View Full Version : Какво става...
Значи имам една приятелка и тя май доста е загазила.Преди около месец някъде ми сподели че е правила секс с гаджето си обаче без предпазни средства и той е свършил в нея.Не е пила постинор нито нещо друго.Каза, че приятелят и е говорил с някакъф лекар и той казал че няколко дена след като ти свърши менструацията няма начин да забременееш та те го направили 1 ден след като и свършило.И ето го следния проблем тя си мисли че е бременна.Със приятелят и вече не са заедно.Трябвало да и дойде другата седмица, и сега преди 1-2 дена тя тича 300 метра 2 пъти в училище и скача.На следващия ден и дойде обаче не е била някаква обикновенна менструация ми на парцали..А трябвало да и дойде другата седмица.Чудим се от какво може да е това, защото тя си мисли, че е убила плода. :-s
MrAsNiKa
10-14-2006, 11:47
Ужас :shock:
Т'ва не е в мойта компетенция :(
Който не мисли като прави нещо
Тай ша е тя :twisted:
възможно е да е направила спонтанен аборт .... по всяко време може да забременееш всичко е възможно...за това трябва да го правите със презарватив трябва да отиде май на гинеколог
trqbva priqtelkata ti vednaga da otide na ginekolog i samo toi moje da kaje kakvo e stanalo i dali izob6to e bila bremenna,no ako naistina e napravila spontanen abort,moje ne6to ot ploda da e ostanalo v neq i da se polu4at infekcii,zatova trqbva da otide zaduljitelno. [-X
MrAsNiKa
10-14-2006, 12:00
Е то ако не отиде
Ще я сложа в листата най - тъпа путка за 2006-та :twisted:
dudeto_sy
10-14-2006, 12:03
Най-добре би било наистина да иде на лекар.
unexpected
10-14-2006, 12:11
Не е забременяла. Прав е докторът като е казал, че няма шанс да се забременее ако го правиш няколко дни след менструацията. И ще ви кажа защо - защото първо настъпва овулацията (тогава яйцеклетката се приготвя за оплождане), след това настъпва менструацията (тогава неоплодената яйцеклетка бива изхвърлена). Две три седмици по-късно пак настъпва овулация, а вие знаете, че мацката може да забременее само ако е в овулация. Тъй че спокойно.
А менструацията на парцали е нормална. Нали тогава стените на шийката на матката се белят.