View Full Version : Съвет Моля
Предварително изкам да благодаря на всички дет ще ме посъветват с нещо! И Предварително бих изкал да се извиня за тази тема (тъй като съм поредния дет ви занимава със свойте глупости)
Та значи проблема ми е следния!
По уши свъм Влюбен в едно момиче от моето даскало!
Тя си няма гадже, но не мога да споделя чувствата си с нея!
Почти съм сигурен че 6те ми се изсмее или най малко 6е ме игнорира!(не че е гадна или не6то, ама според мен просто не я заслужавам)
Така 4е има 2 положения
1. Или да се преместя в друго даскало, и да спра да я виждам и да се опитам да я забравя!
2. Да си остана в даскалото и да се опитам да не и обръщам внимание!
10x!
Bloodlust
10-09-2006, 20:28
Никога не мисли, че си недостоен за нечия любов. Опитай. Ако не друго, поне няма да се чудиш "Ами какво ли щеше да стане ако..". Не си сменяй училището. Просто се опитай да се примириш... Ако се наложи де :mrgreen:
И аз мисля така. прав е bloodlust.
Извън темата - надявам се, че е просто печатна грешка смяната на "Д" с "П". В случай, че не е - казва се До уши, а не По уши...
не можеш да кажеш подобно нещо като това, че не си достоен за даден човек. тя нито е безгрешна, нито перфектна. приеми я като нормално момиче със своите качества и кусури.
а колкото до преместването от даскало... мисля, че това е твърде лоша идея :-k просто се постарай да я игнорираш по някакъв начин, било то с това да се опиташ да виждаш само отрицателното в нея, колкото и трудно да ти се струва това сега
не можеш да кажеш подобно нещо като това, че не си достоен за даден човек. тя нито е безгрешна, нито перфектна. приеми я като нормално момиче със своите качества и кусури.
а колкото до преместването от даскало... мисля, че това е твърде лоша идея :-k просто се постарай да я игнорираш по някакъв начин, било то с това да се опиташ да виждаш само отрицателното в нея, колкото и трудно да ти се струва това сега
Благодаря ви от все сърце!
Ще се постарая, но за мене тя няма нито едно отрицателно ка4ество!
(като за всеки влюбен впрочем(поне според мен) в нея няма нито едно отрицателно качество!
И все пак мерси много! :)
ПС: за Nifada_ съжалявам за правописната грешка!
трябва да и кажеш,ако не го направиш,ще съжеляваш,просто го направи и със сигурност не си сменяй училището,все ще намериш друг изход.
Silverfang
10-10-2006, 08:49
Предварително изкам да благодаря на всички дет ще ме посъветват с нещо! И Предварително бих изкал да се извиня за тази тема (тъй като съм поредния дет ви занимава със свойте глупости)
Та значи проблема ми е следния!
По уши свъм Влюбен в едно момиче от моето даскало!
Тя си няма гадже, но не мога да споделя чувствата си с нея!
Почти съм сигурен че 6те ми се изсмее или най малко 6е ме игнорира!(не че е гадна или не6то, ама според мен просто не я заслужавам)
Така 4е има 2 положения
1. Или да се преместя в друго даскало, и да спра да я виждам и да се опитам да я забравя!
2. Да си остана в даскалото и да се опитам да не и обръщам внимание!
10x!
Премести се в друго даскало!
То ако мислиш,че не я заслужаваш наистина нищо няма да стане.Имай си самочувствието бе човек!Така ти се обричаш на сигурен неуспех.Така че действай.Оритой се да преодолее срама си иначе я забрави...според мен тя няма да направи първата крачка.