View Full Version : Още едно въпросче към момчетата...
selen_mischief
10-12-2006, 17:42
Абе четох една тема тук и срещнах около 15 пъти думата курвенде(ку*ва) и подобни синоними в изрази като "само не се захващай с некви курвендета", " ку**и в днешно време много" и т.н и т.н...Така въпросът ми е: Когато видите едно момиче, по какво разбирате, че тя е лека или ку*ве? По какъв тип поведение, начин на обличане, походка, грим и прочее? Дразнят ли ви този типаж момичета с походка"фръц-фръц", високи токчета и 3 пласта грим, или ги определяте като готините мадами в даскалото? :-s
Зависи има, токчета и токчета, има грим и грим, има фръц фръц и фръц фръц. Като цяло ако е красиво момичето е просто перфектно, ама ако е някоя селянка дощла от долно конарци и се облякла в стил Илиенци тунинг мноо ясно че не ме кефи.
Курва ли е или не вече няма нищо общо с начина на обличане и поведение. Тва момичетата са си го измислили да си намират извинение че не смеят да се обличат предизвикателно.
selen_mischief
10-12-2006, 18:00
Да бе направо точно заради това сме си го измислили :shock: , всяко момиче може да се облече предизвикатевно и да си развява прелестите, това обаче си е въпрос на благоприличие. "Колкото по-добре се вижда деколтето, толкова по-зле се помни лицето". Аз не обичам да преценяват
това какъв човек съм по начина ми на обличане, предпочитам да не се излагам на показ на всеки, а само на този, който си го е заслужил наистина. Ми е то ако всико се вижда, къде остана загатачността, просто липсва тръпката на опазнаването! Още нещо-щом да си ку*ва не е въпрос на тип поведение, облиане, вид, походка, грим, тогава на какво???? :-k
На тва колко пари зимаш за свирка.
Много ги обичам тея момичета :) Идва ми като ги видя една по една да ги избия ... :evil: Тъпи курве*тий само за пари мислят.
Mike-Jones
10-13-2006, 04:45
Много ги обичам тея момичета :) Идва ми като ги видя една по една да ги избия ... :evil: Тъпи курве*тий само за пари мислят. samo taka kolega
mnogo gi mrazite ama kat ti doat ... nqma vikate tei a ina4e 1 kurva sa razli4ava mogoooooo burzooooooo o6te do kat q vidi6 kak e oble4ena i kak govori ...
selen_mischief
10-13-2006, 14:44
На тва колко пари зимаш за свирка. :smt017
Да ти кажа има някой явни, но определено има безброй такива дето се правят на света вода ненапита! Аз лично ги познавам по държанието те като видят момче на главата си ще застанат само и само да ги забележат! Чесно казано не е нужно да са наконтени за да са такива! :smt013 :D Направо ги презирам .... според мен такива момичета немогат да привлекът вниманието с друго. Има и хубави те пък според мен го правят от глезотия! :P
Още като я видиш си личи-походката,мазното надменно изражение,обикновено са облечени по предизвикателно,но не е задължително!И между другото дори най-голямата зубърка е по-голяма кучка,отколкото тези,които открито си го показват!Щото няма с какво друго да впечатлят,освен грим,къса пола и кратък срок за ебане!П опитните обаче,не може да не са забелязали,че една зубарка,ако я предразположиш,ще те изнасили,докато въпросните дами само разтварят портите и...!Тръпката е за веднъж-два пъти!Но иначе това е-обличане и поведение!Излъчването им на кучки върви с преднина пред тях!Просто си личат!
KisskilleRcHe
10-14-2006, 10:13
Моя тип момичета не е този, но това няма значение в случая...... Ами винаги си личи едно момиче дали е курве или е пичааааа. Ама абсолютно винаги....
що бе, мене не ми пречат, даже ми е готино с такива като тях защото може да правиш каквото си искаш , а на другия ден нищо не значат за теб
selen_mischief
10-20-2006, 10:26
що бе, мене не ми пречат, даже ми е готино с такива като тях защото може да правиш каквото си искаш , а на другия ден нищо не значат за теб
:lol: Ми точно такива момчета карат добрите момичета да се чувстват ужасно, като виждат как момчетата се свалят с курвите. Но на кое момче ли му пука...не е важно. :? Накрая така се получава, че една приятелка беше мило и сладко момиче, и само стоеше отстрани и гледаше как момчетата се заебават само с курвите на даскалото. И кво стана-и тя започна да се държи като тях. С нея доста се отдалечихме и тя започна да се движи с момичетата, които преди не харесваше...Така е...момчетата само овеличават популацията на курвите като ги поощряват. Щом като не ги харесвате, зарежете ги и точка. :-D
:lol: Ми точно такива момчета карат добрите момичета да се чувстват ужасно, като виждат как момчетата се свалят с курвите. Но на кое момче ли му пука...не е важно. :?
Ми кат са тъпи патки :mrgreen: .
ei amayo pojelavam ti da se vlubi6 ama qko v nqkoe takova momi4e za koeto na drugq den nqma da zna4i6 ni6to :smt013 :smt013 :smt013
Na nqkoi mom4eta im e po lesno da iz*4ukat nqkoe k**ve ama kato stava vapros za priqtelka tarsqt "seriozno" momi4e nali?
lady_bird
10-20-2006, 13:22
to si li4i,kogato edno momi4e e "leko". po-silni dumi nqma da izpolzvam...prosto si li4i-kusa pola,no ne prosto kusa,a prekaleno kusa,prekaleno golqmo dekolte(vupreki,4e poprincip az sum za dekoltetata,no i tova ne biva da se prekalqva),predizvikatelno povedenie.
аз ку*ветини наричам тия дето,ходят с мъже с пари и коли,а другите хора са им под тяхното ниво,малеее курветинии,незнаете колко сте смешни само!
Aми по дрехите(пола,ботуши и тн)-грима-демек омоазана до уши и чичкото за нея с чернатая кола.. :wink:
emi tova e ot tipa deto mislqt samo za pari i po pogledite deto pravqt i kato po4nat da govorqt pred drugi mom4eta edi koi si kolko bil gotin ili prosto po samiq na4in na durjene vinagi se poznava kogato momi4eto ne e v 4ac
FaTaLn0t0_LaDy
10-20-2006, 17:10
Значи за тъпите курвета стаа въпрос...еми наистина че има разлика между фръц и фръц между грим и грим и токчета и токчета....познавам адски мноу момичета които се обличат предизвикателно но не са никви курвета..поне аз имам такова шесто чуство че винаги кат се запозная с някво ново момиче и нещу кат ма кара да не се събирам с нея най накрая разбирам че е курва...еи за тва най ги мразя тез същества щото гледат бройката а не чуствата на момчето гледат само външния вид и не оставят едно момче докат не им стане бройка без да помислят че нараняват и друг човек (пеичтелката на тва момче)....а и то кат видиш едно момиче си проличава дали е курва или не...ТЪПИ МАЗНИ ДОЛНИ КУРВЕТА МРЕТЕЕЕ !!!!!!!! :smt013 :smt013 :smt013
ТЪПИ МАЗНИ ДОЛНИ КУРВЕТА МРЕТЕЕЕ !!!!!!!! :smt013 :smt013 :smt013
nema bace,tva ne mre!
selen_mischief
10-22-2006, 11:52
ei amayo pojelavam ti da se vlubi6 ama qko v nqkoe takova momi4e za koeto na drugq den nqma da zna4i6 ni6to :smt013 :smt013 :smt013
Na nqkoi mom4eta im e po lesno da iz*4ukat nqkoe k**ve ama kato stava vapros za priqtelka tarsqt "seriozno" momi4e nali?
=D> =D> =D> That's write!
TaKe_SmILeS
10-22-2006, 12:01
vseki si izbira kak da se obli4a i kak da se durji sled drugite-bil toi estestven ili dvuli4en 4ovek.Az li4no teq kudeto o6te ot 13 godi6ni slagat nekvi tok4eta i ot 10 godi6ni se macata s grimove mn ne sa mi lubimi.a kurvite sa momi4eta s mnogo kompleksi spored men i za tva se hvurlqt na vseki.I zamaivat glavite na gotinite mom4eta-e za tva me draznat!!!!!!!!!!!!!!!!
selen_mischief
10-22-2006, 13:52
vseki si izbira kak da se obli4a i kak da se durji sled drugite-bil toi estestven ili dvuli4en 4ovek.Az li4no teq kudeto o6te ot 13 godi6ni slagat nekvi tok4eta i ot 10 godi6ni se macata s grimove mn ne sa mi lubimi.a kurvite sa momi4eta s mnogo kompleksi spored men i za tva se hvurlqt na vseki.I zamaivat glavite na gotinite mom4eta-e za tva me draznat!!!!!!!!!!!!!!!!
не мисля, по-скоро са момичета които са прекалено доволни от себе си и мислят, че могат да имат всеки, щом са красиви. Доколкото познавам някои момчета, са доста прави по въпроса.
lo6a_ako
10-22-2006, 23:13
abe hora...ne vsi4ki momi4eta sa takiva...ku*rvi...smisul vie guorite see1 vsi4ki sa taka osfen tfa daden 4ovek moje da izglejda po edin na4in a da se okaje nekaf super sfesten se6tate li se...
mom4eta im e po lesno da iz*4ukat nqkoe k**ve ama kato stava vapros za priqtelka tarsqt "seriozno" momi4e nali?
Еми звучи логично нали? Секи вид момиче си има предназначение, аз поне знам какво искам и какво търся - искам да се еба - отивам при курве(има много), искам любов намирам си свясно и интелигентно момиче. Какво неворятно скандално видя тука. Мноо ясно че няма да търся нито едното нито другото от разни като вас, да не съм луд?
abe hora...ne vsi4ki momi4eta sa takiva...ku*rvi...smisul vie guorite see1 vsi4ki sa taka osfen tfa daden 4ovek moje da izglejda po edin na4in a da se okaje nekaf super sfesten se6tate li se...
Не бе аз ви казах вече. Тва не са го измислили мъжети ами жените - просто трябва да си намерят оправдание че не могат и те да се обличат секси. Нй лесното - ааа ми че те са курви... Ама външния вид лъже.
teenkopele
10-23-2006, 03:21
Абе четох една тема тук и срещнах около 15 пъти думата курвенде(ку*ва) и подобни синоними в изрази като "само не се захващай с некви курвендета", " ку**и в днешно време много" и т.н и т.н...Така въпросът ми е: Когато видите едно момиче, по какво разбирате, че тя е лека или ку*ве? По какъв тип поведение, начин на обличане, походка, грим и прочее? Дразнят ли ви този типаж момичета с походка"фръц-фръц", високи токчета и 3 пласта грим, или ги определяте като готините мадами в даскалото? :-s
Еми, разбира се, че е курве или лека по държанието й и начинът й на общуване с околните- най-вече с момчетата.
Мен лично не ме дразнят тези, които, както ти казваш, носят по 3 пласта грим, високи токчета и т.н. Тяхна си работа как ще се издокарат. :wink:
Lorraine
10-23-2006, 05:32
ЪъъЪЪъъЪЪъъ..аз като ходя с токчета и къси поли..че и ще се изрусявам и съм и със сини очи..ама ползвам само гланц и черен молив..начи съм курва според вас..така ли излиза?! :shock: =; :smt012 :smt017 :smt011 8-[ #-o [-( :-s
selen_mischief
10-23-2006, 07:20
ЪъъЪЪъъЪЪъъ..аз като ходя с токчета и къси поли..че и ще се изрусявам и съм и със сини очи..ама ползвам само гланц и черен молив..начи съм курва според вас..така ли излиза?! :shock: =; :smt012 :smt017 :smt011 8-[ #-o [-( :-s
Хахаха, не става дума само за начин на обличане, то е въпрос на държание и манталитет. Но иначе за малките момичета на по 12-13 години е доста неестествено да се обличат като 40 годишни, на които просто им се налага да се обличат елегантно, като ходят на работаи по инстанции. Всичко прекалено не е на добре. Иначе нямам нищо против късите полички или токчетата, стига да се чувстваш добре в тях, а не да го правиш, за да съблазниш някое момче. Защото съм виждала некфи, дето се спъват на всяка крачка, все подръпват поличката да не им се види всечко, но продължават да се носят така. :-k .