View Full Version : Omruzna mi ot tupi temi!
Naposledak foruma se zaliva ot mn prosti temi...davam primer"za ili protiv sexa za edna no6t" iskam da uto4nq 4e temata po princip mi haresva, no tova e forum, v koito trqbva da ima temi samo za daden problem...zatova i saita se nari4a teenproblem...taka 4e ako obi4ate ne puskaite prosti temi...prosto ei taka za da pulnqt foruma...a otnosno 13 14 godi6nite pikli, koito puskat prez vseki 5 min...POMO6T...MOLQ VI POMOGNETE...BREMENNA SUM...mili moi ima dostatu4no takiva temi, poglednete, obrazovaite se malko i ne puskaite izli6ni temi...mislq, 4e sum prava! I est mn se izvinqvam, 4e pusnah tazi tema, no prosto ne mi izdurjat nervite za da gledam kak postoqnno se puskat izli6ni temi...ebavki i horata, koito naistina imat problem ostavat nezabelqzani!!!
WindWaker
10-13-2006, 07:34
temata "za na4inae6tite v seksa" purvona4alno se kazva6e "stiga ste pisali typi temi" i v neq bqh napisal imenno tva deto sega si napisal/a ti. v posledstviq q promenih, izrazih si mnenieto po-podrobno, napraviha q vajna tema i sega nikoi ne q 4ete.
izvod - nqma otyrvane
temata "za na4inae6tite v seksa" purvona4alno se kazva6e "stiga ste pisali typi temi" i v neq bqh napisal imenno tva deto sega si napisal/a ti. v posledstviq q promenih, izrazih si mnenieto po-podrobno, napraviha q vajna tema i sega nikoi ne q 4ete.
izvod - nqma otyrvane
както стана и с темата на quench,ама кво да се прави?!
miloto_girl_4e
10-13-2006, 09:05
1. Не е вярно, че тук темите трябва да бъдат само по конкретен проблем, може да има теми в които задаваш въпрос, защото чрез този въпрос и отговорите на другите ти си съставяш мнение за някои неща ... такаче това, че сайта се казва teenproblem, не значи, че ще има теми само за проблеми [-X
2. Да, има доста излишни теми, но както виждаш голяма част от тях биват заключени с линкове на теми, които са същите или поне подобни и в които има отговора на зададеният въпрос ...
3. То и теми като твоята има много, такаче ... все дъвчем едни и същи въпроси .... това е свободен форум и всеки може да пита каквото си иска, стига да не нарушава правилата...
Мисля да заключа темата, защото това е нещо, което е било обсъждано много пъти ....