View Full Version : Далеч от решението на проблема
ami zna4i problema mi e sledniq:
zna4i az sym na 15 mom4e sym, imam dobra fizika visok
sym hubav sym itn oba4e iskam da si fana priqtelka
i ne moa. Ne znam za6to taka. Estestveno 4e ne 4akam da mi padne
ne6to ot nebeto no vse pak nezn. Kogato si govorq s dadeno momi4e
tq si promenq dyrjanieto oba4e v edin moment se spi4am i neznam ko
da praq i se otdrypvam. Ne svalqm mommi4etata za ediniq sex
(ne 4e ne mi se prai ) prosto iskam da si imam priqtelka.
Kajete mi ko da praq kak da go pravq i izob6to pomognete
kak da i pokaja 4e proqvqvam interes kym neq i izob6to
kot se setite det moje da mi e polezno
BEZ EBAVKI PLS vsi4ki sa imali takyv period
i da se ebavat stemata zna4i da se ebavat sys sebe si
Nightmare
10-10-2006, 18:48
Няма определен начин, който да следваш и той да действа при всяка. Просто се дръж мило с момичетата, говори без да се притесняваш за какъв ще те помислят. За всеки влак си има пътници.
Леле, и аз съм леко в такава ситуация :oops: кво да ти кажа. Аз лично мн бих се накефила на едно момче да речем ако земе да ме покани на кино и после на пица. Мисля, че това е едно добро начало. Ако сичко потръгне може тя да ти върне поканата. А относно спичането тва ми е до болка познато и да ти кажа лек за ся незнам. :-k
vladi_addict
10-10-2006, 18:59
Леле, и аз съм леко в такава ситуация :oops: кво да ти кажа. Аз лично мн бих се накефила на едно момче да речем ако земе да ме покани на кино и после на пица. Мисля, че това е едно добро начало. Ако сичко потръгне може тя да ти върне поканата. А относно спичането тва ми е до болка познато и да ти кажа лек за ся незнам. :-k
я дай пик и мога да ти сбъдна мечтата, няма да съм от небето, но поне от интернет :) за повече инфо - ЛС :P
abe az znam lek(100 gr tvyrd alcohol 6te razkarat sqkvo pritesnenie) ama kato si haresam momi4e i nali kefq i sa ama me e strah i zapo4vam da se ubejdavam 4e nqq smisyl
die_die_my_darling
10-10-2006, 19:01
lele mi probvai s nekvi romanti4ni prostotii te pove4eto momi4eta sa ludi po takiva ligotii :mrgreen:
e ami nedeite kazva bydi tykyv bydi mil bydi romanti4en daite mi idei to4no kvo da napravq nekvi takiva ili nekvi originalni idei kak da preodoleq straha
ami da ti kaja pi4 smqtam 4e trqbva da naprai6 nekav jest naprimer da i podari6 cvetq ili da i kaje6 4e e mnoo hubava i zatova i se kefi6, da 6te se izloji6 malko pred ostanalite ama 6te spe4eli6 mnoo to4ki
ami da ti kaja pi4 smqtam 4e trqbva da naprai6 nekav jest naprimer da i podari6 cvetq ili da i kaje6 4e e mnoo hubava i zatova i se kefi6, da 6te se izloji6 malko pred ostanalite ama 6te spe4eli6 mnoo to4ki mersi mnogo pls daite o6te idei
Silverfang
10-10-2006, 20:07
vsi4ki sa imali takyv period
i da se ebavat stemata zna4i da se ebavat sys sebe si
ХЕЙЙ МА КОЛКО СИ ОРИГИНАЛЕН!
И НЕ, НЕ ВСИЧКИ СА ИМАЛИ ТАКЪВ ПЕРИОД, ТИ СИ ЕДИН ОТ МАЛКОТО! :smt019
явно проблема е някъде в теб, но мисля, че никой от този форум не може да ти каже какъв е той точно, защото за да знаеш отговора трябва да познаваш човека лично.
просто сам потърси някой недостатък в себе си. помисли върху това дали не правиш някаква грешка при общуването с момичетата и от там да се получава това разминаване
awe trqq da misli6 po malko za tva i tyi moi sa polu4i pri mene tyi stana
abe az znam lek(100 gr tvyrd alcohol 6te razkarat sqkvo pritesnenie) ama kato si haresam momi4e i nali kefq i sa ama me e strah i zapo4vam da se ubejdavam 4e nqq smisyl
оо колко съм съгласна с теб ...
иначе смятам да се поебавам с темата .... и то не заради друго ами заради последния ред които си написал "da se ebavat stemata zna4i da se ebavat sys sebe si" и тъикато не мога да пропусна случая да се погавря със себе си ще кажа ..... че може би и аз съм така ...всъщност се ми е тая просто не ми дреме .... аи в момента има неща които ме кефят повече ..... :smt004
dudeto_sy
10-11-2006, 07:31
Ако в действителност използваш езика, който си използвал в писмото си тук... ами не се учудвай, че никое момиче не иска да излиза с теб. Отвори малко тълковни, синонимни речници, попрочети някоя и друга книга... С една дума пооправи си бедния пубертетски речник и тогава успеха ти ще е по-близо.
Живота не е само красива физика... иска се и малко по-интелектуално отношение.
Ако в действителност използваш езика, който си използвал в писмото си тук... ами не се учудвай, че никое момиче не иска да излиза с теб. Отвори малко тълковни, синонимни речници, попрочети някоя и друга книга... С една дума пооправи си бедния пубертетски речник и тогава успеха ти ще е по-близо.
напълно права :-D :!:
sexy_macka
10-11-2006, 08:37
dudeto_sy Пуснато на: 11.10.12 Заглавие: ...
--------------------------------------------------------------------------------
И аз съм напълно съгласна с теб ;) .. "..ама немоа" еми НЕМА И ДА МОАШ да си намериш приятелка с този език,а по езика ... може да си наи-готиното момче,но ако и държанието ти към момичетата е като езика ти .. ЯСНО Е ЗАЩО НЯМАШ ПРИЯТЕЛКА...
и все пак ... Успех \:D/
Абе харесваш си мацка и нахалстваш до последно. Аз тъй си свалих приятелката.
Живота не е само красива физика... иска се и малко по-интелектуално отношение. momi4eta blagodarq vi za ideqta ne se bqh zamislql vyrhu ezika s koito ob6tuvam s protivopolojniq pol NO iskam da vi kaja 4e ste mnoo ama mnoo dale4 ot istinata ako si mislite 4e kat pi6ete na kirilica i mi se praite na interesni ste mnogo umni ili pyk samiqt fakt 4e se hva6tate za dumite mi a ne za sydyrjanieto im e o6te po krasnore4iv
dudeto_sy
10-11-2006, 15:04
Живота не е само красива физика... иска се и малко по-интелектуално отношение. momi4eta blagodarq vi za ideqta ne se bqh zamislql vyrhu ezika s koito ob6tuvam s protivopolojniq pol NO iskam da vi kaja 4e ste mnoo ama mnoo dale4 ot istinata ako si mislite 4e kat pi6ete na kirilica i mi se praite na interesni ste mnogo umni ili pyk samiqt fakt 4e se hva6tate za dumite mi a ne za sydyrjanieto im e o6te po krasnore4iv
Виж, има една поговорка... "Капка по капка, вир става". Първо ще оправиш речта, после ще оправиш поведението си и ще се научиш да приемаш критика... Нещата ще се наредят.
Иначе пиша на кирилица, защото ми е по-удобно и това е родната ми азбука. Аз съм патриот преди всичко, не ми харесва да пиша на латиница, щом имам възможността да пиша на родната си азбука.
Ще те посъветвам едно последно нещо... Момичетата харесват жестовете, малките жестове, цветя, парфиуми... това ги впечатлява (говоря за 15-18 годишните). ВНиманието, но не прекаленото, защото от личен опит започваме малко да се надуваме. Не винаги, но често пъти става и така.
Така че... вложи малко въобрагение и ще се получи цялата работа.
Виж, има една поговорка... "Капка по капка, вир става". Първо ще оправиш речта, после ще оправиш поведението си и ще се научиш да приемаш критика... Нещата ще се наредят.
Иначе пиша на кирилица, защото ми е по-удобно и това е родната ми азбука. Аз съм патриот преди всичко, не ми харесва да пиша на латиница, щом имам възможността да пиша на родната си азбука.
Ще те посъветвам едно последно нещо... Момичетата харесват жестовете, малките жестове, цветя, парфиуми... това ги впечатлява (говоря за 15-18 годишните). ВНиманието, но не прекаленото, защото от личен опит започваме малко да се надуваме. Не винаги, но често пъти става и така.
Така че... вложи малко въобрагение и ще се получи цялата работа. Opredeleno ima6 pravo i to za pove4eto ne6ta za sega se me hvyrlihte v razmisyl po edni dosta vajni ne6ta
awe nekvi kurvi nedoklateni po4nali da se ebavat s mom4eto ne vi li e sram we typi ku4ki
Не искам да се заяждам,ама...не разбрах-сваляш ги,защото искаш да си имаш гадже,а не защото ги харесваш?Просто според мен не си случил на момиче,с което да стигнеш по-надалеч от единия разговор,но ще я срещнеш.Надали и сега никоя не те харесва,незнам.