View Full Version : MN SPESHNO
sorry 4e pi6a tuka ne mu e mn mestoto ama mn spe6no mi trqbva nqkoi da mi kaje ako znae ot kade moga da izteglq driver za USB na nokia 4e iz4ezna diska apak mn mi trqbva..plss mn e spe6no
dudeto_sy
10-10-2006, 11:38
Ех аман от такива... вече прекаляват. На мен пък много спешно ми трябват 5 мил. евро ама няма кой да ми ги даде. Този форум се нарича СЕКС в случай, че не можете да четете, а не драйвъри за Nokia
tai kato vidqh 4e nikoi nqma vav foruma za kompiutri i tnt re6ih 4e nqkoi tuka moje da znae i da mi pomogne po barzo ..ama ot takiva kato tebe det mn znaqt aman ve4e..
dudeto_sy
10-10-2006, 11:44
А от такива като теб, които нищо не знаят... Хвани си скрий някъде, трябва да те е срам най-малкото. Ако имаше с какво да мислиш щеше да си отвориш Google и да си потърсиш каквото ти трябва без да занимаваш околните с простотийте си.
като знаеш че на тая тема не и е тука мястото ич не я пускай!
off vs tuka ste nekvi zlobni bokluci i tva e ...kvo da govorim
dudeto_sy
10-10-2006, 11:59
По-добре да си злобен боклук отколкото тъп като галош! Жалко, че ти си и двете!
xaxa tapa kato galo6 edva li moje da ima op golqm galo6 ot tebe..
ohh nqma se zanimavam s lapi6ki zaqjdaniq...
dudeto_sy
10-10-2006, 12:08
Каквото и да означава "op golqm galo6 ot tebe"...
Виж не зная кой какъв е..., но в интерес на истината не аз пускам неподходящи теми във форума... Направи си сама изводите!
az ve4e obqsni za6to sam pusnala tazi tema to4no tuk ..ama nqkoi qvno sa dosta nerazbrani..
dudeto_sy
10-10-2006, 12:13
А аз няколко пъти споменах, че не и е тук мястото. Прочетох обясненията ти. И пак си задавам въпроса, защо като знаеш, че не и е тук мястото не си отвори Google?
za6toto nemoga da go namerq v google i prosto me marzi da se rovq pove4e i si misleh 4e tuk 6te stane po barzo...ama est trqbva6e da me napadnat i da me nagrubqt tuka..
dudeto_sy
10-10-2006, 12:27
Напишиси модела на Нокията, после номера на драйвъра и после атисни търсене. Тук насистина никой няма да ти помогне!
da tova 4e nikoi nqma da mi pomogne go razbrah tuka mogat samo te nagrubqt
dudeto_sy
10-10-2006, 12:36
Абе потърси си компютърен форум, там винаги има кой да ти помогне, не ти говоря за този сайт, потърси си специализиран сайт и си пусни там темата.
дали пък на ш*бания сайт на ПРОИЗВОДИТЕЛЯ няма да има нещо такова???..... ейгов-на http://www.nokia.com/A4144937
и следващия път мисли!!!