View Full Version : moje li da e stanal gaf ?
tctccttt
10-13-2006, 10:09
ae mnooo sa temite, ve4e sa banalni no da pitam az, praihme sex s averkata bez prezervativ(navyn svyrshih) beshe 15-tiq den ot kakto i svyrshilo, ima li veroqtnost i kolko e golqma tq ?
WindWaker
10-13-2006, 10:13
samo mi e interesno otde izleze toq typ laf "averkata" i po-to4no ot koga po4na da se izpolzva vmesto "gadje" ili "priqtelka".
da moje,no 6ansa e mnogo maluk.kaji i po-dobre da ne se tup4e s postinor,za6toto e mnogo vredno.da si napravi test sled 1 sedmica,no edva li e stanalo ne6to.i sledva6tiq put go pravete SUS prezervativ! :smt018
ae mnooo sa temite, ve4e sa banalni no da pitam az, praihme sex s averkata bez prezervativ(navyn svyrshih) beshe 15-tiq den ot kakto i svyrshilo, ima li veroqtnost i kolko e golqma tq ?
Mи да ти кажа най голяма вероятност има 15 - 16 тия ден ! Купи и един тест за бременност.
Toi kazva,4e e pravil seks 15 den,otkakto i e svyrhsilo,koeto pri primerno 7-dnevna menstruaciq,shte re4e nqkyde 22-ri den ot cikyla i,koeto pri edin normalen 28-31-dneven cikyl,shte re4e,4e ovulaciqta i trqbva da e minala.Makar,4e shans vinagi ima,ne se znae to4no koga e ovu-to,ne se znae i kolko redoven e cikylyt na priqtelkata ti.Taka 4e-predpolagam i se nadqvam,4e sega ne se e slu4ilo nishto,no sledvashtiqt pyt,pravete sex s predpazni sredstva!Uspeh:)
По всяка вероятност нищо не е станало. СПОКОЙНО! Има минимална възможност. Няма смисъл както ти казаха да се тъпче с постинор. Овулацията е 14 ден след като й е дошло, а не след като й е свършило!!! Това при 28 дневен цикъл. Но зависи. Колко дена й е цикълът?
{Sweet_Dreams}
10-13-2006, 11:51
Никой не знае кога точно му е овулацията,няма значение дали е редовен цикъла или не!Но най-добре тест,защотот не можем да гадаем какво е станало
Поредната 'Свърших-на-килима-дали-е-станал-гафа' тема ... [-(
dudeto_sy
10-13-2006, 16:16
Да, възможно е. При няой жени овулацията настъпва на 15-18 ден, всичко зависи от продължителността на цикъла и разликата между единият и другият цикъл. До някъде и от физиката, но не чак толкова, така че това няма да го коментирам.
Макар и само 20%, шанс винаги има. Ако искате да сте сигурни за в бъдеще правете секс само с предпазни средства, било то и лекарствени контрацептиви.
Tender Poison
10-13-2006, 16:57
По принцип има вероятност,ама не мисля че е голяма в случая,но има :roll: