View Full Version : nqkoi da ima ideq
seriznobezebavki
10-13-2006, 10:59
m sum na 16 i ot nqkolko dena na toq dolu mu ima ne6o.zna4i na mesta po kojata,na glavi4kata i nema ni6to,ima nekvi kato li6ei, suvsem malki s goleminata na pupka ili bez forma 6toto ima i edno takova "proturkvane" deto ne e kruglo a poprodulgovato.mene mi izglejda ne6to sredno m\u izgoreno i proturkano.sega znam 4e tuka si4ki 6e kajat da hoda na lekar i 6e hoda,namislil sum za tiq dni,ama se 4uda ot kvo moje da e 6toto ot 7 meseca ne sum bil s momi4e,posledno sum masturbiral predi okolo 2 dve sedmici(imam si gaje i po nego si haba feromonite za tva tolko dulgo ne sum se baral) i se 4udeh ot kvo e stanalo tva.moje li ne6o da e ot novi bokserki ili...are ako nqkoi si ima ideq da si kaje....
posledno sum masturbiral predi okolo 2 dve sedmici(imam si gaje i po nego si haba feromonite za tva tolko dulgo ne sum se baral) i se 4udeh ot kvo e stanalo tva.moje li ne6o da e ot novi bokserki ili...are ako nqkoi si ima ideq da si kaje....
А от този период насам къпал ли си се ? :smt017 :smt017 :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=
LP_for3vEr
10-13-2006, 11:23
kazva6 4e si na 16.....mi.....nqq da e zle na 17 god da se izk1pe6 #-o
kazva6 4e si na 16.....mi.....nqq da e zle na 17 god da se izk1pe6 #-o
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
posledno sum masturbiral predi okolo 2 dve sedmici(imam si gaje i po nego si haba feromonite za tva tolko dulgo ne sum se baral) i se 4udeh ot kvo e stanalo tva.moje li ne6o da e ot novi bokserki ili...are ako nqkoi si ima ideq da si kaje....
А от този период насам къпал ли си се ? :smt017 :smt017 :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=
e mnogo grubo,mislq,4e mnenieto ti ne be6e nujno ama kakto i da e.A pi4,na tebe kakvo da ti kaja,spored men otidi na lekar,za6toto edva li tuk nqkoi 6te moje da ti kaje
kupa se seki den we,kak pa hvana vruzka s tva???
kak taka hem ot 7 meseca ne si bil s momi4e,hem si ima6 priqtelka?siguren li si 4e ne e do6lo tova ot neq? :smt017
kak taka hem ot 7 meseca ne si bil s momi4e,hem si ima6 priqtelka?siguren li si 4e ne e do6lo tova ot neq? :smt017
От това, което прочетох и разбрах не е бил с момиче 7 месеца тоест не е правил секс 7 месеца ако верно съм го разтълкувал начи изключваме да е дошло от нея
Зайо-Байо
10-13-2006, 12:59
От това, което прочетох и разбрах не е бил с момиче 7 месеца тоест не е правил секс 7 месеца ако верно съм го разтълкувал начи изключваме да е дошло от нея
А може приятелката същност да е момче :-k може пича да не е бил с момиче толкова време но не е гаранция че не е бил сприятелката си (ако броим че е момче) O:)
А може приятелката същност да е момче :-k може пича да не е бил с момиче толкова време но не е гаранция че не е бил сприятелката си (ако броим че е момче) O:)
:smt005 :smt005 :smt005 vie tuka go izkarahte 4oveka nqkuv mrusen ciganin gei. :smt005 :smt005 :smt005 gorkiq...
:smt005 :smt005 :smt005 vie tuka go izkarahte 4oveka nqkuv mrusen ciganin gei. :smt005 :smt005 :smt005 gorkiq...
:smt005 :smt005 ще се учудиш ли ? ^^
:smt005 :smt005 ще се учудиш ли ? ^^
e,ne ama moje i da ne e. =P~ kato gledam problema mu e seriozen i nai-dobre toi da si otide na lekar,6toto tuk nikoi ne moje da gadae.
daviebamaikataaznavas
10-13-2006, 14:02
sega oto4nqvam za posledno.kupa se seki den!ne sum ebal ot 7 meseca!imam gaje ot 2!sega tukmo ne6tata se podrejdat da legnem zaedno i tva mi se slu4i...a i NE SUM GEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i sum bulgarin!!!!
И обичаш кисело мляко !!! Нали ? :-s
dudeto_sy
10-13-2006, 16:24
Важно е, хигиената ти да е добра, но ако тя е добра, възможно е да е протъркване, алергия към материя на дрехите ти. наистина е най-доре да идеш на лекар. Може да не е и нищо сериозно :)
Tender Poison
10-13-2006, 16:52
Иди на лекар ;)
баси маина иди на лекар !
toqdetopusnatemata
10-14-2006, 19:45
purvo iskam da kaja 4e se po4ti se opravih.v4era govoreh s maika mi i se okaza 4e na6te bili mnogo otrakani, 6toto sa na po 50 :-P,ta maika mi mi dade nekuv "Actovegin" za mazane sega po4ti si4ko iz4ezna.
sega VTORO: V TOQ FORUM 90% OT HORATA SA IDIOTI,TAPACI,LAMERI,LAPETA I SEKVI TAKIVA PROIZVODNI.NE OBIJDAM NIKOI SAMO KAZVAM FAKT.
ARE SEGA SI EVETE MAIKATA SI4KITE!
ахаха тоя форум ме разбива, добре че се регнах днеска :lol: :lol: