Влез

View Full Version : pomognete...

10-15-2006, 09:30
Taka..Moqt problem e sledniqt.Pravih seks za purvi put.S prezervatv.No se sumnqvam dali momcheto ne mahna prezervativa po vreme na akta.Strah me e da ne stane nqkoq belq...
Vzimam protivozachatachni(Diane 35),obache loshoto e che v petak mi beshe poslednoto hapche ot opakovkata,a nie go napravihme v subota.Dali e prodaljilo dotolkova deistvieto na hapcheto???
Molq vi posavetvaite me neshto

sherry
10-15-2006, 09:33
Е, как така се съмняваш дали е махнал презерватива или не? Ти не видя ли :shock: Свърши ли в теб? Ако не, едва ли е станало нещо. Има много малка вероятност, но според мен няма какво да се тревожиш.

Chiana
10-15-2006, 09:38
Щом пиеш противозачатъчни, няма проблем. Действието им продъллжава и при 7-дневната пауза.

bulgarche
10-15-2006, 09:58
Девствена, пие противозачатъчни и не знае дали е правила секс с презерватив или без. Бахти хората.

Tender Poison
10-15-2006, 10:24
Ти къде си била,спала ли си или кво? ](*,) ама начи много ви се чудя!Как може да сте толкова зле,че да не гледате когато го правите!?!Кво забивате погледа в тавана и броите до сто или кво?Не мисля че имаш нужда от противозачатъчни,а от хапчета за заплес или концентрация!Предлагам ти ГИНКОПРИН хахахаха ](*,)

10-15-2006, 10:29
Щом пиеш противозачатъчни, няма проблем. Действието им продъллжава и при 7-дневната пауза.
Sigurna li si???Mn me e strah i za tva te pitam..

10-15-2006, 10:31
Е, как така се съмняваш дали е махнал презерватива или не? Ти не видя ли :shock: Свърши ли в теб? Ако не, едва ли е станало нещо. Има много малка вероятност, но според мен няма какво да се тревожиш.
Ne e svarshil v men.

Chiana
10-15-2006, 12:42
Sigurna li si???Mn me e strah i za tva te pitam..

Да, мила, спокойно, не се притеснявай. Ако си ги пила редовно, без да пропускаш хапче, приблизително по едно и също време, всеки ден, значи всичко е наред. А щом не е свършил в теб, съвсем няма място за притеснение. :)

10-15-2006, 16:00
Strashno mnogo ti blagodarq za vnimanieto.Naistina mnogo se bqh izplashila,no sega kato mi kaza vsichko tova sum po-spokoina :)

krem4et0
10-15-2006, 19:30
момиче-чети листовките.А,на Диане 35 ще кажеш,че няма.Ами искай си от аптекарката или се поразрови из интернет-там ИМА!

GothicGirl
10-16-2006, 06:15
Taka..Moqt problem e sledniqt.Pravih seks za purvi put.S prezervatv.No se sumnqvam dali momcheto ne mahna prezervativa po vreme na akta.Strah me e da ne stane nqkoq belq...
Vzimam protivozachatachni(Diane 35),obache loshoto e che v petak mi beshe poslednoto hapche ot opakovkata,a nie go napravihme v subota.Dali e prodaljilo dotolkova deistvieto na hapcheto???
Molq vi posavetvaite me neshto

ми ние няма как да знаем дали го е махал или не! попринцип хапчето трябва да действа!

alkobalko
10-16-2006, 17:18
За противозачатъчните няма защо да се притесняваш. Много ми е интересно обаче защо си взимала при положение, че си била девствена. Много ми е интересно и как не си го усетила дали е с презерватив или не е. А и най-малкото, ако е бил без си щяла да усетиш, ако е свършил в теб. Много правилно попитаха какво правиш по време на секс- спиш ли или го правиш?

IdiOtKa
10-16-2006, 17:32
ebasi temata maina ....
мно ми е интересно как така тои го е махнал без да разбереш ...и защо ше го прави без да ти каже ?! нещо не разбирам .... но иначе щом си пила редовно хапчетата няма страшно ...

Chiana
10-17-2006, 07:34
Противозачатъчните, и по-конкретно Диане 35, се изписват не само за предпазване от бременност, ами и при заболявания, различни състояния на организма, кожни проблеми, до колкото знам, нередовен и обилен цикъл и др.

krem4et0
10-17-2006, 07:42
Диане 35 се изписват и за поликистозни яйчници!