View Full Version : Превод от английски на български език
Angel_Girl
10-14-2006, 00:02
Моля, ако някои може да ми преведе този текст:
Did you know that about 900 million people worldwide speak English? For some of them, of course, English is their first language. But for many more it is a second language which they use to communicate with people of different nationalities.
To understand why English - and not one of the 3 000 other languages in the world - became so important, it is necessary to know something about British history and the great empire Britain once had.
Благодаря предварително на всички :wink:
Вие знаехте ли, че около 900 милиона човека по света говорат на английски език? За някои от тях, естествено, английският език е техния матерен език. Но за много други той е втори език, който те използват за да комуникират с хора, от различни народности.
За да разберете защо английския а не някой от другите 3 000 езика стана така важен за света е необходимо да се знае нещо за британската история и голямата империя Британия имаше едно време.
tova e s webtrance taka 4e nqkade moje slovoreda da ne e kato horata vupreki 4e go poopravih malko, s punktoaciqta ne sum se zanimava, ti 6te si q opravi6
FlowerinesS
10-14-2006, 06:11
syshto taka mojesh da go napishesh ot 2-ro lice ed.4islo,t.e.:Ti znaeshe li,che 900 miliona..i t.n.Inache gorniqt prevod gore-dolu biva.A toq tekst e mnogo lesen be,koi klas si?
delfin4eto
10-14-2006, 12:43
Did you know that about 900 million people worldwide speak English? For some of them, of course, English is their first language. But for many more it is a second language which they use to communicate with people of different nationalities.
To understand why English - and not one of the 3 000 other languages in the world - became so important, it is necessary to know something about British history and the great empire Britain once had.
Знаехте ли , че около 900 милона хора по света говорят Английски език?Разбира се , за някои от тх Английският им е роден език.Но за много други е втори език , който те използват за комуникаци с хора ото други националности(чужденци).
Да разбереп защо Английския-и защо не един от другите 3 000 езика в света-стана толкова важен, защото е необходимо да знаеш нещо относно Английската история и великата империя , която Англия някога е притежавала.