PDA

View Full Version : Могат ли да се считат за изневяра вирт.свалки?

mgxpower
10-15-2006, 12:51
Чатите си с някого изпращате му снимки той/тя ви казва колко сте красив/а и така нататък...!
Опасно ли е това за една сериозна връзка или си остава само във виртуалното пространство???
Как мислите вие? #-o

tedinkata_
10-15-2006, 12:57
az mislq che ne prechi na vryzkata :)

Nadelina
10-15-2006, 13:00
Ne mislq che tova e iznevqra.. No pyk ako vzemesh da se zadylbochavash i da zadylbavash v otnosheniqta ti s toq virtualen priatel.. Vnimavai.. Za mene lichno edna duhovna iznevqra e neshto mnogo po ujasno ot edna fizicheska iznevqra za edna nosht.. :P

kobrichka
10-15-2006, 13:02
не мисля че ще попречи,стига да не стане нещо по сериозно да излезете на кафе или нещо от тоя род

mgxpower
10-15-2006, 13:05
Не аз няма за какво да внимавам..просто пуснах темата от любопитсво и да разбера какво мисли по въпроса всеки един от вас!!

sexy_dizzy
10-15-2006, 13:06
Не толкова изневяра колкото леко отклонение :lol:

mrsy
10-15-2006, 13:08
Трябва да има малко разнообразие де :) Определено не е изневяра 8-[

sunny_girl16
10-15-2006, 13:12
Нз за вас ама ако връзката е сериозна, едно виртуално увлечение може да попречи. Не е точно изневяра, ама все пак ми се струва кофти ситуация.

mgxpower
10-15-2006, 13:17
Сега и аз да си дам мойто мнение....а ? #-o
Според мен чатът с друг човек от противоположният пол е индикация,че във връзката има проблеми и интересът се измества на друго място!

NaDuFcHe
10-15-2006, 13:17
Mmm zavisi dokakva stepen e seriozna vruzkata...spored men nqma da poprechi ako naistina se obichat horata a daje do izvestna stepen e po hubavo zashtoto s vremeto zapochva da ti lipsva flirtuvaneto i tova e vuzmojno nai-bezvredniq nachin da stane....

mgxpower
10-15-2006, 13:19
Mmm zavisi dokakva stepen e seriozna vruzkata...spored men nqma da poprechi ako naistina se obichat horata a daje do izvestna stepen e po hubavo zashtoto s vremeto zapochva da ti lipsva flirtuvaneto i tova e vuzmojno nai-bezvredniq nachin da stane....Но понякога флиртчетата водят до една друга стъпка....и...да сещате се ! :wink:

dream_dragon
10-15-2006, 13:55
Това, което е написано в чата си остава там.

Hypn0tiC
10-15-2006, 15:38
Znae6 kvo mi e mnenieto po temata...bro virtualnite svalki mogat da budat iznevarq 6toto....ne se znae pak ne moje da se ugovorqt da se vidqt i da stane po-dulboka rabotata taka...4e umnata!

leko_otkachena
10-15-2006, 15:38
Трябва да има малко разнообразие де :) Определено не е изневяра 8-[podkrepqm

gangbang
10-15-2006, 15:52
Чатите си с някого изпращате му снимки той/тя ви казва колко сте красив/а и така нататък...!
Опасно ли е това за една сериозна връзка или си остава само във виртуалното пространство???
Как мислите вие? #-o

Ако си остане само във виртуалното пространство не е опасно, но в доста от случаите става тъкмо обратното. Потенциална изневяра е, ако мога така да го определя :wink:
Особено при сериозна връзка. Ако все пак връзката е толкова сериозна, човекът с когото си ще иска само теб, след като мисли и опитва с други, дори и виртуално, лампичката трябва да ти светне че този човек - търси разнообразие, а щом го търси, ако не този път, следващия ще го намери :wink: Което пък от своя страна означава, че нещо във връзката ви, дори и да не е така очевидно, явно все пак куца. За това е добре да се вземат мерки своевременно, до като птичето все още не е отлетяло :D

samotna
10-15-2006, 15:56
аз мисля,че само една мисъл е изневеря,пък камоли това което питаш.Веднъж човек помисли ли за някой друг и край,независимо с какво са свързани мислите му

TreeHill
10-15-2006, 16:05
mislq 4e e tupo

koalka
10-15-2006, 18:48
Ами не е изневяра!Ама защо трябва да го правиш,ако обичаш някой.Просто нямаш нужда от такива неща?Е,ама ако него/я...

vladi_addict
10-15-2006, 18:54
да

siXt_senSe
10-15-2006, 20:10
Зависи!Ако половинката знае и няма нищо против да си чатиш с някой няма проблеми,но ние се намираме в реалността.Ако си чатиш с някой от противоположния пол винаги се стига до ситуацията "прати снимка","много си сладък/ка" и т.н.Не казвам че е изневяра самото чатене,но превърне ли се в тайна чат-връзка става такава.Прав си MG-X-Power че понякога това значи,че във връзката има проблеми,но не винаги и това е причината.Човешките чувства,взаимоотношения и желания са сложни

iru
10-16-2006, 08:00
За каква изневяра можем да говорим в случая? :shock:
Какво излиза - че човек, който има сериозна връзка, не може да говори по Интернет с хора от другия пол? Тогава какво правим с приятелите или приятелките на този човек, с които той се познава реално? Логиката на повечето мнения тук явно са "изневяра, това е общуване с човек от срещуположното полово вероизповедание"...
Самото "чатене" не означава абсолютно нищо. Поне аз така виждам нещата :roll: Дори хората да се запознаят на живо - пак няма никакво значение. Когато общуването с някого ти е приятно, това не значи автоматично, че си неудържимо привлечен от него и/или не получаваш не-знам-си-какво в сериозната си връзка. А и го има този момент, че човек, ако е готов да изневери и пренебрегне приятеля/приятелката, може да го направи по всяко време и на всяко място, дали ще е чрез Интернет познанство или с най-близкия приятел на гаджето си (примерно) - това не е толкова важно.
И все пак - зависи си от усещанията на хората за тези неща. За мен поведението "той говори с момиче по чата, аууу" си е признак на параноя. :shock: