Влез

View Full Version : Влябвам се в нея

crazy_idiot
10-15-2006, 19:27
Хора започвам да се влябвам в най-добрата си приятелка.Тя ми е като сестра имали сме много добри и лоши мигове заедно и двамата се държим мило един към друг и започвам да се влюбвам в нея.Помогнете ми много я ценя като приятел и ме е страх че ако тръгнем и после не се получи нещо ще я изгубя а не искам това да става.

10-15-2006, 19:47
Е защо се притесняваш, че нещата ще тръгнат зле и ще се разделите ;-) аз мисля, че щом сте толкова близки и толкова добре се познавате, резултатът ще бъде една дълго дълго дълготрайна стабилна връзка :smt007

siXt_senSe
10-15-2006, 19:55
Мога само да кажа - типичната ситуация.Влюбваш се в най-доверения ти човек,който знае всичко за теб и ти за нея.Не винаги това е любов да поясня.Понякога е просто привързаност,но това само ти си знаеш.Действай както ти подсказва сърцето и все пак помни,че ако й кажеш за чувствата си след време може и да я изгубиш.Но и помисли за това че ако не й кажеш можеш да изпуснеш шанса си за една истинска и искрена,чиста любов

tX
10-15-2006, 19:58
Хора започвам да се влябвам в най-добрата си приятелка.Тя ми е като сестра имали сме много добри и лоши мигове заедно и двамата се държим мило един към друг и започвам да се влюбвам в нея.Помогнете ми много я ценя като приятел и ме е страх че ако тръгнем и после не се получи нещо ще я изгубя а не искам това да става.
Ама яко ли се влябваш ? :-s

10-15-2006, 20:04
Наистина е вярно че можеш да я изгубиш, но по-добре опитай шанса да имаш една наистина искрена връзка ! Аз на твое място бих посъпил по този начин...И бтв аз съм в подобна ситуация от година вече...Ходих с едно момиче, което много обичах и още я обичам, тя ми е първата любов, но тя скъса с мен щото няма;а вече чувства като преди...оттогава досега нещата се развиха така че не спряхме да се виждаме, а аз съм и най-близкия приятел...И е много трудно да и бъда истински приятел, когато аз наистина още я обичам... и всеки ден съм опред тази дилема да и кажа ли или не...наистина много ме е страх да я изгубя :( А каъо ходехме не бепе нещо сериозно и знам че ако сега и кажа какво чувствам ще стане по-кофти защото тя вижда в мен човека който винаги е до нея когато има какво да сподели... просто няма шанс.. но е кофти да се крият чувства :( :( :(

No_LiMiTe^f
10-15-2006, 21:57
Много често се случва такава ситуация!Просто послушай сърцето си и прецени дали и тя изпитва нещо към теб но без да споделяш за твоите чувства!

KuReC
10-16-2006, 08:53
em sefte razrovi malko ima po 100 takiva temi

koalka
10-16-2006, 09:04
Ти я познаваш добре и знаеш що за човек е и си хлътнал.Това може да са истински чувства,но можеш и да се лъжеш.Трябва да говориш според мен с нея,но дори и да тръгнете не е гаранция,че всичко ще си е по старо му и ще се държите повече като приятели,отколкото като гаджета.Трябва да рискуваш и да говориш с нея,както казах,защото така няма да знаеш какво би станало и можеш да си изпуснеш шанса.

Cosmo
10-16-2006, 09:10
Popadnah v syshtata situaciq...kazah mu,no reshihme da ne razvalqme priqtelstvoto...vse oshte sme priqteli i se radvam che ne napravihme greshkata...sled vreme chuvstvata ni stanaha silno priqtelski i sega toi e druga,az syshto sam s drugo momche,no tova ne ni prechi da sme super dobri priqteli...spodelq me vsichko...toi e nai dovereniq mi chovek i go obicham kato brat \:D/ \:D/

problem4e
10-17-2006, 12:37
Ако и кажеш и тя приеме ще е много хубава връзката но ако те скъса няма да сте толкова добри приятели какфито сте били преди!!!

everything
10-17-2006, 12:52
Според мен е по добре да и споделиш какво чувстваш към нея, да поговорите, и ако се окаже, че и тя изпитва същото към теб - да решите заедно какво да правите. Дали да поемете този риск, но искам само да знаеш от мен, че стане ли нещо повече между вас, а после се разделите няма да можеш да я гледаш с тези очи, с тези искрени и чисти очи с които си я гледал сега = Най добра приятелка.

maybelline
10-17-2006, 13:28
Споко;)Нещата ще потръгнат,а дпброто ви приятелство и разумът ви няма да ви позволят да се разделите дори като приятели.

iiirish
10-17-2006, 14:09
първоначално не винаги успяваме да разберем точно чувствата си. ти казваш, че си започнал да се влюбваш, но осъзнаваш, че още не си влюбен. и знаеш ли какво си мисля аз?! че всъщност изпитваш прекалено дълбока привързаност към това момиче, същевременно се нуждаеш от любов и ето от тук започва проблема! но според мен каквото и да е това, което изпитваш към нея, то е просто моментно увлечение, което ще мине с времето

everything
10-17-2006, 14:22
anito.sl Пуснато на: Вто Окт 17, 2006 4:09 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

първоначално не винаги успяваме да разберем точно чувствата си. ти казваш, че си започнал да се влюбваш, но осъзнаваш, че още не си влюбен. и знаеш ли какво си мисля аз?! че всъщност изпитваш прекалено дълбока привързаност към това момиче, същевременно се нуждаеш от любов и ето от тук започва проблема! но според мен каквото и да е това, което изпитваш към нея, то е просто моментно увлечение, което ще мине с времето

Откаде би могла да бъдеш сигорна?
Да неси в сърцето му ](*,)

iiirish
10-17-2006, 14:34
anito.sl Пуснато на: Вто Окт 17, 2006 4:09 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Откаде би могла да бъдеш сигорна?
Да неси в сърцето му ](*,)

всеки втори се влюбва в най-добрия си приятел!!! според мен това не са истински чувства при повечето, а чисто и просто привличане и сякаш това едва ли не се очаква от тях. не съм казала, че той не е влюбен, той сам си го каза!

азз
10-17-2006, 17:08
И аз съм в същата ситуация,но си давам сметка ,че е по-добре да се виждаме често,да си споделяме ..отколкото да му призная ,че искам да бъдем нещо повече,защото ще го изгубя като приятел и никога няма да бъдем в такива чудесни отношение,в каквито сме сега.

Tender Poison
10-18-2006, 19:56
Normalno e

ssiimmoonna
10-19-2006, 10:47
ami az da ti kaja vinagi taka stava to9 mujete i jenite za tva ne sa ssuzdadeni za da sa priqteli a za dr raboti!!!vinagi v priqtelstvo m-u mom4e i momi4e nqkoi izpitva ne6to pove4e ot fr 4uvstva i ne moje da gi preodolee mene ako me pita6 taka i taka ve4e si vluben po-dobre e da i go kaje6 i ako se polu4i ne6to ok super no e po-kofti da ne i kaje6 i taini4ko da si q haresva6 ili puk o6te po-gadno da prekrati67 sqkakvi vzaimootno6eniq s neq!! kaji i kakvo misli6 i 6tom ti e bf 6te te razbere :wink:

CrazyWitch
10-19-2006, 11:45
:( Съжелявам.. Това е много, много гадно. Аз имам двама много добри приятели. Момиче, момче. Момичето е влюбено в момчето.. Та тая моя най-добра приятелка бая ти влиза в положението. Само ,че на нея и писнало да се бори с чувствата си и да лъже сама себе си. Сега вече не се лъже. З. акво да ти кажа :-# Понеже виждам в какво положение е аверката ми и не знам какво и що е най-добро :( Айде късмет.

eas7a
10-19-2006, 13:48
Spored men ne trqbva da i kazva6... ni6to dobro nqma da izleze... dori i tq da ima ne6ot kym teb 6te doide moment v koito vsi4ko 6te priklu4i, kakto i tova tolkova hubavo priqtelstvo koeto imate

Krem4eto
10-19-2006, 14:03
Рискувай!Понякога любовта е по-важна от приятелството!

lady_bird
10-19-2006, 14:07
ne mislq,4e moga da ti pomogna,no smqtam,4e e nai-dobre tova da go spodeli6 s neq.

KuReC
10-20-2006, 08:38
risk pe4eli risk gubi