View Full Version : ?kakvo mislite ?
Aleksandra^sofiq
10-15-2006, 13:15
ima edno momche,s koeto hodih predi 3 meseca.Hodihme samo 1 sedmica,no vypreki tova se obichahme.Zaradi obstoqtelstvata se naloji da se razdelim..predi ednas edmica nashite zaminaha na more i me ostaviha sama v kyshti i na shega mu preljih da doide (mejduvremenno sme mn dobri pr).V momenta toi hodi s momiche koeto poznavam,a i az si imam pr.Ta toi doide v kyshti i slushahme muzika govorihme si.Doide momenta v koito trqbvashe da si obleka pijamata i mu kazah da ne gleda ,no toi pogledna i pochuvtvah edna trypka prez cqloto mi tqlo,vednaga se obyrna i vse edno nishto ne e stanalo.Pusnahme si da gledame film na kompa i legnahme na moeto leglo (to e malko) po edno vreme se gydelichkahme i bez da iskam mu bryknah s prysta v ustata,toi bavno zapochna da goo masajira s ezik i sled tova zapochnahme da se celuvame,tai kato az bqh samo po noshnica a toi po bokserki zapochnahme da se obarvame,no toi beshe po nastoqtelen :) sled tova mi svali noshnicata i zapochna da me potyrkva..stana mi ujasno priqtno zashtoto i se celuvahme i mi dostavqshe udovolstvie..posle zapochna da mi celuva gyrdite i nakraq bhq vyrhu nego i se tyrkah v onaq mu rabota..poluchih orgazym..syshtoot tova neshto go pravihme oshte 7-8 pyti syshatat vecher..beshe strahotno..no na dr den se vyrnahme v realnosta kydeto i dvamata si iamhme priqteli..kak mislite dali e bilo greshka..pripomnqna na starite vremena ili prosto vse oshte se jelaem mn.. ?
Еми просто още се желаете и се харесвате. И нито той, нито ти не държите на приятелите си, щом им изневерявате! По-добре е да оставиш приятеля си, както и той неговата приятелка и да тръгнете.
loshoto e ,che ne moje da stane zashtoto negovata pr e v moq klas ,pak i te hodqt 4 meseca veche i mn kofti zashtoto pri vsqka odobna situaciq toi mi kazva che me obicha i az nego.Az moga da zareja moq pr,no toi negovata ne..pak i mai tq si anprai sefteto s nego i ako skasat zaradi men po-dobre da si teglq vyjeto...ohhh mai shte chakam da skysat..no ne sym sigurna kolko moga da chakam i dali togava kogato veche nqma toi da mi e akto zabranen plod dali shte e syshtoto..
Него го е страх да я зареже, но не държи на нея. Просто си ходи с нея и това е. Това не е мъжка постъпка. Не я обича със сигурност. Когато истински обичаш един човек, ти не му изневеряваш. Това, че си е направила сефтето с него, няма никакво значение. По-добре по-рано да се разделят, отколкото тя да се привърже още повече към него и после да страда. Просто когато той пак поиска да има нещо с теб, го отрежи, кажи му, че не искаш да си втората и т.н, че не искаш да постъпваш мръсно спрямо приятелката му. Аз те съветвам това да направиш. И ако той е мъж, и те харесва, ще я зареже и ще дойде при теб. Но ако е някой дрисльо, ще си седи при приятелката, от страх да не я нарани. А за какво ти е такъв дрисльо... :wink:
Tochno tova se chudq,dali ima smelost ili ne..no ne sym sigurna che ako go imam shte iskam da sym s nego,zashtoto nali go imah predi ama beshe mn "pritiskasht" nali se seshtash..ne te ostavq da dishash..i ne znam dali go iskam chak tolkova che da zaebem vsichki za da sme dvamata..
Papagal4e
10-15-2006, 14:25
аз мисля , че ти му показваш прекалено мн ,че ако той зареже приятелката си и ти ще зарежеш твоя.Той знае , че можи да те има.И съм почти убедена ,че си му казвала ,че всъщност не харесваш приятеля си.Аз ти предлагам да си хванеш приятел ,от който той наистина да ревнува и виж колко бързо ще се върне при теб и ще забрави за тчва другото момиче !успех
krem4et0
10-15-2006, 19:41
А аз висля,че трябва да го забравиш-аз нямам сексуално желание към приятелиете си.С тях си говорим,хапваме,пийваме,хо� �им на излетчет,спортуваме,но определено не се натискаме и не се целуваме.Що за приятелство е това?
А аз висля,че трябва да го забравиш-аз нямам сексуално желание към приятелиете си.С тях си говорим,хапваме,пийваме,хо� �им на излетчет,спортуваме,но определено не се натискаме и не се целуваме.Що за приятелство е това?
За това казвам,че приятелство между момче и момиче е трудно да има...
ne moga da go zabravq be hora..umiram vseki pat kogato go vidq osobeno ako e s priqtelkata si ...mnogo mi e trudno,zashtoto vseki boji den zatvarqm ochi i si prestavqm vsichko..kakto beshe onazi vecher..prekrasno,romantichno,istinsko..i po-loshoto e che i kato si govorim toi me kara da go iskam mnogo..takyfF mi vika-spokoino pak shte sme zaedno..i az mislq za teb.No ne sym sigurna dali e istinski v prikazkite..abe ujasno obyrkana sym chesno
Kahn_Fan
10-15-2006, 20:02
Повече от ясно е че се желаете, но може би само телата си желаете. :wink:
MrAsNiKa
10-15-2006, 21:23
Ако испитва това което ти към него
Няма да му е никакъв проблем да сте заедно
Особенно след такова хубаво преживяване
Говори с него
Кажи му, че искаш да си с него и той да е с теб и само с теб
Кажи му и че не ти харесва да те задушава и че няма от какво да се притеснява (не вярвам да му изневериш)
Не мисли.. Действай !!!
И без това живота е толкова кратък Защо не се научите да му се наслаждавата максимално добре
WindWaker
10-15-2006, 21:35
i samo se turkahte i se obi4ahte samo za 1 sedmica .... na kolko si ?
Абе най-яко си е да правиш секс с накоя добра приятелка - винаги ми е било много забавно - нема такъв секс, а после сваля накои граници в общуването. Имам повече приятелки отколкото приятели. Пък и ти си направила кефа вечерта тъй, че що само той да е виновен в случая. А това, че не къса с другата е, че просто не иска да си създава проблеми. Много опростявате човешката личност и желания.
ima edno momche,s koeto hodih predi 3 meseca.Hodihme samo 1 sedmica,no vypreki tova se obichahme.Zaradi obstoqtelstvata se naloji da se razdelim..predi ednas edmica nashite zaminaha na more i me ostaviha sama v kyshti i na shega mu preljih da doide (mejduvremenno sme mn dobri pr).V momenta toi hodi s momiche koeto poznavam,a i az si imam pr.Ta toi doide v kyshti i slushahme muzika govorihme si.Doide momenta v koito trqbvashe da si obleka pijamata i mu kazah da ne gleda ,no toi pogledna i pochuvtvah edna trypka prez cqloto mi tqlo,vednaga se obyrna i vse edno nishto ne e stanalo.Pusnahme si da gledame film na kompa i legnahme na moeto leglo (to e malko) po edno vreme se gydelichkahme i bez da iskam mu bryknah s prysta v ustata,toi bavno zapochna da goo masajira s ezik i sled tova zapochnahme da se celuvame,tai kato az bqh samo po noshnica a toi po bokserki zapochnahme da se obarvame,no toi beshe po nastoqtelen :) sled tova mi svali noshnicata i zapochna da me potyrkva..stana mi ujasno priqtno zashtoto i se celuvahme i mi dostavqshe udovolstvie..posle zapochna da mi celuva gyrdite i nakraq bhq vyrhu nego i se tyrkah v onaq mu rabota..poluchih orgazym..syshtoot tova neshto go pravihme oshte 7-8 pyti syshatat vecher..beshe strahotno..no na dr den se vyrnahme v realnosta kydeto i dvamata si iamhme priqteli..kak mislite dali e bilo greshka..pripomnqna na starite vremena ili prosto vse oshte se jelaem mn.. ?
И кво стана като почнаха рекламите на филма?
GothicGirl
10-16-2006, 06:33
ти или си курва курветина или наистина го обичаш и трябва да се съберете.
Съберете се. Явно за тебе е много гадно да го гледаш с друга и ако се оби4ате (а както разбрах и двамата сте си казвали 4е се оби4ате) зна4и няма никакъв смисъл да сте разделени и да ходите с други и да им при4инявате болка и на тях.