View Full Version : Защо момичетата са тикива глупачки ????
KisskilleRcHe
10-15-2006, 08:19
Много ми е любопитно защо винаги най-готините момичета в града или в даскалото ходят с най-големите селяци и глупаци...... Винаги е било така и никога не съм можел да си го обясня, но това което ми се случи преди няколко дни ме накара да пиша.....
Седя си аз на голямото междучасие в кафето..... Няколко човека сме, а из между нас беше момичето, което го избраха за мис Благоевград или нешо такова..... И в един момент влиза някъв си проста с дествен мустак, селска прическа и грозни дрехи...... Удря много жестоко въпросното момиче и й казва "Излизай веднага отвънка ма спермо" След което тя се разплака и си тръгна от даскало..... Аз му се развиках на тоя и той некуф такуф чак се очуди че ми вука и офейка...... После някой каза, че е бил някой си големец ама се едно де... И на другия дех ги гледа тия двамата да се целуват пред даскалото... В последствие разбрах, че те ходят от 3 години...... Е как може такова нещо....
Inn0c3nCe
10-15-2006, 08:36
ми ората са ти казали, че човека е големец и има пари ето как
leko_otkachena
10-15-2006, 08:38
toq pa q ne slagai sichkite momicheta pod obsht znamenatel!
kobrichka
10-15-2006, 08:44
не всички момичета са такива само това ще ти кажа,вярно повечето са такива но не всички.А що се отнася за въпросното момиче или е заслепена от парите на този,или е мн влюбена(не вярвам в това но нищо не се знае).Честно казано това момиче е мн глупаво и наивно.Попринцип не съм човек които казва никога,но не бих позволила някои да ме удари и аз на утре ден да съм пак с него,за мен това е недопостимо някои да ме удари.Баща ми никога не ме е удрял,камо ли някои си,горко му после
stasi_girl
10-15-2006, 08:48
НЕ СА ЕДНКАВИ ВСИчКИ Това че някоя си мис еди кво си ходи с некъв грозик не значи че са такива всичките а и ти сам каза че бил някакъв големец може за това да е с него,зада се гъзари и никои да не я закача а не щото трябва да е хубав... или ще е готин и сдухан или ще е грозен и големец ( както ти каза )
Tender Poison
10-15-2006, 08:51
1-во не всички момичета са глупачки
2-ро когато обичаш някого го обичаш какъвто и да е,ако ще да е най-грозния , обичаш ли го за тебе си е най-красивия :smt007
SlAdKo~BeBe
10-15-2006, 08:54
не всички момичета са такива само това ще ти кажа,вярно повечето са такива но не всички.А що се отнася за въпросното момиче или е заслепена от парите на този,или е мн влюбена(не вярвам в това но нищо не се знае).Честно казано това момиче е мн глупаво и наивно.Попринцип не съм човек които казва никога,но не бих позволила някои да ме удари и аз на утре ден да съм пак с него,за мен това е недопостимо някои да ме удари.Баща ми никога не ме е удрял,камо ли някои си,горко му после
mn sum suglasna i qvno tova momiche nqma gram dostoinstvo za da se celuva posle s toq [-(
Inn0c3nCe
10-15-2006, 10:22
никога не съм казвал че всички момичета са такива
грешно сте ме разбрали имах впредвид че повечето са такива :lol:
babi_girl
10-15-2006, 10:32
tva e basi typotiqta. 6te me odari taka i 6te mu se styjni jivota. ne moga da razbera kakvi sa tiq kurvi deto hodat s nqkoj, koito gi unijava i obijda samo za6toto ima pari.
leko_otkachena
10-15-2006, 10:34
никога не съм казвал че всички момичета са такива
грешно сте ме разбрали имах впредвид че повечето са такива :lol: povecheto,no ne sa sichki shot toq taka se izcepi...
Много ми е любопитно защо винаги най-готините момичета в града или в даскалото ходят с най-големите селяци и глупаци...... Винаги е било така и никога не съм можел да си го обясня, но това което ми се случи преди няколко дни ме накара да пиша.....
Седя си аз на голямото междучасие в кафето..... Няколко човека сме, а из между нас беше момичето, което го избраха за мис Благоевград или нешо такова..... И в един момент влиза някъв си проста с дествен мустак, селска прическа и грозни дрехи...... Удря много жестоко въпросното момиче и й казва "Излизай веднага отвънка ма спермо" След което тя се разплака и си тръгна от даскало..... Аз му се развиках на тоя и той некуф такуф чак се очуди че ми вука и офейка...... После някой каза, че е бил някой си големец ама се едно де... И на другия дех ги гледа тия двамата да се целуват пред даскалото... В последствие разбрах, че те ходят от 3 години...... Е как може такова нещо....
повечето момичета си падат по някфи лоши гадни момчета демек тряа пушат пият и да се бият в дискотеките и такива ми ти работи тряа си някъф връзкар или на мама синчето богато да имаш телефон с камери с глупости .................... чи да ги заинтригуваш малко или поне парички .......... знам един супер кух!!!!!!!! баща му беше шеф на една зала дет я закриха чи ходил бил с япония нз си кфо и ся ходи с една дет е може би една от наи красивете от моя град. та момичето е свястно но тои......... развалина направо :> носи трева в училище и то бая голямо количесвто се са бииии ........ бахти кретена но явно тя обича такива за да годи с него вече 4 месеца........
KisskilleRcHe
10-15-2006, 10:48
Да да ... Знам ги тия.... Няма значение.... Аз просто ви дадох пример с това момиче, зашото е готино па ходи с некув си прошляк, но няма значение.... А иначе ебати любовта да се бият там. Се едно никой няма да ме разбере щото повечето са такива..... Сега казвате така, а после правитв съвсем друго!!!
Мерси все пак !!!!!!!
Ami o6te vednuj jivota dokazva 4e dori i da si nai-perfektniq 4ovek i po vyn6nost i vsi4ko,neznae6 v kakuv 6te se vlubi6sh,dali 6te e grozen ili hubav i dali vyn6no 6te si pasvata.V onova momi4e e izbora tq go eizbrala i edva li nqkoi q nasilva da produljava da hodi s toq golemec.
KisskilleRcHe
10-15-2006, 11:25
Ami o6te vednuj jivota dokazva 4e dori i da si nai-perfektniq 4ovek i po vyn6nost i vsi4ko,neznae6 v kakuv 6te se vlubi6sh,dali 6te e grozen ili hubav i dali vyn6no 6te si pasvata.V onova momi4e e izbora tq go eizbrala i edva li nqkoi q nasilva da produljava da hodi s toq golemec.
Да но мен ме итересува защо винаги се получава така ???
E sq moi 4ovek obyrni se kum 6efa.
Bloodlust
10-15-2006, 11:39
Ми ти как искаш да се получава? След като има празноглави и безхарактерни момичета ще се случва! И не знам защо се ядосваш толкова. Това се е случвало, случва се и ще се случва за напред. И да се ядосваш и да не се ядосваш - това е положението. Простаците си хващат най - готиното маце и показват надмощие, като я унижават. Но не е идиот тоя, който я е ударил. Идиотка е тя, защото го търпи. Затова ако искаш да виниш някой, вини нея.
П.С. И моля те не поставяй под общ знаменател всички. Защото ако всички момичета сме "такива глупачки", то и всички момчета са "прошляци". Включително и ти!
Да ме удари гаджето ми :shock: ? Къв па ще е тоя дето ще ме удря мен?!?Ебахти гаджето!Ако ще и сина на президента да е ше го наритам така яко в топките,че после няма да смее да стисне другите гаджета за задника дори!
iskamTe_vednaga
10-15-2006, 11:51
еее не всички сме толкова глупави.неможеш да ни сложиш всички под един знаменател :!: :cry:
dream_dragon
10-15-2006, 12:24
Този спор го имаше и преди ама за противоположния пол. Някой се закани, че ще пусне темичка и сега момичетата ще правят същото като нас: "Не всичките сме такива", "Не ни слагайте под общ знаменател" и такива. Обаче се чудя за смисъла на такива теми. Какво ще постигнеш. Само ще ти солят на главата. А вие ако не искате да ви казваме, че сте еднакви, не ни слагайте и нас под общ знаменател.
FaHrEnHeit
10-15-2006, 23:06
toq pa q ne slagai sichkite momicheta pod obsht znamenatel!
Ти па кат няма кво да кажеш по добре си мълчи не случайно темата се казва `Защо момичетата са такива глупачки` не `Защо всички момичета са такива глупачки` А до автора на темата някои от момичетата не знаят какво искат ;) или за да го имат се подлагат на всякакви извращения и мъки. :) или се влюбват в някой катър :mrgreen:
GLeZoRanA
10-15-2006, 23:56
Абе какво да ти кажа тъпи пу*ки :)
ами парички брат,кво да ти кажа.....
Абе какво да ти кажа тъпи пу*ки :)
:)
И аз се чуда вече месец същото. Немога да го проумея. Имам чувството че ако момчето има в даскало оценки над 4 и не пие, е пълен идиот. Поне тея покраймен(повечето) са такива. Спокойно. Може и на тея някой ден от небето да им дойде акъла, но не ми се вятва.
Пу*ките околко мен са повечето още по тъпи :)
PerfectStrang3r
10-16-2006, 08:30
Емии и аз познвам такива момичета и ми е тъпо да гледам такова отношение с тях само защото някой си имал пари. Но това си че тяхно решение, не можеш да промениш нищо. Има много свестни момичета не ги слагай под общ знаменател все пак.
Нормално е някоя си мис да ходи с някъв богаташ.Често срещано явление.Тя си е избрала такъв живот,да си го води.Щом търпи някой да я удря сама си е виновна.Мъже всякакви,не е прав,че така се отнася,но кой,който обича половинката си ще се отнася така...е,не всички момичета ходят с някакви простаци,но ги има де. :wink:
Mike-Jones
10-16-2006, 10:22
zashtoto nqkoi put xubavite qbalki gi qdat prasetata
delfin4eto
10-16-2006, 16:56
Това , което си видял , се лучва често!И не трябва сда се учудваш., но това ен епричина да си мислиш . че ВСИЧКИ момичета са такива.Има и много други момичетра , които са много по-различни и си заслужават.гарантирам ти , че не всички са такива ,каквито си мсилиш.
Пък и всеки човек е различен!
Може да е и Мис България, но кво толкова?! Може пък да е влюбена в момчето, все пак ходят 3 години :idea: Кво се месиш в живота на другите хора?!
Reich_06
10-16-2006, 17:15
variantite sa 2-ili e mn glupava ili e mn vlubena!i v dvata slu4aq-DA SE OPRAVQ!takiva kurvi nikoga nqma da namerqt nqkoe svqstno mom4e za6toto gledat samo parite!sami taka sa si re6ili taka 4e...prav im put!