View Full Version : Какво да правя
Tender Poison
10-10-2006, 15:00
Ами значи историята е следната:Бях на лагер това лято и с едно момче правих секс(беше ми за първи път).От тогава (понеже сме в едно даскало) се сдухваме един пред друг и т.н.,което мисля че е нормално,въпреки че той е 12 клас,а аз съм 9ти.Проблема е,че аз не съжалявам,че съм го направила,ноооо страшно много го харесвам в момента и не знам какво да правя,но със игурност искам да го спечеля,ама не знам как...А не мисля,че начина е да отида и да му го кажа,защото според мене е някак унизително при положение,че той не ме е потърсил до сега!?! [-(
Ами да,предполагам е конфузно.Ами поеми ти инициативата.Кажи му,че искаш да говори с него и му признай,че го харесваш.И виж реакцията му,а можеш и да го попиташ дали има нещо към теб.
Papagal4e
10-15-2006, 14:00
Аз мисля , че щом не те е потърсил ,значи не те иска..и да ти кажа момчетата искат това,което не могат да имат,а ти вече си минала през ръцете му и се съмнявам да иска да бъде с теб..съжелявам много ако те нарани моето мнение,но просто и аз съм го испитвала.. успех мила !
аз мисля че трябва по-полека да даваш.ако му имаш номера (ако нямаш го намери)почваи да кликваш ако има чуства към тебе ще отговори.
No_LiMiTe^f
10-17-2006, 07:04
Според мен пък-ти го харесваш по-скоро за това че ти е бил първият!Нормално е момичетата да имат чувства към "сефтетата" си!А и както ти казаха по-горе щом до сега не те е потърсил,зачи не изпитва същото,тъй че по-добре не се унизявай!
bulgarche
10-17-2006, 07:39
От тогава (понеже сме в едно даскало) се сдухваме един пред друг и т.н.,което мисля че е нормално,въпреки че той е 12 клас,а аз съм 9ти
Какво ще рече че се "духвате" и защо да е нормално?
Проблема е,че аз не съжалявам,че съм го направила
Проблем е че не съжаляваш? Значи всеки трябва да съжелява ли? Ми то и аз не съжалявам за себе си => това ми е проблем ли?
А не мисля,че начина е да отида и да му го кажа,защото според мене е някак унизително при положение,че той не ме е потърсил до сега!?! [-(
Защо да е унизително? То по тая логика и той няма да дойде, защото за него е унизително да ти се обади, толкова много време след събитието, при положение че ти не си го погледнала до сега.
хух каква история ....напрауу думи няям .... ми идете пак на лагер .... или просто излесте на кафенце ... :mrgreen: