Влез

View Full Version : Аз я обичам, а тя не :(

10-15-2006, 20:22
...Ходих с едно момиче, което много обичах и още я обичам, тя ми е първата любов, но тя скъса с мен щото няма;а вече чувства като преди...оттогава досега нещата се развиха така че не спряхме да се виждаме, а аз съм и най-близкия приятел...И е много трудно да и бъда истински приятел, когато аз наистина още я обичам... и всеки ден съм опред тази дилема да и кажа ли или не...наистина много ме е страх да я изгубя А каъо ходехме не бепе нещо сериозно и знам че ако сега и кажа какво чувствам ще стане по-кофти защото тя вижда в мен човека който винаги е до нея когато има какво да сподели... просто няма шанс.. но е кофти да се крият чувства..
Просто опитвам се да си харесам друго момиче излизах с много, по-красиви и по-умни и по-точни и по-готини от нея но не става.. за мен тя е най-най....всичко ми напомня за нея - есента, училището, навсякъдв виждам нея и няма ден в който да не мисля за нея.. ако не я видя не и се обадя или поне не си попишем просто ми е някакво кофти...И това продължава,,дайте съвети кво да правя.. да и кажа ли че още я обичам или да продължвам да бъда най-добрия и приятел, колкото и да ми е трудно, за да не я изгубя...Надявам се че съм писал разбираемо и сте схванали чувствата и мисълта ми :)

{_^PaS$IoN`KiSs^_}
10-15-2006, 21:03
Dam,napisal si go suvsem razbiraemo,lichi si,che si mnogo vluben vuv neq.Ako smqtash,che shte te otblusne i nqma da otvurne na chuvstvata ti po dobre ne i go kazvai napravo :roll: moje naistina da q izgubish.No znam,che e mnogo trudno da kriesh chuvstvata si,oshte poveche kato ste tolkova blizki i q vijdash vseki den :roll: az ti predlagam da i namekvash,che izpitvash kum neq neshto poveche ot priqtelska obich,vij kak shte reagira i ako mislish,che moje da se poluchi otnovo mejdu vas i razkrii chuvstvata si,ako ne i kaji che ne iskash da q zagubish kato priqtelka,zashtoto naistina oznachava mnogo za teb!!Shtom vednuj ste bili zaedno ne vijdam zashto tova da ne stane otnovo :wink: no vse pak ne q pritiskai,dai i vreme da vzeme reshenie.

Cosmo
10-16-2006, 09:35
Kato nein nai dobyr priqtel tq razchita che q poznavash po dobre ot vsichki ostanali...ako naistina e taka pomisli dali tq bi otvyrnala na chuvstvata ti ili shte te otblysne...sled kato vednyj veche ste skysali ako tq iskashe da e s teb,no ne kato priqteli veche shtqhte da ste zaedno....spored men e po dobre da zapazish priqtelstvoto vi i da se opitash da gledash na neq kakto tq na teb...kato nai dobyr priqtel...opitai pyk ako ne stane....prodyljavai da si do neq vinagi kogato se nujdae ot priqtel i q podkrepqi kakto dosega...moje tq zapochne da izpitva tova koeto i ti.....no samo vremeto shte pokaje... :) :)
Uspeh :)

koalka
10-16-2006, 09:41
Добре...не мог ада разбера....как като ти КАЗВАШ,че си излизал с много по-хубави и умни от нея...твърдиш,че тя е най-най?Интересно ми е просто.Когато обичаш не е ли така,че за теб няма по-хубав и красив...или съм с много остарели разбирания?Просто аз така го чувствам.Ами незнам...аз бих й казала.Ти така и така може да си приятелб с нея,ама колко,като притяелите нямат чувства един към друг.

10-16-2006, 11:43
Благодаря на всички за съветите, мисля че наистина ще оставя нещата така и ще продължавам да бъда винаги до нея и да и бъда приятел.Тя също много ме цени и не искам когато и кажа че още я обичам да се чувства виновна че не може да отговори на чувствата ми.Съмнявам се дали с времето тя ще поиска отново да е с мен...мисля си че ако въобще би тръгнала пак с мен, просто нямаше да иска да късаме преди това...Поздрави :)

kofti_nick
10-16-2006, 11:52
Добре...не мог ада разбера....как като ти КАЗВАШ,че си излизал с много по-хубави и умни от нея...твърдиш,че тя е най-най?Интересно ми е просто.Когато обичаш не е ли така,че за теб няма по-хубав и красив...или съм с много остарели разбирания?Просто аз така го чувствам.Ами незнам...аз бих й казала.Ти така и така може да си приятелб с нея,ама колко,като притяелите нямат чувства един към друг.

Дубре го каза :)