Влез

View Full Version : Един въпрос !

10-11-2006, 18:37
На 14 съм ! Големината на пениса ми е 13.5 см а обиколката е 11 сантиметра . Чел съм много теми за дължина ,но не това ме притеснява ! Още не се забелен . Всмисал покрит е с кожа отгоре . Чак ако съм в ерекция част (но не цялата) част от главичката ми се показва ,но не е забелена . Това нормално ли е ?

TROY
10-11-2006, 18:39
На 14 съм ! Големината на пениса ми е 13.5 см а обиколката е 11 сантиметра . Чел съм много теми за дължина ,но не това ме притеснява ! Още не се забелен . Всмисал покрит е с кожа отгоре . Чак ако съм в ерекция част (но не цялата) част от главичката ми се показва ,но не е забелена . Това нормално ли е ?
Тук малко съм затруднен нямам отговор. Би не смятам че е сериозно :|

10-11-2006, 18:48

ОМФГ.Пич ти чекии не си ли бил никога??Аз още като бях на 11-12 години почнах ден по ден нали да го "пообелвам" и накрая
нямаше никакви кожа.

ПП АКо може някой компетентен да ти помогне.

10-11-2006, 18:51
Бръскам ,но не се забелва . Моля те без да ми се пресмиваш да ми кажеш някакъв начин по който да се забелва по хубаво и точно #-o Наистина имам нужда !

bulgarche
10-11-2006, 20:05
НОрмално, не нормално. Де да знаем к'во е?
Нормално ли е да пия или не? Ами да дишам? Ами ако ходя до тоалетна? Ае хора, дали съм луд?

10-11-2006, 20:49
ми ко да ти кажа...и аз съм на 14 ама ми е дооооста по-голем :) .Като бех на 11 почнах да блъскам и вече от около 2 години ми е забелен. Не мисля че при теб е нещо ненормално щото аз направо се съдрах от блъскане a не те знам тебе колко често го правиш

WindWaker
10-11-2006, 20:58
vajnata tema "RAZMER NA PENISA" na 4ist bulgarski ezik ne q li vidq ? na4i realniq ti problem e 4e ima6 nujda ot o4ila.....s pone 5 dioptara.

Pepon
10-15-2006, 08:04
това се оправя с операция!За 15 ще те оправят и за 2-3 дни ще се възстановиш и можеш да люпиш колкото си искаш-забелен!

malko mace
10-19-2006, 15:11
Ne sam momche,tay che ne znam! :D

olive_oil
10-19-2006, 15:38
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=26616 offfffffffffffff

vvs_go
10-19-2006, 17:09
abe q mi obqsni kak q meri6 taq debelina 4e ne6to ne moa ta razbera

10-19-2006, 20:44
Бръскам ,но не се забелва . Моля те без да ми се пресмиваш да ми кажеш някакъв начин по който да се забелва по хубаво и точно #-o Наистина имам нужда !

Tva trqbva da si go napravil oshte kato po -maluk do 12 god. zashtoto posle tazi koji4ka se maxa super trudno, za da se outrvesh ot neq trqbva da otidesh na lekar ,samo toi moje da ti pomogne shto dosega ne se e maxnala.

10-19-2006, 23:21

Глупак! Не е нормално!!! Отивай на уролог!! Той искарва мачетето и прай клъц! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

За уролога сериозно!

jony
10-20-2006, 06:37
Пич спокойно! Няма нищо страшно в тва преди около 5-6 години имах същият проблем! При мен се оправи само, но от друга страна много по-добре, по-бързо и по-безопасно е да идеш на лекар! Знам че малко или много те е срам, но уверявам те няма причина за това!!! Трябва да го превъзмогнеш и да идеш при чичо доктор! Може да няма "сатър", но няма да те разочарова! хаха :mrgreen:
Айде тичай и да каеш ко е станало!

д-р Посмъртов
10-20-2006, 11:47

Причината може да се крие в поетото мляко на ден,съдържащо се в сухо състояние в кафетата.На субстанцията в скротума ви не може винаги да се вярва.. =P~