View Full Version : postinor->cikul
Лилито__
10-11-2006, 09:18
Zna4i predi 2 dena mi svur6i cikula...sled tova imah sexualen kontakt s priqtelia mi no prezervativase skusa ba6 toi kato svyr6va6e i tui pih postinor..znam 4e sled tova e vyzmojno da ima anomalii v cikala..i vyprosa mi e predi 2-3 dena mi svyr6i vyzmojno li e pak da mi doide za tozi mesec?! :-k
Според мен може, ама си зависи от организма. На мен ли4но след Постинор ми е идвало два пъти за месеца така 4е има и такава възможност
WindWaker
10-11-2006, 10:24
pone hul 4e si pila postinor-a po nqkva po-taka osnovatelna pri4ina, za razlika ot ostanalite v toq forum.....
Ами напълно възможно.. При доста голяма част от употребилите постинор се наблюдава кръвотечение 5-7 дни след приемането на таблетките, на други им идва нормално, и изобщо е доста непредсказуемо. Все пак ако ти закъснее повече от седмица ходенето на гинеколог е препоръчително.
{Sweet_Dreams}
10-11-2006, 11:33
Да възможное пише го в опаковката.Даже ня някои не им идва този месец!Нормално е това е все пак бомба от хормони.
{Sweet_Dreams} на опаковката пише, че би трябвало да ти дойде в нормланите дни и ако ти закъснее прекалено много значи има вероятност да е настъпила бременност. То на някой жени чат пат не им идва същия месец и без да са пили Постинор, но при всикчи положения нещо не е наред.
{Sweet_Dreams}
10-11-2006, 11:57
Зависи.На опаковката пише до 5 дни.Но има и такива изключения които не им идва този месец от тези хормони!Пък и е достатъчно да направи един тест и ще разбере!
Сори, че съм само контра днес, но точно в момента си нямам работа и съм се разписал, пък съм решил да споделя неща които са я от личен опит, я съм чел.
Тестовете за бременност (говорим за домашните такива) могат да ти дадат достатъчно достоверен резултат, най-малко седмица след закъснението. Оставете тея дето са седмица след акта. Всъщност може и да има такива, но честно казано нито в аптеките, нито в интернет съм попадал на тест за бременност, който отчита концентрация на hCG хормона под 20 mIU. За сравнение SureCheck (май така бяха) и ClearView са с чувтвителност 25 mIU. И това са долните граници, където резултата може твърде много да варира и съответно да имате фалшив отрицателен резултат. Нивото на този хормон се увеличава около 2 пъти на всеки 48 часа, така че с малко сметки може да видите колко по-ниска е тя от въпросните. Това, че пишат 99% сигурност ще рече, че ако имате положителен резултат то той е 99% сигурен, а не че и отрицателният такъв е 99% сигурен.