Влез

View Full Version : Mislite li che tova e KURVENSKO ???

FFFF
10-11-2006, 19:19
Nz dali tazi tema e za tuk ama kakto i da e ... Znachi, kogato bqh na ekskurziq s edno momche s koeto ot davna mn se haresvah me ili pone az go haresvah (toi beshe priqtel na bivsheto mi gadje s koeto bqh skusala 2 dni predi tova) ne mojah da sdurja 4uvstvata si i kolkoto i da se durpah kogato toi poiskva6e da me celune nai-nakraq se predadoh i se celunah me. Sled tova kato ni ustaviha u4itelite da se razhojdame iz edin iz gradovete kudeto trqbva6e da obqdvame prekarah cqloto si vreme s nego, hodihme da obqdvame razhodih me se... Kato pristignah me v hotela se subrahme kum 10 4oveka v edna staq, i az i toi po4nah me da se celuva me na legloto kato ne obru6tah me vnimanie na drugite (estesveno suvsem normalni celuvki s izklu4nie na tova 4e bqh legnala vurhu nego) Sled ekskurziqta mn klukari po4naha da razpravqt 4e sme bili spali 4e sum mu pravi svirki i vse vuzmojni gluposti koito ne sa verni.
P.S na su6tata tazi ekskurziq edno drugo mom4e me svalq6e i iska6e ve4erta da ostanem dvamata ama az izbrah drugiqt i ostanah s nego. Spored vas postupkite mi kurvenski li sa?? :evil: az vse o6te si haresvam tova mom4e s koeto se celuvah i si podurjame ne6to kato vruzka "mejdu drugoto" samo deto sega sme skarani ...[/color]

Destructive
10-11-2006, 19:27
Няма нищо курвенско щом се харесвате,а и не сте спали заедно нали?Не ги слушай какво говорят.Ако трябва да слушаш всеки по-добре си тегли ножа направо.Простаци в излишък на тая планета... ](*,)

Real`love
10-11-2006, 19:27
Koito kudeto i kakvoto i da ti kaje ne plashtai danuk obshtestveno mnenie osobeno na syuchenici.. Sled nqkoq druga godina sled kato zavurshish nqma da se seshtah vobshte za tqh.Da ne ti puka za mnenieto na nikoi osven na nai blizkite ti priqteli gadjeto i rodnini, no nai mnogo druj na sebe si ...

10-11-2006, 19:29
ako kaja 4e ne sum tolkova golqma - 14 godi6na pikla :roll: :smt012

gazarka
10-11-2006, 19:32
ne e kurvensko i pls ne se nari4ai pikla po dumite ti sadq 4e ne si pikla!ima naistina pikli na 14 godini koito mislqt 4e vsi4ko koeto hvar4i se qde no ti ne si ot tqh pone ne smqtam!

IdiOtKa
10-11-2006, 19:44
само ми е много интересно защо ни задаваш този въпрос на нас ?! едва ли не да търсиш одобрение за деиствията си ...ако смяташ че ти не си направила нищо курвенско защо вобще ти пука за мнението на другите ?! ...... но пък се пак вапроса ти е ...аз тъпа ли съм !?

bulgarche
10-11-2006, 20:01
обядвахМЕ, ядохМЕ, разхождахМЕ и подобни се пишат така както съм ти писал. Според мен не е курвенско, а просто детинско, какво постъпките на съучениците ти.

10-11-2006, 20:19
Nz dali tazi tema e za tuk ama kakto i da e ... Znachi, kogato bqh na ekskurziq s edno momche s koeto ot davna mn se haresvah me ili pone az go haresvah (toi beshe priqtel na bivsheto mi gadje s koeto bqh skusala 2 dni predi tova) ne mojah da sdurja 4uvstvata si i kolkoto i da se durpah kogato toi poiskva6e da me celune nai-nakraq se predadoh i se celunah me. Sled tova kato ni ustaviha u4itelite da se razhojdame iz edin iz gradovete kudeto trqbva6e da obqdvame prekarah cqloto si vreme s nego, hodihme da obqdvame razhodih me se... Kato pristignah me v hotela se subrahme kum 10 4oveka v edna staq, i az i toi po4nah me da se celuva me na legloto kato ne obru6tah me vnimanie na drugite (estesveno suvsem normalni celuvki s izklu4nie na tova 4e bqh legnala vurhu nego) Sled ekskurziqta mn klukari po4naha da razpravqt 4e sme bili spali 4e sum mu pravi svirki i vse vuzmojni gluposti koito ne sa verni.
P.S na su6tata tazi ekskurziq edno drugo mom4e me svalq6e i iska6e ve4erta da ostanem dvamata ama az izbrah drugiqt i ostanah s nego. Spored vas postupkite mi kurvenski li sa?? :evil: az vse o6te si haresvam tova mom4e s koeto se celuvah i si podurjame ne6to kato vruzka "mejdu drugoto" samo deto sega sme skarani ...[/color]

ABE TI LUDA LI SI KVO NI ZANIMAVA6 S GLUPOSTI ](*,)

SinisterDoll
10-11-2006, 20:58
Не мисля,че е курвенско.
А да и си оправи правописа :wink:

Scarabey
10-11-2006, 21:16
Нищо курвенско няма в постъпката ти,да се целуваш с момчето което харесваш и то пред други хора не значи че си курва

10-11-2006, 22:56

КУРВА!!! Тъпо парче си! Ко ти пука мнението на другите?

dudeto_sy
10-12-2006, 06:14
Аз не виждам нищо "курвенско". Време е да престанеш да се интересуваш от хорското мнение.

marina star
10-12-2006, 06:19
ne,ne e kurvensko spoko
vse pak ne izbiramwe koi da si haresvame i v koi da se vlubvame nali taka