PDA

View Full Version : много ми е зле

;(
10-14-2006, 09:07
с приятеля ми сме заедно от 2 години...твърде много време за да забравиш всичко...проблемите се появиха преди няколко месеца...много е ревнив..немога да изляза на кафе с приятелки(без момчета) без да бъда подложена на кръстосан разпит след това...в началото не ми пречеше защото мислих че с времето ще си изградим доверие и ще се оправят нещата,но не стана така..даже по-зле..наистина много го обичам,но незнам дали искам да бъда с него, с човек с който не се чувствам спокойна , а постоянно изпитвам страх да не си помисли че го лъжа.а не е така никога не съм го лъгала...но имам чувството че от притеснения започвам да увъртам и изглежда така,все едно лъжа..той не иска да идва с мен и мои приятелки по дискотеки,немога да ходя и сама естествено,просто не е такъв купонджия,незнам дали сме един за друг изобщо...а в същото време много го обичам,никога не ме е наранил,проблема е ревността..незнам и защо пускам тази тема просто нищо няма да разберете от написаното,но никой не може да разбере всъщност. Дори тази ревност мисля че става мания... незнам какво става с мен..искам да се разделим но когато дойде моментът да го кажа..нямам сили и се получава затворен кръг..тъпа тема за вас,но за мен в момента е наи-важното нещо... :cry: PS на 18 и половина съм

doky
10-14-2006, 09:13
Ами никой тук не може да ти каже какво да правиш,бъди сигурна.Аз просто мога да ти кажа,че съм същия,и когато мойта приятелка излиза с нейните дружки се цупя,въпреки че става рядко,ама кво да прайш.Но с времето се оправиха нещата.А ти щом си 2 години с него,съответно той с теб,мисля че наистина се обичате,просто вместо да пишеш тук поговори с него,и един съвет от мен,на ревнив приятел по-често му казвай,че го обичаш,действа наистина мн добре,айде успех;)

10-15-2006, 10:43
doskoro bqh v sa6tata situaciq i se razdelihme , ne sajalqvam, vsi4ko se zabravq :cry:

tedinkata_
10-15-2006, 10:49
ex... tazi revnost - mnogo mu4itelno ubiva lubovta :( ... pO dobre go zabravi kolkoto i da e trydno .., USPEX :roll:

TraPPed
10-15-2006, 10:56
Lele taq revnost e kato krasta,nikoi ne moje da se izlekuva ot neq,taka 4e skusai s nego i goz zabravi,stiga da moje6!

No_LiMiTe^f
10-15-2006, 11:05
Много е гадно така!И аз съм изпадала в подобна ситуация!Не можеш ли просто да говориш с него или за тва време което сте заедно да го промениш(да стане като теб-купонджия)!Остави го един път да симисли каквото си иска и после той ще разбере какво е загубил и че той е виновния и ще иска да се върне при теб-променен! Не знам дали ще стана,но това да те задушават е много гадно!

dream_dragon
10-15-2006, 12:04
Извинявай, дано не се засегнеш, ама за 18 годишна не би ли трябвало да знаеш, че не знам е две думи? А по въпроса ти, трябва ти да го промениш. Пробвай се, иначе едва ли ще се промени без помощ.

SeXyTo_f
10-15-2006, 12:12
значи, моя приятел също е много ревнив, също се обичаме,...но сме от значителни много по-малко време заедно...просто поговори с него...и му кажи да се държи като голям човек, а не като някое детенце...и да погледне с други очи,...и че не можеш да посвещаш цялото си време на него,...и че сега е момента да си правиш купона и да ти е забавно....просто го заведи някой път с тебе на дискотека...или нещо такова на кафе с приятелките ти, и го направи така че да му хареса и да иска пак да го повторите....ако те обича истински той ще уважава твойте приятелки, приятели и интереси...

zizi_sladkata
10-15-2006, 12:21
mi ako naistina go obi4a6 mu kaji 4e nikoga nqma da go narani6 ili 4e nikoga nqma da mu izneveri6 i 4e mnogo durji6 na nego ne6to takova no v nikakuv slu4ai ne go kusai za6toto mn 6te sujalqva6 e ako ne6tata ne se opravqt i toi produlji trqbva ama ina4e nedei za6toto az imah gadje s koeto bqh edin mesec i napravih edna gre6ka i go naranih i toi si otide i se mn mn mn sujalqvam a predstavqm si vie kadeto ste 2 god kakvo 6te ti e :-k :-k :-k

CrazyWitch
10-15-2006, 12:46
Извинявай, дано не се засегнеш, ама за 18 годишна не би ли трябвало да знаеш, че не знам е две думи?

Еми тука.. почти всички пишат думата слято и ако се налагаше да поправям всеки....

А по темата : Поговори с него. Опитайте се да се разберете, ако не кажи му, че желаеш да се отделите за известно време зареди тая негова ревност. Когато е сигурен, че би се променил зареди тебе да те потърси. Това е. По тоя начин.., ако те обича, ще осъзнае наистина какво си ти за него и, че не бива да убива всичко зареди пустата му ревност.

;(
10-15-2006, 12:48
Извинявай, дано не се засегнеш, ама за 18 годишна не би ли трябвало да знаеш, че не знам е две думи? А по въпроса ти, трябва ти да го промениш. Пробвай се, иначе едва ли ще се промени без помощт.
Изобщо не ме интересува как се пише 'не знам' , има ли някакво значение? Съвсем други,далеч по-важни неща ме вълнуват...пък и ти ли ще ме съдиш,след като си написал 'помощТ'..както и да е ...

Благодаря за всички отговори! Много ми помагате наистина,макар че всички мнения са противоречиви,но поне поглеждам проблема от всички страни :)