View Full Version : Влябвам се в нея
crazy_idiot
10-15-2006, 19:27
Хора започвам да се влябвам в най-добрата си приятелка.Тя ми е като сестра имали сме много добри и лоши мигове заедно и двамата се държим мило един към друг и започвам да се влюбвам в нея.Помогнете ми много я ценя като приятел и ме е страх че ако тръгнем и после не се получи нещо ще я изгубя а не искам това да става.
Е защо се притесняваш, че нещата ще тръгнат зле и ще се разделите ;-) аз мисля, че щом сте толкова близки и толкова добре се познавате, резултатът ще бъде една дълго дълго дълготрайна стабилна връзка :smt007
siXt_senSe
10-15-2006, 19:55
Мога само да кажа - типичната ситуация.Влюбваш се в най-доверения ти човек,който знае всичко за теб и ти за нея.Не винаги това е любов да поясня.Понякога е просто привързаност,но това само ти си знаеш.Действай както ти подсказва сърцето и все пак помни,че ако й кажеш за чувствата си след време може и да я изгубиш.Но и помисли за това че ако не й кажеш можеш да изпуснеш шанса си за една истинска и искрена,чиста любов
Хора започвам да се влябвам в най-добрата си приятелка.Тя ми е като сестра имали сме много добри и лоши мигове заедно и двамата се държим мило един към друг и започвам да се влюбвам в нея.Помогнете ми много я ценя като приятел и ме е страх че ако тръгнем и после не се получи нещо ще я изгубя а не искам това да става.
Ама яко ли се влябваш ? :-s
Наистина е вярно че можеш да я изгубиш, но по-добре опитай шанса да имаш една наистина искрена връзка ! Аз на твое място бих посъпил по този начин...И бтв аз съм в подобна ситуация от година вече...Ходих с едно момиче, което много обичах и още я обичам, тя ми е първата любов, но тя скъса с мен щото няма;а вече чувства като преди...оттогава досега нещата се развиха така че не спряхме да се виждаме, а аз съм и най-близкия приятел...И е много трудно да и бъда истински приятел, когато аз наистина още я обичам... и всеки ден съм опред тази дилема да и кажа ли или не...наистина много ме е страх да я изгубя :( А каъо ходехме не бепе нещо сериозно и знам че ако сега и кажа какво чувствам ще стане по-кофти защото тя вижда в мен човека който винаги е до нея когато има какво да сподели... просто няма шанс.. но е кофти да се крият чувства :( :( :(
No_LiMiTe^f
10-15-2006, 21:57
Много често се случва такава ситуация!Просто послушай сърцето си и прецени дали и тя изпитва нещо към теб но без да споделяш за твоите чувства!
em sefte razrovi malko ima po 100 takiva temi
Ти я познаваш добре и знаеш що за човек е и си хлътнал.Това може да са истински чувства,но можеш и да се лъжеш.Трябва да говориш според мен с нея,но дори и да тръгнете не е гаранция,че всичко ще си е по старо му и ще се държите повече като приятели,отколкото като гаджета.Трябва да рискуваш и да говориш с нея,както казах,защото така няма да знаеш какво би станало и можеш да си изпуснеш шанса.
Popadnah v syshtata situaciq...kazah mu,no reshihme da ne razvalqme priqtelstvoto...vse oshte sme priqteli i se radvam che ne napravihme greshkata...sled vreme chuvstvata ni stanaha silno priqtelski i sega toi e druga,az syshto sam s drugo momche,no tova ne ni prechi da sme super dobri priqteli...spodelq me vsichko...toi e nai dovereniq mi chovek i go obicham kato brat \:D/ \:D/
problem4e
10-17-2006, 12:37
Ако и кажеш и тя приеме ще е много хубава връзката но ако те скъса няма да сте толкова добри приятели какфито сте били преди!!!
everything
10-17-2006, 12:52
Според мен е по добре да и споделиш какво чувстваш към нея, да поговорите, и ако се окаже, че и тя изпитва същото към теб - да решите заедно какво да правите. Дали да поемете този риск, но искам само да знаеш от мен, че стане ли нещо повече между вас, а после се разделите няма да можеш да я гледаш с тези очи, с тези искрени и чисти очи с които си я гледал сега = Най добра приятелка.
maybelline
10-17-2006, 13:28
Споко;)Нещата ще потръгнат,а дпброто ви приятелство и разумът ви няма да ви позволят да се разделите дори като приятели.
първоначално не винаги успяваме да разберем точно чувствата си. ти казваш, че си започнал да се влюбваш, но осъзнаваш, че още не си влюбен. и знаеш ли какво си мисля аз?! че всъщност изпитваш прекалено дълбока привързаност към това момиче, същевременно се нуждаеш от любов и ето от тук започва проблема! но според мен каквото и да е това, което изпитваш към нея, то е просто моментно увлечение, което ще мине с времето
everything
10-17-2006, 14:22
anito.sl Пуснато на: Вто Окт 17, 2006 4:09 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
първоначално не винаги успяваме да разберем точно чувствата си. ти казваш, че си започнал да се влюбваш, но осъзнаваш, че още не си влюбен. и знаеш ли какво си мисля аз?! че всъщност изпитваш прекалено дълбока привързаност към това момиче, същевременно се нуждаеш от любов и ето от тук започва проблема! но според мен каквото и да е това, което изпитваш към нея, то е просто моментно увлечение, което ще мине с времето
Откаде би могла да бъдеш сигорна?
Да неси в сърцето му ](*,)
anito.sl Пуснато на: Вто Окт 17, 2006 4:09 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Откаде би могла да бъдеш сигорна?
Да неси в сърцето му ](*,)
всеки втори се влюбва в най-добрия си приятел!!! според мен това не са истински чувства при повечето, а чисто и просто привличане и сякаш това едва ли не се очаква от тях. не съм казала, че той не е влюбен, той сам си го каза!
И аз съм в същата ситуация,но си давам сметка ,че е по-добре да се виждаме често,да си споделяме ..отколкото да му призная ,че искам да бъдем нещо повече,защото ще го изгубя като приятел и никога няма да бъдем в такива чудесни отношение,в каквито сме сега.
Tender Poison
10-18-2006, 19:56
Normalno e
ssiimmoonna
10-19-2006, 10:47
ami az da ti kaja vinagi taka stava to9 mujete i jenite za tva ne sa ssuzdadeni za da sa priqteli a za dr raboti!!!vinagi v priqtelstvo m-u mom4e i momi4e nqkoi izpitva ne6to pove4e ot fr 4uvstva i ne moje da gi preodolee mene ako me pita6 taka i taka ve4e si vluben po-dobre e da i go kaje6 i ako se polu4i ne6to ok super no e po-kofti da ne i kaje6 i taini4ko da si q haresva6 ili puk o6te po-gadno da prekrati67 sqkakvi vzaimootno6eniq s neq!! kaji i kakvo misli6 i 6tom ti e bf 6te te razbere :wink:
CrazyWitch
10-19-2006, 11:45
:( Съжелявам.. Това е много, много гадно. Аз имам двама много добри приятели. Момиче, момче. Момичето е влюбено в момчето.. Та тая моя най-добра приятелка бая ти влиза в положението. Само ,че на нея и писнало да се бори с чувствата си и да лъже сама себе си. Сега вече не се лъже. З. акво да ти кажа :-# Понеже виждам в какво положение е аверката ми и не знам какво и що е най-добро :( Айде късмет.
Spored men ne trqbva da i kazva6... ni6to dobro nqma da izleze... dori i tq da ima ne6ot kym teb 6te doide moment v koito vsi4ko 6te priklu4i, kakto i tova tolkova hubavo priqtelstvo koeto imate
Krem4eto
10-19-2006, 14:03
Рискувай!Понякога любовта е по-важна от приятелството!
lady_bird
10-19-2006, 14:07
ne mislq,4e moga da ti pomogna,no smqtam,4e e nai-dobre tova da go spodeli6 s neq.