Влез

View Full Version : Парите ни сасипаха живота

10-15-2006, 21:30
Здравейте.Неискам савет просто искам да споделя.Баща ми и маика ми са доста млади.Имаме голяма фирма.Маика ми само използва татко.Аз съм сигурен,че тя не го обича.Купихме си нова къща с басеин и сякви такива глупости а тя сега искала нова кола!!Ужасна е.Татко по цял ден работи а тя си седи в нас и даже мисля,че си има любовник.Не се интересува от мен.Пия,пуша пред нея и нищо не ми казва.Дори сме пушили заедно трева.а татко е дълбоко зъблоден,че като ми е дал кредитна карта без лимит е свършил всичките си задължения на родител.Искам обич.Скоро смятам да се изнеса заедно с приятелката ми на квартира....И да знаете на 16 съм и ми е много кофти :( :( :( Проклетите пари :smt009

cvetiiii
10-15-2006, 21:56
emi kato sa vi mnogo parite dai mi za 1-2 dena kreditnata ti karta!!! ne znam za6to ne sedne6 i ne pogovori6 pone s ba6ta si za6toto s maika ti qvno 6te e po-trudno

10-15-2006, 21:58
не помага :((( татко просто не ми ввярва и си помисли че съм напушен.Тая тапа кучка мн добре го манипулира.Дори си мисля да е отровя??? [-o<

cvetiiii
10-15-2006, 22:15
tova sa gluposti! dori ne trqbva i da si go pomislq6!!! kakvoto i da e vse pak ti e maika malko ili mnogo!!! ami nz sa4uvstvam ti naistina za6toto i az sum bila v po4ti su6toto polojenie smisul bez trevata i lubovnika no i mene sa me zaebavali ei taka no...! ne znam, opitai se togava da gi subre6 i dvamata i im kaji kak se 4uvstva6!!! a za kartata ne se bazikax

jeditte
10-16-2006, 06:33
...

TeditoOoo
10-16-2006, 12:05
Ми така е-парите купуват много,но материални неща...не могат да купят любов

linkin_park_fenka
10-16-2006, 12:28
Здравейте.Неискам савет просто искам да споделя.Баща ми и маика ми са доста млади.Имаме голяма фирма.Маика ми само използва татко.Аз съм сигурен,че тя не го обича.Купихме си нова къща с басеин и сякви такива глупости а тя сега искала нова кола!!Ужасна е.Татко по цял ден работи а тя си седи в нас и даже мисля,че си има любовник.Не се интересува от мен.Пия,пуша пред нея и нищо не ми казва.Дори сме пушили заедно трева.а татко е дълбоко зъблоден,че като ми е дал кредитна карта без лимит е свършил всичките си задължения на родител.Искам обич.Скоро смятам да се изнеса заедно с приятелката ми на квартира....И да знаете на 16 съм и ми е много кофти :( :( :( Проклетите пари :smt009
А'ве ко ти пука,нъли си имаш кредитна карта и момиче което те обича ко ти пука за останалото :smt006

10-16-2006, 12:50
довечера ще поговоря и с двамата.Ще ходим на ресторант ЗАЕДНО за първи път от 100 години :D =D> А за кредитната карта- е да яко си е.Поне винаги си имам пари в само зараджоба.Има и друго нещо.Имам чувството,че някои хора ме използват заради парите!!!!! мн кофти.Незнам кои ми е истински приятел и кои не.И тапата вещица вчера е карала татко да ме пратят да уча в Германия в някво часно даскало.Сигурно е някав затвор :(((( (((( НЯма да стане!!Татко е против ма тая ще го обеди.Ако довечера сичко не мине както трябва тегля си 10 000 и отивам на хотел с прятелката ми,па нека ме намерат.Неми пука ако ще да сам за национално издирване :(((((
Благодаря ви за саветите.Ще ви пиша какво е станало....

die_die_my_darling
10-16-2006, 14:55
da ti imam problemite kato sa ti mnogo parite dai gi na men :D

HopeLesss
10-16-2006, 17:02
Хубаво е, че си осъзнал, че парите не могат да купят щастие. Щом майка ти е така, ти не можеш да я промениш. Гледай си своя живот и се радвай на живота. Баща ти едва ли е толкова наивен за колкото го мислиш... Може би и той вижда нещата както и ти, но просто си мълчи... не знам какво да те посъветват. Живей си живота и това е...

10-16-2006, 20:16
Бяхме на ресторант=Ще ме пращат в Германия.Честито!! УТре ставам рано,зимам си картатта утивам до банката,забирам си приятелката и отиваме да живеем на хотел.Изнудих аадвоката на бащата да ми издаде палномощно,че иначе няма да ми дадат стая
](*,) Сега вече започва моя живот.....ще ходим в софия междодругото ако някои иска да се видим :) ще ви пиша утре пак.доскоро.и ще ви послушам.Започвам и аз да си живея животааа! Кофти само за татко ще се побърка :(

10-16-2006, 20:18
Хубаво е, че си осъзнал, че парите не могат да купят щастие. Щом майка ти е така, ти не можеш да я промениш. Гледай си своя живот и се радвай на живота. Баща ти едва ли е толкова наивен за колкото го мислиш... Може би и той вижда нещата както и ти, но просто си мълчи... не знам какво да те посъветват. Живей си живота и това е...
а за татко-тои не е никак наивен.Просто мн обича тааа.Тя наистина е мн красива немога да и го отрека.Прилича на 25 годишен модел...ма така ша е като не излиза от салона а татко по цял ден бачка ](*,) ](*,) ](*,) [-( [-( [-( [-( [-( [-( :-&

10-16-2006, 20:53
Ехаааа, то стана като в някой филм. Леко, че ти повярвахме :smt023

cvetiiii
10-16-2006, 21:17
abe i mene po4va ne6to da me sumnqva :) predlagam ti da se vidim kato doide6 v sf?! ne6to protiv da ima6?

10-17-2006, 08:21
Частно училище в Германия?Хахаха,по-добре първо да те пратят на училище в България,та дано те научат да пишеш грамотно...

SuPeRSlaDkA
10-17-2006, 11:50
abe i mene po4va ne6to da me sumnqva :) predlagam ti da se vidim kato doide6 v sf?! ne6to protiv da ima6?ne6to sumnitelno mi izglejda

10-17-2006, 14:08
бях решил да продължавам да споделям с вас,но щом не ми вярвате няма смисъл.И все пак благодаря на тези който се отзоваха и ми дадоха съвет.Мерси...

cvetiiii
10-17-2006, 14:45
na men oba4e naistina 6te mi e interesno da se vidim? 6te se iznasq6 li ot vas?

10-17-2006, 17:11
na men oba4e naistina 6te mi e interesno da se vidim? 6te se iznasq6 li ot vas?
Cveti v Sofia sme :D :D Otsedna li sme v niakav grand hotel sofia ili ne6to takova.. I az niamam ni6to protiv da se vidim...Ako iska6 kaji niakoe po izvesno miasto(4e ni6to nz ot sofia) samo4e 6te doida s moita fr.Ili napravo za6to ne doide6 v hotela.Tuka e super moga da ne izlizam po cial den.... :D Ako si saglasna pi6i.I da mejdudugoto na kolko si godini?

cvetiiii
10-17-2006, 17:28
Na 16 sum. Ami ne se se6tam sega za nqkoe mestence! aide utre moje da doida do hotela! nqkvo tel4e? napi6i mi go ako iska6 na li4no

10-17-2006, 17:38
neznam kak da ti go napi6a na li4no :oops: Aide kam 12 4asa v glavnoto antre .Mn 6te se radvam ako se vidim.Takmo 6te moje da ni vodi6 niakade na kafe.. :D 6te me poznae6 po ..lele kak 6e me poznae6 :shock:
6te sam oble4en s danki,niakva rizka i 6te sloja niakva vratovrazka za po fashion i da se otli4avam :mrgreen:
6te te 4akameee :) a tebe kak da te poznaia ???? \:D/

10-18-2006, 11:54
Цвети защо ме излъга??? [-( [-( [-( :-# :smt014 :smt019 :smt017

IKisseDAGirL
10-18-2006, 12:46
Ехаааа, то стана като в някой филм. Леко, че ти повярвахме :smt023
в началото правдоподобно звучеше, ама на края малко се оля :lol:

mon4eto
10-20-2006, 12:17
Parite razvalqt 4oveka,kato ostanalite go izpolzavat...ne moga da kaja ni6to drugo :!:

sladakk
11-26-2006, 20:15

Да така е аз питам за какво раждат деца тези безотговорни същества, може би да задържът един чоек да майка ти е успяло, но замисляла ли се е как се чувстваш ти???

LuxurySk0B
09-27-2009, 11:08
Това е някакъв майтап

Pepincetyy
09-27-2009, 11:15
И какво стана видяхте ли се с Цвети?