Влез

View Full Version : До кой месец на бременност е безопасно да се прави секс?

Галена
10-13-2006, 13:19
Искам да знам до кой период на бременността може спокойно да се прави секс, без плода да се увреди? До колкото знам е 4 месеца, но ми казаха, че не било проблем и в 9-тия? Ако има запознати с това нещо, моля да ми кажете. Не желая обидни квалификации и коментари, въпроса ми е сериозен.

tX
10-13-2006, 14:13
Искам да знам до кой период на бременността може спокойно да се прави секс, без плода да се увреди? До колкото знам е 4 месеца, но ми казаха, че не било проблем и в 9-тия? Ако има запознати с това нещо, моля да ми кажете. Не желая обидни квалификации и коментари, въпроса ми е сериозен.
Подсещаш ме за вица...
От 1 до 3-ти месец -- Всичко както си е.
От 3-ти до 6-ти -- Само кучешката.
От 6-ти до 9-ти -- Само вълчата - Жената лежи по гръб, а мъжа вие до дупката. :mrgreen:

Не, сериозно, що търсиш отговор на тоя въпрос в teen форум ?! :-s
Тука възрастовата граница не е много завишена, а и повечето не знаят как се забременява... пример са темите 'Еба ме в ушите. Дали съм бременна ?' > 'ДА, БРЕМЕННА СИ! НЕ ПОЛЗВАЙ КЛЕЧКИ ЗА УШИ В СЛЕДВАЩИТЕ 9 МЕСЕЦА !' ...

Задай си въпроса в http://forum.bg-mamma.com/ там поне ще ти отговорят зрели хора... :roll:

koalka
10-13-2006, 14:19
Подсещаш ме за вица...
От 1 до 3-ти месец -- Всичко както си е.
От 3-ти до 6-ти -- Само кучешката.
От 6-ти до 9-ти -- Само вълчата - Жената лежи по гръб, а мъжа вие до дупката. :mrgreen:

Тоя не съм го чувала...доста е добър.. :lol: :lol: :lol:

dudeto_sy
10-13-2006, 16:11
Най-добре прочети всичко, което те интересува за бременноста в следния сайт: www.bg-mama.com/site/

Иначе на въпроса ти, лекарите позволяват да се прави секс по време на бременност до седмият месец, после вече става опасно за плода и се засилва риска от преждевременно раждане, или нежелано кървене. Възможно е дори сериозно да се увреди и плацентата, но ощв веднъж ще те посъветвам да прочетеш публикуваното в гореспоменатия сайт.
Другият правилен вариант е да се обърнеш към акушер-гинеколог, който би те посъветвал най, най-правилно.

ssiimmoonna
10-13-2006, 20:17
ami aaz do kolkoto znam moje da se pravi do kraq na bremennosta ama za po-ekstremnite naturi az na tvoe mqsto ne bih riskuvala!!!po-dobre se vuzdurjai

quench
10-13-2006, 20:30
ако мъжът не е някой hustler - може и до 8-мия

ssiimmoonna
10-14-2006, 10:36
e da opredeleno trqq se vnimava kakvo se p[ravi dori da e v 1

Nifada_
10-15-2006, 11:14
В 7 и 8 е много опасно, защото може да доведе до кървене и контракции и да предизвика преждевременно раждане. Но по принцип когто и да се прави трябва да внимателно, а не дивашката колкото и да ви се иска. В спермата им а някакви вещества също, които могат да предизвикат контrакции ( в случай че мъжът свърши вътре, а няма причина да е вън като вече има бременност на лице).
Та съветът ми е - мноооооого внимателно.
Има много литература по този въпрос.
www.bg-mamma.com
www.biberonbg.com

maybelline
10-15-2006, 14:12
Абе хора,вие как си го представяте това?Малко секс и вече кървене!Може най-спокойно да се прави секс с бременна жена,освен ако лекарят не е забранил по някакви здравословни причини(което не е толкова често срещано явление).

gangbang
10-15-2006, 15:13
Абе хора,вие как си го представяте това?Малко секс и вече кървене!Може най-спокойно да се прави секс с бременна жена,освен ако лекарят не е забранил по някакви здравословни причини(което не е толкова често срещано явление).

Точно така!
Секс може да се прави и в 9-тия месец без никаква опасност за плода.

Nifada_
10-15-2006, 20:14
Много ми е интересно някоя от тези дето твърдят , че няма никакъв проблем дали е била бременна или дали приятеллката му е била бременна и дали е раждала??????????
Защото аз съм и като казвам нещо вярвайте ми, че го казвам ОТ ОПИТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За разлика от повечето от тук философстващи...

MrAsNiKa
10-15-2006, 21:15
Знам, че секса при бременната улеснява раждането

WindWaker
10-15-2006, 22:01

kak uspq da go izmisli6 ? ne ti e bilo trudno sigurno.

MrAsNiKa
10-15-2006, 22:07

Не си дадох зор дори да мисля
Пазя се за спешни случаи :mrgreen:

WindWaker
10-15-2006, 22:07

mi davai de. tamyn i az da si napraq 1000-ta mneniq :shock:

MrAsNiKa
10-15-2006, 22:09

mi davai de. tamyn i az da si napraq 1000-ta mneniq :shock:

Ще почерпиш ли после като ги направиш :roll:

WindWaker
10-15-2006, 22:12
mdae....

vyi spi mi sa....xax

MrAsNiKa
10-15-2006, 22:20
mdae....

vyi spi mi sa....xax

Ам да си лягаме :lol:
Ае земи нещо Black Label и да са почерпим за твое здраве

WindWaker
10-15-2006, 22:21
ne piq az ne piq.

ot sno6ti ne piq

Nifada_
10-17-2006, 21:29
Да, улеснява го да започне. за това е добре ако се прави да е в деветия месец. Тогава даже го препоръчват като естествено предизвикване на раждането. Но по-рано....ако се цели детето да е недоносче, ОК.

BLaCk_LaDY_
10-18-2006, 05:47
Do shestiq mesec jenata moje da pravi vaginalen sex.7,8 i 9 mesec-samo na zadna,inache se uvrejda ploda,a tova,che jenata rajda po-lesno sled kato e pravila sex v naprednala bremennost-nishto vqrno :idea:

tX
10-24-2006, 12:20
Do shestiq mesec jenata moje da pravi vaginalen sex.7,8 i 9 mesec-samo na zadna,inache se uvrejda ploda,a tova,che jenata rajda po-lesno sled kato e pravila sex v naprednala bremennost-nishto vqrno :idea:
Я си преговори урока, че нещо се оплете в опитите си да се представиш за грамотна...
Задната на теб каде ти я правят ако не вагинално ? В задника ли ? :shock: