View Full Version : разкъсана ли е ципата.. ?
та искам да ви позапитам... не съм правила секс още, но онзи ден приятеля ми си вкара пръста в мен.. целия среден. чудя се дали ми е разкъсал химена ?! аз усетих малко болка, но той казва че не е усетил нещо да е разкъсвал... след това пак си вкарва пръстите.. дали е разкъсал ципата ми ? 8-[ :-k
нищо не е разкъсал не бой се,не е толкова лесно.Единият пръст е ноермално да може да влезе,нека да пробва с 2-3 пръста но по внимателно,но най-добре си е полов акт;)
DetE-Idi0t
10-13-2006, 21:38
НЕ.
Трябва да използва пениса си. И тогава обаче не е сигурно, че ще се разкъса целият химен. Понякога това става в последствие понататъчни актове. От пръсти просто леко се разширява и се улеснява по нататъчното действие.
Снимай се и качи снимката да видиме и да ти кажеме! :-({|=
Пробвай с флакон от пяна за бръснене!Аз сам ветеринар знам ги тея работи така един пат отворих една крава!Енджой.......
Viktoriq_
10-13-2006, 21:44
според мен не е !
та искам да ви позапитам... не съм правила секс още, но онзи ден приятеля ми си вкара пръста в мен.. целия среден. чудя се дали ми е разкъсал химена ?! аз усетих малко болка, но той казва че не е усетил нещо да е разкъсвал... след това пак си вкарва пръстите.. дали е разкъсал ципата ми ? 8-[ :-k
Той хуй няма ли приятеля ти ами с пръсти борави?
Scarabey
10-13-2006, 22:48
E едва ли с един пръст е успял
Наистина и аз не вярвам да я е разкъсал..може би болката която си усетила е била просто от внушението че те е отворил..
Според мен не я е разкъсал.Един пръст не е достатъчен,защото тя е и еластична.Заболяло те е,защото си още тясна.Най-добре приятеля ти да използва пенис,а не пръсти.
dudeto_sy
10-14-2006, 08:45
Възможно е да го разкъсал, но е възможно и да не го е.
MrAsNiKa
10-14-2006, 08:48
Не е
Ако нямате намерение да те отваря по добре да не бърка :twisted:
еиии писна ми от тъпи теми маина ...не можете ли да мислите с главите си ?!
tedinkata_
10-14-2006, 11:23
opredeleni nishto ne e stanalo s nqkolko prusta badi spokoina :!: