Влез

View Full Version : Moderated by W.I.M.: Той каза, че скоро ще късаме :(

Em3r1ca
10-10-2006, 17:42
Значи моя проблем е следния - с приятеля ми сме заедно почти 5 месеца и понякога се посдърпваме за глупости, което за мен е нормално. Та днес си говорехме по телефона и той ми каза, че скоро ще късаме. Исках да ви питам да направя ли нещо, да се боря ли, за да го задържа повече или да оставя нещата такива???
Той самия ми призна, че го е страх от сериозна връзка, но проблема е, че имам чувства към него...

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§

Nightmare
10-10-2006, 17:49
Не мога да разбера това "Скоро ще късаме".. Опитва се да те подготви или какво.. Или късате или не. Май приятеля ти е доста объркан. Защо трябва да правиш нещо при положение, че той не те оценява такава каквато си сега. А и какво значи не иска сериозна връзка. Когато искаш да си с някой наистина много, няма такова нещо като не искам сериозна връзка.. По добре си поговори сериозно с него.

Em3r1ca
10-10-2006, 18:02
Говорили сме много с него, но никакъв ефект. Той явно не приема разговорите насериозно и даже днес ми каза като скъсаме искам да си останем приятели, защото това ми е най-дългата връзка и такива работи... Май не знае какво иска. :cry:
Явно ще късаме...

koalka
10-10-2006, 18:17
Питай го какво е имал в предвид под това,което е казал?Той явно няма много силни чувства към теб,защото няма да ти каже такова нещо от сорта,че не е готов за сериозна връзка.Питай го какво просто е искал да каже.

alkobalko
10-10-2006, 18:19
Щом е така и не те оценява, няма смисъл да се бориш за една изгубена кауза.

lost_girl
10-10-2006, 18:22
ми мила поговори с него,кажи му че за теб той значи мн!

mnogomili4kata-sf
10-10-2006, 18:46
Ебаси кретена!Я му звънни и му кажи "Ох,айде бе кога ще късаме,че нямам търпение...кога ще се наканиш?!"...да видиш как ще спече!кво значи "ще късаме скоро" и "искам да си останем приятели,щото бля бля бля"....яяяяяя се дръж на ниво,девойко...кви са тия циркове дето ти играе

ThePainIsReaL
10-10-2006, 19:38
Уфф.. кФи са тези глупости .. наистина може да го обичаш , ама заради какво ? Защото си свикнала да си с него ? Нее , недей така , вие не сте едно цяло , ти си отделна личност . Което значи , ще се оправиш и без него , щом той не държи на теб и не те цени . :mrgreen:

No_LiMiTe^f
10-10-2006, 20:01
Ебаси кретена!Я му звънни и му кажи "Ох,айде бе кога ще късаме,че нямам търпение...кога ще се наканиш?!"...да видиш как ще спече!кво значи "ще късаме скоро" и "искам да си останем приятели,щото бля бля бля"....яяяяяя се дръж на ниво,девойко...кви са тия циркове дето ти играе

=D> =D> :-D

IKisseDAGirL
10-11-2006, 13:06
някой ако ми каже "скоро ще скъсаме", лично ще го скъсам веднага :!:
няма смисъл да понасяш гадното безпокойство и очакването на края всяка една минута, ден... =;

10-11-2006, 13:59
ANELIQ PEPEL OT ROZI

Em3r1ca
10-13-2006, 10:56
Мерси на всички, които си направиха труда да отговорят. Говорих с него и му казах ако ще късаме да късаме веднага и той горкия се сдуха много. Всъщност след това последва дълъг разговор и ще останем заедно. Той осъзна, че не иска да ме загуби и се извини за тъпото си държание.
Темата може да бъде заключена.

mnogomili4kata-sf
10-13-2006, 14:42
Чудено,че се е светнал по въпроса!

selen_mischief
10-13-2006, 15:24
Не съм чела другите постове, но ще ти кажа едно: късай ти първа с него и не се унижавай. Гаджето на една приятелка и беше казало, че сега са заедно, но след 2 месеца щели да късат. ЕЕ по-голяма глупост и унижение за момичето не съм чувала! Той едва ли има чувства към теб, но не къса от немане кво да се прави. Бягай бързо и надалече и си намери някой, който да те уважава!

mnogomili4kata-sf
10-13-2006, 17:04
Не съм чела другите постове, но ще ти кажа едно: късай ти първа с него и не се унижавай. Гаджето на една приятелка и беше казало, че сега са заедно, но след 2 месеца щели да късат. ЕЕ по-голяма глупост и унижение за момичето не съм чувала! Той едва ли има чувства към теб, но не къса от немане кво да се прави. Бягай бързо и надалече и си намери някой, който да те уважава!

ОФ,като не си чела другите постове, що отговаряш...поне последния да беше прочела,за да знаеш,че са се оправили нещата

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-13-2006, 18:11
emi toi shtom iska da kasate ne mojesh da napraish nishtu

JuLiTo0o0o
10-13-2006, 18:33
Не мога да разбера това "Скоро ще късаме".. Опитва се да те подготви или какво.. Или късате или не. Май приятеля ти е доста объркан. Защо трябва да правиш нещо при положение, че той не те оценява такава каквато си сега. А и какво значи не иска сериозна връзка. Когато искаш да си с някой наистина много, няма такова нещо като не искам сериозна връзка.. По добре си поговори сериозно с него.

=D> =D> =D> mnogo to4no kazano =D> =D> =D>

mnogomili4kata-sf
10-13-2006, 20:16
Ауууу,много се дразня...ЧЕТЕТЕ БЕ ХОРАААААААААА

selen_mischief
10-14-2006, 07:57

ОФ,като не си чела другите постове, що отговаряш...поне последния да беше прочела,за да знаеш,че са се оправили нещата

Иф, добре, прочетох го, и кбо? Мнението ми пак си е същото, щом веднъж някой си е позволил да и каже нещо такова, то изглежда наистина го е мислил и не жиждам смисъл да се продължава подобна връзка, не мисля, че той изпитва особени чувства кум момичето, а просто му е по-добре с гадже, отколкото без. Може и да греша, не съм запозната подробно сус случая... :roll:

nikinkaaa
10-14-2006, 08:01
Ами то е ясно иска да скъсате веднага за това ти го е казал

Em3r1ca
10-16-2006, 15:40
Хах има развитие, не че на някой му пука много, но исках да споделя...
Скарахме се жестоко вчера с него пак за простотии и аз не издържах вече... Може да ви се стори курвенско, но скъсахме и аз тръгнах с един сладур от моя клас, с когото си имахме заигравка. Не ме интересува дали съм постъпила гадно, защото нервите ми бяха скапани от караници за щяло и нещяло. Сега се чувствам щастлива...

stasi_girl
10-16-2006, 15:47
Щом е така и не те оценява, няма смисъл да се бориш за една изгубена кауза.

точно така! няма смисъл след време когато чуствата ти са по силни да скъсате... тогава ще те боли повече !!