View Full Version : Jenkari.
no koment
10-11-2006, 12:31
Момичета кво мислите за женкарите?
Ако някой ви каже, че ви харесва - бихте ли му дали шанс макар, че знаеш, че е женкар.?
Мразите ли ги ?
Женкарите си познават веднага кое момиче има нужда от женкар. Така че споко никой няма да те пита нищо...
Ами аз говоря като цяло.... защотото гледам навсякаде се пише ЖЕНКАРИ а у мразите ги ..
TeditoOoo
10-11-2006, 12:42
Не, не ги мразя. Аз просто не им обръщам внимание.Доста ме дразнят понякога.Не мисля,че бих тръгнала с някого,ако знам,че ме има за бройка и ще съм просто една от многото. [-X
TreeHill
10-11-2006, 12:43
Не, не ги мразя. Аз просто не им обръщам внимание.Доста ме дразнят понякога.Не мисля,че бих тръгнала с някого,ако знам,че ме има за бройка и ще съм просто една от многото. [-X
IKisseDAGirL
10-11-2006, 12:48
бих му дала шанс, всеки го заслужава и всеки може да се промени, но не бих възлагала големи надежди на това.. нямаше да се задълбочавам мн и да го приемам на сериозно, за да не остана разочарована :wink:
hmm dosta podxodq6ta tema za men 6toto sega to4no edin takuv jenkar koito e dosta sladuk kaza 4e iska da xodi s men i az neznam kvo da mu kaja ta ako moje daite mi i na men nqkuv suvet :smt007
със женкар втори път не се захващам [-X такива хора само си гледат личния интерес, а това, че теб те използват за изтривалка и за да попълнят поредния ред в списъка си със завоевания от лекомислени момичета, е отвратително и долно. до някаква степен мразя женкарите, тези които се правят на големи мъжкари и най-вече защото мислят, че само да щракнат с пръсти могат да имат всяка. егото им е безкрайно високо, а самочувстието... уф, какво да говоря... отблъскващи са =;
със женкар втори път не се захващам [-X такива хора само си гледат личния интерес, а това, че теб те използват за изтривалка и за да попълнят поредния ред в списъка си със завоевания от лекомислени момичета, е отвратително и долно. до някаква степен мразя женкарите, тези които се правят на големи мъжкари и най-вече защото мислят, че само да щракнат с пръсти могат да имат всяка. егото им е безкрайно високо, а самочувстието... уф, какво да говоря... отблъскващи са =; absolutno prava si da ama az si xaresvam za sujalenie to4no edno takova mom4e i napravo 6e poludeq purvo mu otkazax tva be6e predi okolo 3 meseca sled koeto xodi s o6te 5-6 momi4eta prez tva vreme i sega pak iska da xodi s men a mn go xaresvam i mi e stra6no gadno molq vi daite suvet :-k
ако наистина толкова отчаяно държиш да си с него единствения вариант с който поне малко можеш да запазиш достойнството си е да не си даваш вид, че си луда по него. карай по-полека, не издавай на показ чувствата си за да не излезеш накрая ти пълната глупачка...
макар че той така или иначе пак ще те изкара такава накрая [-( затова не виждам къде анджак е смисъла [-(
iskamTe_vednaga
10-11-2006, 14:27
Ако някой ви каже, че ви харесва - бихте ли му дали шанс макар, че знаеш, че е женкар.?
Мразите ли ги ?
MRAZA tova e tvarde silna duma!!ami kakto se kazva vseki si namira maistora. :lol: tova se otnasq i za jenkarite vinagi se namira nqkoq koqto da im zavarti glavata i taka da se kaje da se opravqt... :mrgreen: :mrgreen:
bebe power
10-11-2006, 14:39
Аз не мразя женкарите,просто не се занимавам с тях! :smt016 Забавни са ми и предизвикват лубопитстовото ми,каква техника ще ми приложат :-({|= ,пък и може човек да се понаучи на някои неща от тях! :smt006 Успяват да излъжат доста момичета :smt018 ,като се правят на истински ангелчета :smt059 ....и накрая всичко завършва кофти... :smt022
Ако женкар ми каже,че много ме харесва,първо ще му се изсмея :smt016 и ще има много,много да ми се доказва... :smt064 ,въпреки,че всеки има право на шанс все пак!
CrazyWitch
10-11-2006, 14:44
Не мразя никой.
За тях мога да кажа, че са на всеки километър.. А със сигурност не мога да кажа дали ще дам шанс на някой женкар, ако тръгне да ме сваля някъФ...
Сега си мисля НЕ, но нищо не се знае.
mnogomili4kata-sf
10-11-2006, 14:58
Ами честно казано ме дразнят самоуверените мъже...говорят и се държат така сякаш всички жени са им в краката...а всъщност не представляват нищо особено,мен това ме отблъсква повече,отколкото привлича.И все пак са хора и те имат чувства,но е много по-трудно да ги задържиш при себе си.Аз лично имах тази възможност,но не ми се занимаваше.Ако имаш здрави нерви-действай!Ако ли не- не се захващай по-добре,не е за всеки това.Според зависи и как изглеждат,дали ще ми хареса на външен вид,дали ще има с какво и духовно да ме впечатли-бих пробвала,както и направих.И не че съжалявам,но нямам сили да играя игрички:)
sladkoto_neli
10-11-2006, 15:11
еми повечето момчета може да не са ама се правят на такива и мен лично това ме дразни иначе ако опозная чоека може и да има шанс.
Nightmare
10-11-2006, 16:28
Защо да ги мразя.. Всеки прави избор как да живее. Просто не им обръщам внимание. Въпреки, че всеки си намира майстора. И женкарите както ги наричате се влюбват, все пак и те са хора.
pipi`e`golqma
10-11-2006, 16:53
Не се занимавам с такива .. :wink:
4estno da si kaja,az vinagi bih se hvanala s jenkar......Makar i da e za kratko e mnooooogo sladko,nali taka?poprincip jenkarite vinagi sa nai-gotinite mom4eta,zatova ni6to ne gubi6!samo pe4eli6 mnoo hubavi migove! :wink:
L-U-D-I-A
10-11-2006, 17:37
женкари... кви женкари ве, палячовци... докато има толко курви дето не с лопата ами с багер да ги ринеш ще има и "женкари" тип "bad boy"... и разни малки кретенки ще разправят "аз знам че той е лош, но такива харесвам"...
да се смееш ли, да плачеш ли.... :roll:
TreeHill
10-11-2006, 17:40
Da mrut v kofata mamka im grozna !!! :smt013 :smt013 :smt013
Ами не,не ги харесвам.Никога не съм ги харесвала.И още по-малко сега,когато имам до себе си момче,което е несравнимо по-стойностен човек от всеки женкар.
miloto_girl_4e
10-11-2006, 18:25
За какво да давам шанс на момче, за което знам,че след 1-2 седмици ще е с друга и ще е обяснява абсолютно същите лъжи, които е говорил за мен?
Това да се занимаваш с женкар си е загубена кауза.. :?
Th3WildAng3l
10-11-2006, 18:29
Не не ги мразя - харесвам ги. Дори предпоследното ми гадже беше женкар. Бяхме в продължение на месец заедно.. всеки ден. Имали сме страхотни моменти заедно..
Slave4You
10-11-2006, 18:54
тъкмо говоря с една фр за един такъв.големи идиоти.даже да ми каже че ме харесва няма да му повярвам а даже да е вярно няма да му дам шанс.човек си гради слава....и после няма събаряне.
хей момичета, с няколко думи вие искате да кажете, че ако се захванете с женкар - вие губите репотацията си, а те я покачват.
Защо всички си мислите, че женкарите искат само слава?
А защо неси помислите, че и те искат да бъдат забелязани някак знам ли...
Няма ли някое момиче, което адски много е преживяло с някой женкар?
SlasHDaFiveNine
10-11-2006, 19:21
то темата е за м'ичета ма аз да изразя мнение
Женкари..?!?!?!?!? .... МАНИ МАНИИИИИ
love_bad_boys
10-11-2006, 19:33
Мразите ли ги ?
Аз лично към женкарите имам странно отношение...не всички са еднакви...то ще си проличи наистина ли ме харесва :mrgreen:
GLeZoRanA
10-11-2006, 22:06
Както казаха всеки има право на шанс пък ако ми и харесва що пък да не му дам шанс ;) А и не ги мразя , то няма за какво..
IdontGiveaFuck
10-11-2006, 22:07
Харесват ми,давам шансове :-D
...обикновенно попадам само на такива момчета... :D
DaHuTyYyY
10-12-2006, 09:28
Аз съм се хващала със женкар и.... не е беше чак толкова зле, защото той се влюби в мен и се промени много. Всеки, дори и женкарите са способни да се влюбят и когато това стане те коренно се променят, поне с моя приятел стана така
krem4et0
10-12-2006, 10:32
Била съм гадже с женкар-знаят как да омайват,но иначе не си струва. Предпочитам по-неопитните и тези,които не се изхвърлят!
ако наистина толкова отчаяно държиш да си с него единствения вариант с който поне малко можеш да запазиш достойнството си е да не си даваш вид, че си луда по него. карай по-полека, не издавай на показ чувствата си за да не излезеш накрая ти пълната глупачка...
макар че той така или иначе пак ще те изкара такава накрая [-( затова не виждам къде анджак е смисъла [-( ami da to4no tva se opitvam da pravq da se staraq da mu pokazvam 4e ne go xaresvam 6tot ina4e 6e sum kato nqkva pulna kurva
nikinkaaa
10-14-2006, 08:29
Аз обичам женкарите незнам защо но ме привличат по принцип футболистите са такива :-D Лошото е че само се надуват
MimityYy
10-14-2006, 18:08
popadala sum na takiva i te se zabelqzvat ot razstoqnie 4e sa jenkari ! opredeleno gledam da bqgam ot tqh ..hi4 ne sa mi po vkusa .. :-k
Едно време направо се страхувах от момчетата, които "гледат на беля". Сега мога да кажа само, че се забавлявам с тях, защото те имат един основен недостатък - предсказуеми са. опознаеш ли действията на един-двама, всичките ти стават ясни. И тогава можеш да си правиш каквото ти дойде на ума с тях, и то за тяхна сметка.
BeBcHeTo
10-14-2006, 18:17
hristina^
10-14-2006, 18:21
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gadna no sladka rabota sa te ;-) :smt008
хей момичета, с няколко думи вие искате да кажете, че ако се захванете с женкар - вие губите репотацията си, а те я покачват.
Защо всички си мислите, че женкарите искат само слава?
А защо неси помислите, че и те искат да бъдат забелязани някак знам ли...
Няма ли някое момиче, което адски много е преживяло с някой женкар?
лошо ли? о, да! аз например :-D !
дали искат да бъдат забелязани или искат слава сред момичетата, миличък (не знам кво си момиче или момче) е напълно, абсолютно и съвършенно еднакво нещо!
уф, че заблудени хора имало #-o
tedinkata_
11-02-2006, 12:31
mrazq gi ne mi dopadat xi4 i adski me nervqt sas samo4uvstvieto si :evil: