View Full Version : daite mi syvet
Need Help
10-15-2006, 14:26
Виждам че тук има доста опитни хора а имам проблем затова реших да се допитам до вас и който може да даде съвет да го направи(ако не го мързи естествено).С моята приятелка вече ходим 3 месеца.Тя е 18 аз съм на 19.Неколкократно сме се опитвали да правим секс защото както се предполага много ни се иска.Обаче винаги възниква един и същ проблем: тъй като тя е детствена /както и аз де/ когато започне проникването тя започва да чувства голяма болка.Знам че е нормално да я боли но нейното е явно непоносимо.Пробвали сме доста пъти, тя самата много се ядосва заради това.Мъчи се да търпи но малко след като навлезе и се отдръпва конвулсно,просто тялото и така реагира не по нейно желание.Та ако може някой да ми препоръча някакъв метод за облекчаване , намаляване на болката или въобще нещо което може да ме помогне моля пишете тук . Благодаря на всички предварително.
CrazyWitch
10-15-2006, 15:08
Не съм никак компетентна, но в момента си мисля за това:
Понеже вагината е еластична и от там вярваме или не излизат бебетата... може би една любовна игра с пръстчета и езичета ще дойде добре.. С едно, после с две... и туку така три пръстчета.. за да може вагината и да свикне. И после си ти..
olive_oil
10-15-2006, 16:08
съгласна съм с предното мнение.Искам да те попитам в каква поза се опитвате да правите секс?Може би ако ти си отгоре нещата ще станат по-лесно.имаше една тема "секс с девствена" или нещо подобно,но не мога да я намеря.Някой да пусне линка на тази темя ако се сеща коя е
Papagal4e
10-15-2006, 16:08
Не съм никак компетентна, но в момента си мисля за това:
Понеже вагината е еластична и от там вярваме или не излизат бебетата... може би една любовна игра с пръстчета и езичета ще дойде добре.. С едно, после с две... и туку така три пръстчета.. за да може вагината и да свикне. И после си ти..
абсолютно съм "за"
ама тъй като ти е сефте и не знаеш как да подходиш..след като слезниш "там долу" ,довери се на инстнинкта си и все ще стани нещо.
а за да не стани тези няколко пъти явно не си я възбудил достатъчно и не се е овлажнила..ай успех !
MrAsNiKa
10-15-2006, 16:15
Цъкни ме:При секс с девствена? (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57797)
God-Is-A-Girl
10-15-2006, 18:22
Френска любов по 20-30 мин мисля че е достатъчна.Може да ми е за пръв път но не съм чак толкова недоинформиран.Няколко пъти пробвах с пръсти но повече от 2 не съм вкарвал.
God-Is-A-Girl
10-15-2006, 18:33
Много мерси за линка.Прочетох мненията на по опитните там.Ще изпробвам и се надявам скоро време да имам успех.Още веднъж благодаря.
the_destiny
10-15-2006, 18:34
една водка за отскок - притъпява болката ... \:D/
една водка за отскок - притъпява болката ... \:D/
не притъпява болката, а просто ви отпуска и двамата , тя не се стяга, а се разтваря за теб и е спокойна, и така става...Когато е отпусната няма болка, или поне е много по-малка...
Моля те, обърни внимание, че думата е ДЕВСТВЕНА, а не ДЕТСТВЕНА, защото не идва от дете, а от девица( девойка)...
Желая ти успех!
Виждам че тук има доста опитни хора а имам проблем затова реших да се допитам до вас и който може да даде съвет да го направи(ако не го мързи естествено).С моята приятелка вече ходим 3 месеца.Тя е 18 аз съм на 19.Неколкократно сме се опитвали да правим секс защото както се предполага много ни се иска.Обаче винаги възниква един и същ проблем: тъй като тя е детствена /както и аз де/ когато започне проникването тя започва да чувства голяма болка.Знам че е нормално да я боли но нейното е явно непоносимо.Пробвали сме доста пъти, тя самата много се ядосва заради това.Мъчи се да търпи но малко след като навлезе и се отдръпва конвулсно,просто тялото и така реагира не по нейно желание.Та ако може някой да ми препоръча някакъв метод за облекчаване , намаляване на болката или въобще нещо което може да ме помогне моля пишете тук . Благодаря на всички предварително.
Когато препиеш не ти пука за нищо, не усещаш болка нито нищо!
Нямам впредвид да я напиеш а да я опияниш. Какво имам впредвид - възбуди я достатъчно много, изключително много (врат , ушички , гръб, сгъвката на коляното, френска АКО ИСКАШ ДА ТИ КАЖА ДР ЕГОГЕННИ МИ ПИШИ ЛС) В следствие на това (предполагам де) няма много да й пука и ще си поиска сама секса и няма много да й пука за болката , но преди всичко я възбуди както хора (голямо лизане ше пада). Давам пример за опяянение- както ние като се възбудим страшно и нямаме никакви задръжки да правим секс където и да е пред когото и да е!
КЪСМЕТ!!!!