Влез

View Full Version : skapaniq mi jivot

samooybiicata
10-14-2006, 18:37
predi 3 godini operiraha maika ot mioma ot togava do sega 4esto izpada v krizi i pie mnogo silni hap4eta no ne pomagat vseki den si mislq za samoybiistvo za6toto nqmam li4en jivot brta mi e na 23 god i izliza i ne my pyka a az sedq postoqno v nas da pazq maiak da ne izpada v krizi neizdarjam ve4e iskam da zaspq i da ne se sabydq lipsva mi predi6niq jivot ](*,)

10-14-2006, 18:41
imam skapamn jivot

Lola^6emeta
10-14-2006, 18:51
imam skapamn jivotдаммм ние всички имаме скапан живот но може да е нооог по-зле в смисъмл не казвам че твойто е добе но все пак има и хора с много по-кофти живот от твя аз ти предлагам да се вземеш в ръце и да потърсш смисъла на живота в самата себе си исигурно ще го намериш!!!А ако вземеш да се самоубиеш знаеш ли какво ще причиниш на майща ти...както е и зле това ще е ужасен шок за нея и не се знае какво ще стане...
ако искаш дай си skype пък може да те убедя че живота има смисъл и не всичко е толкова гадно

10-14-2006, 18:58
znam,4e sigurno ne ti e lesno,no vse pak tq ti e maika i trqbva da se griji6 za neq taka,kakto i tq go e pravila kato si bila malka.kaji na brat ti da ti pomaga kogato moje i ti da moje6 da izliza6 po-4esto.moje da pomoli6 i tvoi rodnini ako mogat da ti pomagat ot vreme na vreme.i ne znam,no ne misli takiva gluposti za samoubiistva,za6toto tova izob6to ne e re6enie.trqbva da ne se predava6 i naistina da nameri6 smisul v jivota si,za6toto ima takuv,prosto ti ne go vijda6,za6toto ti e prekaleno gadno sega.edin den i ti 6te bude6 6tastliva,samo ne se ot4aivai i ne se predavai.

10-14-2006, 19:01
brat mi go nqma v 4yjbina e jivee tam vsi4ki rodnini sa martvi ima maika fr no i te ve4e q draznqt az za tova sam ot4aqna 4e nqma koi da me smeni za malko pone i neizdarjam a na maika ne e seriozno prosto dori da e doprbe me kara da sedq za da ne bi sly4aino da i stane lo6o tfa ne go razbiram

Lola^6emeta
10-14-2006, 19:07
brat mi go nqma v 4yjbina e jivee tam vsi4ki rodnini sa martvi ima maika fr no i te ve4e q draznqt az za tova sam ot4aqna 4e nqma koi da me smeni za malko pone i neizdarjam a na maika ne e seriozno prosto dori da e doprbe me kara da sedq za da ne bi sly4aino da i stane lo6o tfa ne go razbiramтова вече и аз не го разбирам защо при положение че се чувства добре те кара да киснеш във вас е то е вярно че винаги може да се случи нещо ама толкова предпазливост е излишна!!!

10-14-2006, 19:10
em nz i az ne go razbiram na psihiatri hodihme na kakvo li ne se maknah s neq prosto nqma opraviq pisna mi ve4e ot si4ko tova moito ne e jivot vse pak sam na 17 ostava mi malko vreme v bg 6te jiveq v 4yjbina govorili sme s maika hilqda pati no prosto polojenieto se vlo6ava ne iskam takaf jivot ako tova me 4aka po dobre da me nqma

10-14-2006, 19:12
ako ima6 gsm moje da se razberete s maika ti ako i stane lo6o da ti se obadi.a tq ne moje li sama da si vzima hap4etata i pone zamalko da te puska navunka?moje i da si kani6 priqtelki u vas da ne ti e sku4no po cql den sama.

10-14-2006, 19:15
imam gsm no takmo izlezna i se obadi da se vra6tam az ne i davam hap4etata tq si gi zima sama no iska da sam tam da i govorq da se razseiva 4e izpada v nqkfa yjasna panica a priqtelki v nas zabravi ako i stanelo lo6o seir pred tqh ve4e nemojela da ponasq van6ni hora i vsi4ko ot sorta az naistina 6te polydeq ve4e neizdarjam

10-14-2006, 19:32
tova e dosta egoisti4no ot neina strana.trqbva da pogovori6 s neq i da i obqsni6,4e ne moje da sedi6 vse zatvorena vku6ti i 4e iska6 da izliza6 s priqteli.tq trqbva da te razbere.ti na kolko godini si?mislq,4e naistina trqbva da i kaje6 kak se 4uvstva6 i da q pomoli6 da te puska pove4e navunka.

10-14-2006, 19:35
kazvala sam i hilqda pati a tq zapo4va da mi obesnqva 4e ne q razbiram 4e doktora i bil kazal 4e tova e nevqrna bolest i kup drygi ne6ta i vse si e sa6toto az moga da izlezna no sarce ne mi dava za6toto sam sajalitelna i ako izlezna makar 4e mi e kazal da sedq prosto posle 6te stava golqm skandal moje da se stigne do tam da me izgoni ot na a nqma kade da ida na 17 god i tova moito ne e jivot

10-14-2006, 19:51
trqbva da pravite kompromisi i ti i tq.v slu4aq samo ti pravi6,a trqbva i maika ti da zapo4ne.razberete se za opredeleno vreme,v koeto da izliza6 i v drugoto vreme 6e bude6 pri neq.ubedi q i i kaji kak se 4uvstva6.tq 6e te razbere,vse pak ti e maika.

10-14-2006, 19:56
blagodarq opitvate se d ami pomognete no kakto kazah kasno e za men kakvo li ne sam govorila prosto kato kaza za kompromis ili ne6to takova i se zapo4va ti ne me razbira6 misli6 4e se prestryvam i dr raboti i pak ne stava edinstveniq na4in da se otarva e ili da izbqgam ili da ymra vtoroto e nai vazmojno

IKisseDAGirL
10-18-2006, 13:01
Lola^6emeta, то винаги ще се намери някой, който да е по-зле от теб, въпросът е че това не е никакво успокоение :?

защо не говориш с брат си, обясни му, че не си единствената в този дом, че и той трябва да полага някакви грижи :roll:
или пък да приемат майка ти в някаква специализирана клиника или нещо такова.. нз.. :-k

освен това можете да наемете някаква гледачка.. незнам колко е възможно, но съм чувала за такива, на които работата им е да се грижат за болни

maybelline
10-19-2006, 08:50
Идеята на Valantain_love за гледачката е добра,но според мен майка ти се чувства по-спокойна в твое присъствие.Това,че си 'заточена' да седиш с нея постоянно може да е голяма досада за теб,но може и да е приятно,стига ти да си го направиш такова.Изглежда майка ти вече не гледа на теб като на дете,а като приятелка,на която може да разчита в случай,че й стане лошо или получи криза.Ти между другото не ходиш ли на училище?Докато си там,майка ти сама ли остава у вас?Ако да,тогава или е опасно или не й е нужна гледачка.Та да се върнем на идеята ми.Ако с майка си развиете повече приятелските си отношения,ще ви е много гоино заедно и ще ти е по-лесно да го приемеш като 'време прекарано готино',а не 'заточение'.Докато си с вкъщи "изоставена от целия свят"(което не е вярно),намери някакво занимание за двете ви(карти,монопол, музика, пица-парти...).Направи нещо,което ще я накара да се почувства по-добре.Тя едва ли е очарована от факта,че трябва да те държи вкъщи и не може да го промени.Повярвай ми,може да ти се струва,че тя го прави нарочно,но дълбоко в себе си на нея й е много неприятно,че трябва да те задържа,когато искаш да се виждаш с приятелки и изобщо да излезеш някъде.А тъй като и двете сте на едно мнение - искате ти да се забавляваш като всички тийнейджъри - можете да сте си приятелки.С малко усилия може да се постигне много.Жовитът винаги ни поднася изпиания и ако се научим да се справяме с тях ще се чувстваме много щастливи.Това си е природен закон;)

ssiimmoonna
10-19-2006, 10:34
ami ne znam kakvo da ti kaje 4esno za sujalenie tova e edno ot ne6tata koito sa nai-gadni v jivota no ne moje ni6to da se napravi edinstvenoto koeto moga da ti kaja e 4e trqwq da ima6 turpenie za6toto ina4e 6te ti e mn trudno e moje fr da idvat u vas moje da si govori6 s tqh na kompa o6te pove4e 4e sega e studeno i nqma koi zn kolko da izlizat navun taka 4e ne se pritesnqvai do lqtoto maika ti 6te e po-dobre i si4ko 6te se opravi a 6to se otnasq do samoubiistvoto nedei nqma smisul da si pogubva6 jivota za6tioto vinagi ima nqkoi koito moje da te podkrepi i da ti pomohne i vinagi kogato si pomisli6 za nqkakvo takova deqnie se zamisli za hubavite momenti ne za lo6ite i si4ko e ok :smt006

10-24-2006, 13:58
krai ve4e pisna mi probvah si4ko ni6to ne izliza prosto moito ne e jivot iskah da vi blagodarq i da se sboguvame 6te 4etete za men po vesnicite i po novinite 6te gledate 6toto sma seriozna ve4e nqma jivot za men SBOGOM

confusing
10-29-2006, 23:31
НЕ прави това което би било най-голямата грешка - самоубийството.
Стегни се, поогледай се! Разбери, че живота има и друга страна. Предлагам ти разговор, който мисля ще бъде полезен за теб. Намери ме в IRC със ник ConfusinG ако естествено можеш и искаш. Но помни живота продължава... Не слагай край, няма нужда. Не бъди слаба - бъди силна и знай, че един ден всичко ще се оправи. Моля те! :cry:

olive_oil
10-30-2006, 06:15
миличика винаги може да е и по-зле.Самоубийството е възможно най-лошия избор в случая.