Влез

View Full Version : Moderated: Мога ли да забременея, когато не свършва в мен?

nepoznata
10-11-2006, 13:31
ZDRAVEITE ISKAM DA VI PITAM NESHTO MOJE DA E MALKO TAPI4KO NO ISKAM DA PITAM! IMAM SERIOZEN PRIQTEL PRAVQ SEX SAMO S NEGO VINAGI GO PRAVIM BEZ PREXERVATIV TOI OSESHTA KOGA 6E SVAR6I I AZ GALTAM NALI NQMA VEROQTNOST DA ZABREMENEQ KATO NE SE PRAZNI V MEN A SAMO SE TRESKAME BEZ PREZERVATIV?MERSI MNOGO

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

XaKePa
10-11-2006, 13:58
Напротив има шанс да забременееш и без да свършва в тебе. Преди истинския край има стартерна сперма която също съдържа годни за оплождане сперматозоиди...

Майн
10-11-2006, 14:00
Такива теми предполагам много са изписани. Опасност разбира се има винаги, колкото и да е малка, тъй че не се надявай много на това. Помисли си кое ти е по-ценно. Усещането да те "трескат" без презерватив, аборта или дундуркането по цял ден и цяла нощ на дете. Айде със здраве, и земи изключи капса.

Shokoladova
10-11-2006, 14:13
mi az su6to imam seriozen priqtel no nikoga do sega ne sme go pravili bez prezervativ.vinagi moje da se slu4i ne6to ...nikoga ne moje6 da bude6 na 100% sigurna

dudeto_sy
10-11-2006, 14:43
Разбира се, че има вероятност при това 60%

CrazyWitch
10-11-2006, 15:05
Напротив има шанс да забременееш и без да свършва в тебе.
Да, така е.
Понеже 3% от спермата изтича по време на половия акт.. без момчето да усети <май> ;)

angel4e_s_krila
10-11-2006, 15:36
Да ама забравяте че това изхвърляне на течността е всъчност простатна течност,в която НЯМА сперматозоиди.Пък не забравяйте,че дори и при хората които искат да имат деца шансът за забременяване е само 40%.Пък и презервативът може да се скъса,докато ако човекът с който си от дълго време примерно и го познаваш отлично се осеща на време.

10-11-2006, 15:49
Онова за простатната течност наистина ли е така?!

SINDEL
10-11-2006, 16:30
Prostatna te4nost... abe i predi da svur6i v taia te4nost pak ima "pluvci". Ta izob6to ne e bezopasno. To ina4e ako be6e horata niama6e 1000 vida na4ina za predpazvane da izmisliat. Stava beliata taka i to to4no kogato nai malko o4akva6. Vzemi se obrazovai malko #-o

angel4e_s_krila
10-12-2006, 08:00
В простатната течност има сперматозоиди,но те нямат способността да се движат ,защото течността от семенното мехурче ги активизира и това става в надсеменникът,тоест точно по време на еякулация.+ това след като сперматозоидите не са били изхвърлени във влагалището и то надълбоко шансът за забременяване е почти нулев.Така че не ми говори кой трябва да се образова!

WindWaker
10-12-2006, 09:57
В простатната течност има сперматозоиди,но те нямат способността да се движат ,защото течността от семенното мехурче ги активизира и това става в надсеменникът,тоест точно по време на еякулация.+ това след като сперматозоидите не са били изхвърлени във влагалището и то надълбоко шансът за забременяване е почти нулев.Така че не ми говори кой трябва да се образова!

ei zaradi takiva takiva mnogoznaikovci obi4am da povtarqm (v toq forum go povtarqm ve4e mislq za 4-ti pyt) 4e na sestra mi detenceto se e polu4ilo imenno ot takava te4nost - i otnovo da povtorq za po lubopitnite 4e kak go e uznala neznam - ne sym q razpitval kak pravi seks s myja si. ta vzemi TI DA SE OBRAZOVA6 malko i nedei vnu6ava na decata 4e nqma opastnost. 6toto takava vinagi ima .

aman ot takiva

krem4et0
10-12-2006, 10:03

ei zaradi takiva takiva mnogoznaikovci obi4am da povtarqm (v toq forum go povtarqm ve4e mislq za 4-ti pyt) 4e na sestra mi detenceto se e polu4ilo imenno ot takava te4nost - i otnovo da povtorq za po lubopitnite 4e kak go e uznala neznam - ne sym q razpitval kak pravi seks s myja si. ta vzemi TI DA SE OBRAZOVA6 malko i nedei vnu6ava na decata 4e nqma opastnost. 6toto takava vinagi ima .

aman ot takiva
може сестра ти само да се оправдава с това,ако бремеността й не е била желана.

WindWaker
10-12-2006, 10:07
(togava) 26 godi6na jena da se opravdava ? i na koi da se opravdava ? aide stiga. neka bydem realisti. moje 6ansa da e nqkav ni6tojen, no opastnostta vinagi q ima.

krem4et0
10-12-2006, 10:25
Моята сестра е на 29,омъжена и не иска дете.Така,че възрастта не е критерий за това дал искаш деца или дали си готов за тях! не ми се вярва просто така да е станало.Все пак ти не си бил там,така че недей да го твърдиш с такава сигурност.Поняког човек и пред себе си търси оправдание.

WindWaker
10-12-2006, 11:19
Моята сестра е на 29,омъжена и не иска дете.Така,че възрастта не е критерий за това дал искаш деца или дали си готов за тях! не ми се вярва просто така да е станало.Все пак ти не си бил там,така че недей да го твърдиш с такава сигурност.Поняког човек и пред себе си търси оправдание.

az kato znam kolko konservativna si ti, ne se i symnqvam 4e i sestra ti 6te se opravdava za takiva ne6ta. za mene e dostaty4no tova 4e moqta sestra go tvyrde6e togava - a tq nqma nito edna pri4ina za da lyje ili da si izmislq. i + tva syvsem ne e edinstvenata ot 6.5 miliarda 4oveka na taq zemq pri koqto e stanala taka. taka 4e vmesto da produljava6 da govori6 gluposti samo i samo za da spori6 s mene, prosto mlukni i razberi 4e vyzmojnosti ima mnogo. dostaty4en e EDIN spermatozoid ot milionite za da se oplodi typata qicekletka. a seks bez prepazni merki drasti4no uveli4ava 6ansa tova da se slu4i.

{Sweet_Dreams}
10-12-2006, 11:19
Престанете да четете какво пише в учебниците по Биология!Точно от такива изказвания,хора които не са запознати ще решат да пробват защото го прочела еди каде си и ето бебето е факт!

koalka
10-12-2006, 11:22
Има вероятност да забременееш,защото предеякулационната течност,която отделя приятеля ти също има сперматозоиди(за стотен път го пиша,но както и да е).Щом ще го правите без презе(рватив поне взимай противозачатъчни.

WindWaker
10-12-2006, 11:23
Престанете да четете какво пише в учебниците по Биология!Точно от такива изказвания,хора които не са запознати ще решат да пробват защото го прочела еди каде си и ето бебето е факт!

emi obqsni i go na krem4et0 deto se mnogo znae i spored neq sveta e tolkova rozov 4e prosto ne moi da byde.

angel4e_s_krila
10-12-2006, 15:56
Оф абе вообще думи нямам, това,че при едни забременяват лесно не значи,че при други също е така.Вагиналният секрет до голяма степен убива сперматозоидите попаднали във влагалището.От друга страна всички сме чували,че разстоянието,което преминава един презерватив до яйцеклетката се равнява на това човек да преплува Атлантическия океан ,ако той е от карамелизирана захар.Отделен е въпросът дали яйцеклетката е в оволация и е годна за оплождане.А още повече,че щом сперматозоидите не са "изтласкани" трудно биха се придвижили,защото на 10-тата минута в която имат съпротивление с въздуха те губят оплодителната си способност.Така,че това,че има еденични случей на забременяване не значи че при всеки е така.Друг е въпросът,че противозачатъчните хапчета са си много добри.

Chiana
10-12-2006, 16:06
Еми има си опасност. Съвсем малка е, ама защо да рискуваш? По-добре пий противозачатъчни и си правете каквото си искате. Щом си имаш сериозен приятел, това е най-добрият избор. Сега има толкова много нови и хубави противозачатъчни. Страничните ефекти са сведени до минимум.

krem4et0
10-12-2006, 19:06

emi obqsni i go na krem4et0 deto se mnogo znae i spored neq sveta e tolkova rozov 4e prosto ne moi da byde.
Абе аз не се шашкам-пия си хапчета и ползваме презерватив.Просто го казвам,за да не се панира момичето.Да се забременее не е толкова лесно.1 приятелка пробва година и половина и още няма бебе,а няма здравословни проблеми,нито тя,нито мъжът й!

MrAsNiKa
10-12-2006, 19:16
Да може мисля че разбра от всичко прочетено до тук :twisted: