Влез

View Full Version : ~Da Се Влюбиш в приятел на гаджето cи~

tedinkata_
10-15-2006, 16:35
Случвало ли ви се е да харесате приятеля на гаджето ви който огтоваря на чувствата ви но неможе да причини това на приятеля си а вие да обичате и гаджето си но и да не сте безразлични към другия ?!?... ? Как бихте постъпили в този случай? :-k Може и мнения на момчета за момичета:)

10-15-2006, 16:49
бих избрал приятеля си пред една путка!

tedinkata_
10-15-2006, 16:51
бих избрал приятеля си пред една путка!

:wink: Браво за което ;-)

10-15-2006, 16:52
ако приятеля ми ходи с някоя никога небих му се бъркал дори и да я харесвам ще мълча и плача! това е !

gangbang
10-15-2006, 17:02
Ако харесвам гаджето на някой приятел, а и тя мен. Обикновено правим едно кръгче, без той да разбира 8)

BUBU_to4ka_TO
10-15-2006, 17:15
6tom sym vse o6te s priqtelq si zna4i nqma mqsto za drug 4ovek a ako tolkova mn haresvam drugiq zna4i ne trqbva da sym s priqtelq si

koalka
10-15-2006, 18:22
Ами зависи си от хората.Ако само се харесвате и е някаква симпатия си мълчите,но ако се обичате-трябва да говорите с него и от него зависи дали ще ви приеме.

Papagal4e
10-15-2006, 20:21
а моята история е следната ..ние сме три най-добри приятелки и се движим в една голяма компания с момчета.. и кво става двете ми приятелки почват да си падат по момче от компанията,аз цент,обаче междувременно с него аз почвам да се имам най-много и (аз винаги усещам) той започва да ме харесва..така и един ден както си седим на строежа (там се събираме) му казвам така и така кой харесваш и той невинно ми каза "миии не знам защо.." и аз "ми защото Алекс те харесва,ама и Лора също" (и той наведе глева)...След няколко дни тръгна с Алекс..и аз след 3 ден от връзката им хлътнах здравата по него..и както сме си приятели един ден му признах за чувствата си и той каза ,че чака този момента страшно много време..Дойде момента да кажем на Алекс..щях да умра..най-добрата ми приятелка..стана така че той я изведе от кефето и и каза 2-3 неща тя се върна и всичко се едно нищо не е станало..ах колко плаках и колко съжелявах..вярвайте ми страшно много го харесвах,дайе обичах,но не издържах при тези обстоятелства и Алекс и Лора не ми гожореха и след 1-жата семидца го зарязах..ама какво стана будалата Алекс взе ,че пак тръгна с него (защото той и се извини и искал 2-ри шанс) ходиха един месец..с Алекс и Лора се оправихме,но вярвайте ми повече не съм мразила момчче както мразя него..много съжелявах за постъпката си,но за това е живота да грешиш,да тие сладко,но и да те боли :roll:

. Marto.cool . .
10-15-2006, 21:31
Amii ne mi se e slu4valo... v smi az kato sum s edno momi4e sum samo s neq i negledam priqtelkite i.. :D a ako stane s men bih predpo4el da ne go kriqt a napravo da mi kajat 4e ima ne6t mejdu tqh.. O:) 8-[

No_LiMiTe^f
10-15-2006, 21:54
Ами ако наистина обичаш гаджето си,не мисля че въпроса е логичен!Естествено че към приятеля може да е само харесване нонищо повече(поне според това което описваш)!На мен не ми се е случило,но ако ми се случи не знам....ще ми е много гадно така ама в никакъв случай няма да оставя настоящия си приятел за ради другия!

GLeZoRanA
10-16-2006, 00:02
До сега не ми се е случвало

samotna
10-16-2006, 07:10
Гаджета винаги може да си намериш,те идват и си отиват.Приятелите остават за цял живот./до колкото е възможно в днешно време/

Cosmo
10-16-2006, 09:04
Predpochitam priqtelstvoto pred vryzkata koqto rano ili kysno shte svyrshi...zashtoto priqtelq ostava priqtel,a gadjeto te zarqzva(ili ti nego)... \:D/ \:D/ :)

сиси фъркинсон
10-16-2006, 11:05
ами ще го правя и с двамата без да знаят един за друг, мноо ясно

morsheeba
10-17-2006, 07:20
taka...ne razbrah dali si vlubena v priqtelq na gadjeto si!a mislq 4e i ti ne si sigurna 4e e taka.6tom mom4eto ne iska da precakva priqtelq si prosto ne zadulbo4avai za6ototo 6te izleze6 ku4ka!pomisli si dobre kakvo 4uvstva6 kum priqtelq si sled kato si haresva6 dr mom4e!pomisli si dali ima smisul va6ta vruzka v takuv slu4ai!ako otkrie6 4e ve4e ne go iska6 prosto skusai s nego no ne trugvai s priqtelq mu!gadno 6te e!a ako puk obi4a6 gadjeto si prosto ne e normalno da se vulnuva6 tolkova ot dr mom4e!nqma sreden variant!

Деаа^И^неЩасНицИ
10-17-2006, 07:38
Просто незаебавай приятеля си заради едно увлечение,колкото и силно да е то,а и помисли колко ще го заболи ако разбере за това и първото което ще направи гаджето ти е да скъсате,а едва ли другия ще избере теб пред приятеля си,но нз....ти си решаваш :wink: :wink: :wink:

Viktoriq_
10-17-2006, 20:15
не ми се е случвало , но винаги бих избрала любовта , без значение кого ще нараня !

Scarabey
10-17-2006, 20:30
Ми да случи ми се веднъж и то савсем наскоро.тъкмо бяхме скъсали с гажето и приятеля му почна да ме сваля да ми се натиска(то какъв приятел му е бил просто нямам думи)имаше известна симпатия от моя страна и когато почнах да хлътвам малко по малко бившия разбра и почна да се валчи с него само и само да не се задълбочат нещата с приятеля му между нас.Но се отказах да се занимавам и с двамата оказаха се мноого различни от това което мислех за тях

iiirish
10-17-2006, 20:31
не ми се е случвало , но винаги бих избрала любовта , без значение кого ще нараня !

съгласна! правила съм този избор и не съжалявам, защото любовта е това, което хвърля света в кратата ни!

Th3WildAng3l
10-18-2006, 07:23
Да случвало ми се е. Разбрах че имам чувства в момента, в който той ми сподели за неговите. Дни преди това исках да скъсам с гаджето си, но не го направих. И след като осъзнах, че вече харесвам и приятеля му, реших наистина да скъсам с него. Но тогава НЕ ТРЪГНАХ с приятеля му, защото не исках да наранявам вече бившето си гадже. Т.е предпочетах да остана сама, отколкото да скарам двама приятели.

TraPPed
10-18-2006, 07:30
Az bih pogovorila s gadjeto mi,za6toto e po-dobre da go razbere ot men samata,ne bih si pozvolila 2na vryzka za6toto e gadno,oba4e i 6te e kofti ako ne my kaja ,a toi po4ne da ose6ta ne6tata.

IKisseDAGirL
10-18-2006, 08:43
не ми се случвало, но сигурно бих пробвала и с двамата и с който ми е по-хубаво, с него бих била :mrgreen:

gotinam
10-18-2006, 09:00
не ми се случвало, но сигрно бих пробвала и с двамата и с който ми е по-хубаво, с него бих била :mrgreen:

И аз така! Дори ми се е случвало :oops: