View Full Version : Щом е тесна не е лесна
...така каза едно момче с което правих секс.
Аз обаче не мисля, че широчината на путката се влияе от броя на партньорите.
Вие на какво мнение сте?
мисля,че трябва да се изразяваш малко по цензурирано...а по въпроса ти мисля,че мъжете се кефят на тесни
Не мисля,че влияе,ако обичаш човека,с който си.Но може и да влияе,ако си само за единия секс.
Kato e po-tqsna na myjete im e po-qko to tova e qsno! :wink:
DetE-Idi0t
10-12-2006, 14:57
Няма нищо общо между двете неща. Може, да е като хипопотамска паст и пак да се пуска трудно. Няма никакво значение тясна или широчка е за това дали се пуска лесно или трудно. Тъпа тема! ](*,)
bebe power
10-12-2006, 15:13
Няма нищо общо между двете неща. Може, да е като хипопотамска паст и пак да се пуска трудно. Няма никакво значение тясна или широчка е за това дали се пуска лесно или трудно. Тъпа тема! ](*,)
Мисля,че няма предвид,че тези жени "дават" секс по-трудно!Това въобще не е фактор!
По-хубаво е да е по-тясна според повечето мъже,но пък ако е прекалено ще боли! :-k Ако пък е много широка,пак не е оферта!Трябва да е "по средата",златната среда.....тогава момичетата притежаващи такава са обречени на успех! \:D/
При жените също си има размер....това си е генетично!Широчината не зависи от броя партньори! :smt004
gangbang
10-12-2006, 15:23
Вие на какво мнение сте?
Е много ясно, че броя на партньорите няма отношение относно размира на отвора :) А иначе определено е много по-приятно с тесни пички. На теб щом така ти е казал тоя дето те е жулил, явно си от тесните :wink:
dudeto_sy
10-12-2006, 15:28
Да, така е, определно е така.
lady_bird
10-12-2006, 16:09
pro6tavai za otkroveniqta,no na4ina ti na izrazqvane e to4no tolkova,kolkoto i na nqkoq kurva na magistralata. ina4e ni6to li4no. :?
hm kum tazi tema neznam no mai bqh 4ula 4e majete ne im e mnogo hubava s tesni 6toto gi julqt!taka li e?
Преди време разлиствах Кама Сутра и вътре прочетох нещо с което съм се сблъсквал, но до сега не ми беше правило впечатление. И то е, че всичко е мнооооого индивидуално. Има голямо значение от пропорциите, както при мъжете, така и при жените.
Според Кама Сутра тези размери се деляха на 3-4, но не мога да се сетя сега с какви животни ги бяха определили.
Бяха нещо в стил: хамстер, заек, бивол и слон, но може за някое да ви излъжа.
Не мога да правя секс с много тясна! Просто е мъчение и за нея и за мене... и както едно проучване показваше:
1 на всеки 4 двойки се разделят поради сексуална несъвместимост!
Абе ширината зависи от това колко пъти го е правила жената, следователно и от броя партньори ( колкото повече партньори, толкова поовече пъти ). Да не си мислите, че момичето си остава все толкова широка, колкото когато е девствена? Че си е генетично заложен размера на влагалището е така, но това са мускули и след време се нагаждат към разтягането, на което са подложени и следователно се разширява. Що не пробвате с някоя магистрална да видите как ще се чувствате? Все едно сте го мушнали в кофа...
Вие на какво мнение сте?
Влияе се. При всяко ебане мускулите на путката се отпускат все повече и повече. Организма усеща че има недостиг на клетки затова и възпроизвежда клетки в тази област и в следствие на това путката се разсширява. Ако пишката която поемаш е по-голяма- путаката ти ще стане по-голяма
bulgarche
10-13-2006, 06:13
Що да няма значение бе...може да й е някъф комплекси и...да й е проблемна тема секса и да го отбягва.
Що пък да се разширявала ако прави6 секс 4есто или с някой по-надарен :-s
То тва си ти е генети4но заложено колко 6е ти е 6ирока... :smt017 ...Май...
WindWaker
10-13-2006, 08:35
moje i da ima nqkvo zna4enie.......ako se "prekalqva' sys seksa moje i sled vreme ve4e da ima nqkva promqna......koi znae.
нема лесно в тоя живот ей!
MrAsNiKa
10-14-2006, 13:09
Мъка мъкаааа... [-o<