View Full Version : Бог да ми е на помощ!Хелп?!
She-Devil
10-14-2006, 19:41
](*,) ](*,) ](*,) Хора , искам някакво мнение..Приятелят ми свърши и беше с кондом.Обаче след малко пак го направихме не до край но без...Казаха ми приятелки а и той също, че има макар и мъничък процент да съм бременна...така ли?!Колкото не ми пука,толкова и взимам да се замислям с всяка минута все повече и повече.Аз съм на 21 а той е на 22.Това е...Съвет?!!!!!! ](*,) ](*,) ](*,)
emi ima hap4eta koito se piqt sled poloviq akt ako si vzela edno ot tqh dobre ako ne si nz otiva6 na ginekolog i razbira6 v kakvo polojenie si
IlLuSi0nS`
10-14-2006, 19:47
ем до 21 ако не си разбрала как се действа в такива ситуации.. постинор дуо и си ок
kofti_nick
10-14-2006, 19:49
Копуваш си тест след 1 седмица :)
She-Devil
10-14-2006, 19:51
Еми, да не знам ...не съм запозната с тези неща защото не съм изпадала в такива ситуации... :|
Ама разбира се, всички тук ще те посъветват много разбиращо да пиеш постинор, защото Постинорът се е превърнал любовният елексир на нашето време. Няма нужда да мислиш, няма нужда да знаеш нещо за секса, още повече да прочетеш....гълтай Постинор и всичко ще ти е ОК.
Аз ще ти кажа, че така и така това ти е изхода за момента. Но по- нататък мисли винаги първо за себе си, после за приятеля си и колкото и да ти е кеф на момента, не се изкушавай да рискуваш..
Кога ти свърши мензиса? Кога трябва да ти дойде?
Извини ме, че съм така рязка, но ми омръзна да чета все едно и също - приятелят ми беше без презерватив, свърши навън ама дали не съм бременна - ами да, може би си, ПИЙ ПОСТИНОР.
Странно ми е , е си на 21 и имаш проблем, който тук споделят 14-15 годишните...
toi izmi li se sled kato si mahna kondoma? :smt017
{Sweet_Dreams}
10-14-2006, 20:57
ако след първия път се е измил и е ходил до тоалетна вероятността е много малко,но иначе наи-добре пии Постинор!!
Ако преди да се е изпразнил е бил без презерватив вроятноста клъно към нула.
Ако СЛЕД като се е изпразнил продължи без презрватив вероятността е огромна - се едно да си се изфука вътре кат шопар в тикви
](*,) ](*,) ](*,) Хора , искам някакво мнение..Приятелят ми свърши и беше с кондом.Обаче след малко пак го направихме не до край но без...Казаха ми приятелки а и той също, че има макар и мъничък процент да съм бременна...така ли?!Колкото не ми пука,толкова и взимам да се замислям с всяка минута все повече и повече.Аз съм на 21 а той е на 22.Това е...Съвет?!!!!!! ](*,) ](*,) ](*,)
21 и съответно 22 години казваш ? :-s
По написаното от тебе не ти давам повече от 14 и съответно 15 за него. :::