Влез

View Full Version : Какво да правя

Tender Poison
10-10-2006, 15:00
Ами значи историята е следната:Бях на лагер това лято и с едно момче правих секс(беше ми за първи път).От тогава (понеже сме в едно даскало) се сдухваме един пред друг и т.н.,което мисля че е нормално,въпреки че той е 12 клас,а аз съм 9ти.Проблема е,че аз не съжалявам,че съм го направила,ноооо страшно много го харесвам в момента и не знам какво да правя,но със игурност искам да го спечеля,ама не знам как...А не мисля,че начина е да отида и да му го кажа,защото според мене е някак унизително при положение,че той не ме е потърсил до сега!?! [-(

koalka
10-10-2006, 15:16
Ами да,предполагам е конфузно.Ами поеми ти инициативата.Кажи му,че искаш да говори с него и му признай,че го харесваш.И виж реакцията му,а можеш и да го попиташ дали има нещо към теб.

Papagal4e
10-15-2006, 14:00
Аз мисля , че щом не те е потърсил ,значи не те иска..и да ти кажа момчетата искат това,което не могат да имат,а ти вече си минала през ръцете му и се съмнявам да иска да бъде с теб..съжелявам много ако те нарани моето мнение,но просто и аз съм го испитвала.. успех мила !

CHOKITO
10-17-2006, 06:56
аз мисля че трябва по-полека да даваш.ако му имаш номера (ако нямаш го намери)почваи да кликваш ако има чуства към тебе ще отговори.

No_LiMiTe^f
10-17-2006, 07:04
Според мен пък-ти го харесваш по-скоро за това че ти е бил първият!Нормално е момичетата да имат чувства към "сефтетата" си!А и както ти казаха по-горе щом до сега не те е потърсил,зачи не изпитва същото,тъй че по-добре не се унизявай!

bulgarche
10-17-2006, 07:39
От тогава (понеже сме в едно даскало) се сдухваме един пред друг и т.н.,което мисля че е нормално,въпреки че той е 12 клас,а аз съм 9ти
Какво ще рече че се "духвате" и защо да е нормално?

Проблема е,че аз не съжалявам,че съм го направила
Проблем е че не съжаляваш? Значи всеки трябва да съжелява ли? Ми то и аз не съжалявам за себе си => това ми е проблем ли?

А не мисля,че начина е да отида и да му го кажа,защото според мене е някак унизително при положение,че той не ме е потърсил до сега!?! [-(
Защо да е унизително? То по тая логика и той няма да дойде, защото за него е унизително да ти се обади, толкова много време след събитието, при положение че ти не си го погледнала до сега.

IdiOtKa
10-17-2006, 08:00
хух каква история ....напрауу думи няям .... ми идете пак на лагер .... или просто излесте на кафенце ... :mrgreen: