Влез

View Full Version : Omruzna mi ot tupi temi!

10-13-2006, 07:29
Naposledak foruma se zaliva ot mn prosti temi...davam primer"za ili protiv sexa za edna no6t" iskam da uto4nq 4e temata po princip mi haresva, no tova e forum, v koito trqbva da ima temi samo za daden problem...zatova i saita se nari4a teenproblem...taka 4e ako obi4ate ne puskaite prosti temi...prosto ei taka za da pulnqt foruma...a otnosno 13 14 godi6nite pikli, koito puskat prez vseki 5 min...POMO6T...MOLQ VI POMOGNETE...BREMENNA SUM...mili moi ima dostatu4no takiva temi, poglednete, obrazovaite se malko i ne puskaite izli6ni temi...mislq, 4e sum prava! I est mn se izvinqvam, 4e pusnah tazi tema, no prosto ne mi izdurjat nervite za da gledam kak postoqnno se puskat izli6ni temi...ebavki i horata, koito naistina imat problem ostavat nezabelqzani!!!

WindWaker
10-13-2006, 07:34
temata "za na4inae6tite v seksa" purvona4alno se kazva6e "stiga ste pisali typi temi" i v neq bqh napisal imenno tva deto sega si napisal/a ti. v posledstviq q promenih, izrazih si mnenieto po-podrobno, napraviha q vajna tema i sega nikoi ne q 4ete.

izvod - nqma otyrvane

samotna
10-13-2006, 08:05
temata "za na4inae6tite v seksa" purvona4alno se kazva6e "stiga ste pisali typi temi" i v neq bqh napisal imenno tva deto sega si napisal/a ti. v posledstviq q promenih, izrazih si mnenieto po-podrobno, napraviha q vajna tema i sega nikoi ne q 4ete.

izvod - nqma otyrvane

както стана и с темата на quench,ама кво да се прави?!

miloto_girl_4e
10-13-2006, 09:05
1. Не е вярно, че тук темите трябва да бъдат само по конкретен проблем, може да има теми в които задаваш въпрос, защото чрез този въпрос и отговорите на другите ти си съставяш мнение за някои неща ... такаче това, че сайта се казва teenproblem, не значи, че ще има теми само за проблеми [-X
2. Да, има доста излишни теми, но както виждаш голяма част от тях биват заключени с линкове на теми, които са същите или поне подобни и в които има отговора на зададеният въпрос ...
3. То и теми като твоята има много, такаче ... все дъвчем едни и същи въпроси .... това е свободен форум и всеки може да пита каквото си иска, стига да не нарушава правилата...
Мисля да заключа темата, защото това е нещо, което е било обсъждано много пъти ....