Влез

View Full Version : Защо простотията се толерира?

SoOn
10-13-2006, 14:58
Не знам дали съм избрал правилният раздел да пусна тема,но все пак...Та искам да в ипопитам какво мислите по въпроса-защо простотията се толерира и глупаците просперират.Някой каже или направи мега простотият и веднага се превръща в нарицателно за пич и супер човек,всички се заливат от смях и е уникално...
Не знам,но аз лично понякога чувствам,че съм надраснал по акъл връстниците си,може и да си въобразявам,но просто изключително много ме дразнят селянията и простащината,а виждам,че хората се радват.Също така много ме изнервя,че "пичовете" се заяждат с по-слабите например,които не могат да отвърнат и щом видят,че е така ги нападат с два пъти по-голяма злоба,за да покажат надмощие ли не знам.Някой ден си викам днеска,ако видя такъв глупак ще му строша главата и според мен това е единствения начин-бой до край.Не че съм злобен-напротив просто обаче мисля,че тия дразнителни са няква напаст...по света не е така-колкото и малкото да съм обикалял има толеранс към всички хора,без значение какви са те.

Т'ва беше от мене,просто исках да си напиша мнението.

RoyTheReaper
10-13-2006, 15:29
за съжаление си е вярно че простаците се радват на най-голяма популярност; това е толкова разпространено, че ако смяташ че не си простак, ще ти бъде много трудно с компании и с момичетата. това е реалността.

KoRn
10-13-2006, 16:03
absolutno sum suglasen

Swinkenhoffer
10-13-2006, 16:50
нормално е... колкото си по зрелищен, толкова си по интересен. важно е как е поднесена мизерията всъщност... поне има такива хора, които са родени за това и им върви, с чувство за хумор и т.н. тея ме радват. но има и други, които нарочно се пънат да са куул и само стават за смях и съжаление.

истинските пичве не се заяждат с по-слабите... тея, които го правят са просто зле и не са тарикатите, за които се изкарват.

quench
10-13-2006, 17:35
Мен лично това не ме засяга,не се движа "на светло",където се случват мизериите. Просто оставяш гадовете да виреят и сменяш хабитата,ако ме разбирате...

white_chik
10-13-2006, 18:23
Еми,ако трябва да си призная честно и аз понякога се смея на простащините на някои мои връстници,но определено не толерирам тъпотията.Аз примерно много се дразня,когато накой ми се "похвали",че перз живота си не е прочел нито една книга ](*,) Е това може ли да бъде повод за гордост

IKisseDAGirL
10-14-2006, 07:10
съгласна съм, но нищо не може да се направи, защото тези, които мислят по твоя начин, са само отделни индивиди, а масата като цяло е различна :roll:

assd
10-14-2006, 12:27
общоналожен модел става чрез телевизията
ама иначе простака е винаги забавен и прави шоу за разлика от културния и възпитания

[B]a[N]D[i]T[k]a
10-14-2006, 14:33
za moe shtasstie oshte ne sum popadala na takiva hora :)

leko_otkachena
10-14-2006, 15:31
a[N]D[i]T[k]a]za moe shtasstie oshte ne sum popadala na takiva hora :)i az taka

mon4eto
10-14-2006, 15:58
Не знам дали съм избрал правилният раздел да пусна тема,но все пак...Та искам да в ипопитам какво мислите по въпроса-защо простотията се толерира и глупаците просперират.Някой каже или направи мега простотият и веднага се превръща в нарицателно за пич и супер човек,всички се заливат от смях и е уникално...
Не знам,но аз лично понякога чувствам,че съм надраснал по акъл връстниците си,може и да си въобразявам,но просто изключително много ме дразнят селянията и простащината,а виждам,че хората се радват.Също така много ме изнервя,че "пичовете" се заяждат с по-слабите например,които не могат да отвърнат и щом видят,че е така ги нападат с два пъти по-голяма злоба,за да покажат надмощие ли не знам.Някой ден си викам днеска,ако видя такъв глупак ще му строша главата и според мен това е единствения начин-бой до край.Не че съм злобен-напротив просто обаче мисля,че тия дразнителни са няква напаст...по света не е така-колкото и малкото да съм обикалял има толеранс към всички хора,без значение какви са те.

Т'ва беше от мене,просто исках да си напиша мнението.
Ne gledai sveta 4ove4e tova e Balgariq kolkoto i da ne ti se iska :cry: Ina4e mladoto pokolenie taka e ustroeno vseki gleda da e idealen kato pravi prostotii i gluposti.I Na men tova do nqkade ne mi xaresva,no za sajlenie trudno moje da se opravi :-k

vra4ka
10-14-2006, 19:40
Еми и аз това се питам, като изляза навън. Отвратително.
Простотията, не само се търпи, но и се толерира.
Не мога да си обясня това защо е. Липса на възпитание, психични отклонения, извъртяна ценностна система ???
Глупаците винаги се пускат да минават метър...
На един простак му се дават 934901 шанса, за сметка на един възпитан човек.
Не трябва да търпим простотията!!!

honey_7o
10-14-2006, 21:08
Еми и аз това се питам, като изляза навън. Отвратително.
Простотията, не само се търпи, но и се толерира.
Не мога да си обясня това защо е. Липса на възпитание, психични отклонения, извъртяна ценностна система ???
Глупаците винаги се пускат да минават метър...
На един простак му се дават 934901 шанса, за сметка на един възпитан човек.
Не трябва да търпим простотията!!!

Не трябва,но имаме ли избор?! :|

Крум
10-14-2006, 21:27
Когато някой простак,прави простотии,на другите простаци им е забавно,защото са прости.На умните хора не им е,защото не са прости.Та,ти ако си умен,не би трябвало да те интересуват простаците на които им е смешно [-X O:)

Santino
10-15-2006, 07:24
Първо трябваше да изясните коя е тази категория хора. Представите ви са няколко, а нито една не се откроява. Какво разбирате под "простак"?

Също така много ме изнервя,че "пичовете" се заяждат с по-слабите например,които не могат да отвърнат и щом видят,че е така ги нападат с два пъти по-голяма злоба,за да покажат надмощие ли не знам.

Да, за да покажат надмощие. Това е философията на мафията: Покажи цялата си сила върху най-слабия, за да видят силните с какво си имат работа!

HopeLesss
10-15-2006, 08:35
По принцип съм съгласна с всичко казано, НО я се замислете. Ако ние не им обръщахме внимание, ако не се хилехме на пошлите и гнусни шегички, ако не им се кефехме, когато се ебават с някой даскал, то те никога нямаше да бъдат това, което са сега. Те са такива, защото ние им обръщаме внимание, т.е тия въпросни простаци определено намират почва за развитие именно в България и именно тук... И не съм съгласна, че нищо не може да се направи. Може, стига да има желание... а повечето хора мислят, че е тъпо да се подиграваш на друг човек, но въпреки всичко се смеят на чуждия гръб. Това е...

tedinkata_
10-17-2006, 08:51
oOo az imam dosta takiva priateli/predimno mom4eta no ima i momi4eta/ koito kato se pravqt na glupaci i otrepki misliat 4e sa mn originalni a ne vijdat 4e si li4i kak ot idotshtina i neparavene na nishto zatupqvat qko i prosto tursqt vnimanie s tova si durjanie ... nemoga i az da razbera kak moje da ima xora koito im se "kefqt" men li4no takiva prostaci me otvrashavat i ne sa mi nikak interesni [-(

koalka
10-17-2006, 09:59
Какво да ти кажа...вярно е.Има много забавни хора,които пускат шеги,забавляват,но а кажем не са простаци.До човек си е.И аз съм била свидетел на подигравки от страна на по-отворените към по-сдуханите,които не знам защо не смвеят нищо да им кажат.