivala s ...... ........ .........

TaKe_SmILeS
10-21-2006, 14:46
neznam dali 6te se 4uvstva6 dobre,ako i tegli6 mainata bez da znae6 vsu6tnost kakvo e stanalo.Vqrno e 4e vseki si ima kofti periodi ama nali zatova ste zaedno,da se podkrepqte v te6ki momenti.

TreeHill
10-21-2006, 18:02

PerfectStrang3r
10-21-2006, 18:14
Намери я и поговорете. Трябва да се изясните, защото тази неизвестност те убива, нали ?

The`G_i_r_l
10-22-2006, 14:36
Това найстина е кофти..Ами опитвай по-настоятелйно да се свържеш с нея..ако трябва отиди до тях или пък можеш да говориш с някой от родителите и .Поне ще разбереш дали найстина е наказана