View Full Version : Парите ни сасипаха живота
Здравейте.Неискам савет просто искам да споделя.Баща ми и маика ми са доста млади.Имаме голяма фирма.Маика ми само използва татко.Аз съм сигурен,че тя не го обича.Купихме си нова къща с басеин и сякви такива глупости а тя сега искала нова кола!!Ужасна е.Татко по цял ден работи а тя си седи в нас и даже мисля,че си има любовник.Не се интересува от мен.Пия,пуша пред нея и нищо не ми казва.Дори сме пушили заедно трева.а татко е дълбоко зъблоден,че като ми е дал кредитна карта без лимит е свършил всичките си задължения на родител.Искам обич.Скоро смятам да се изнеса заедно с приятелката ми на квартира....И да знаете на 16 съм и ми е много кофти :( :( :( Проклетите пари :smt009
cvetiiii
10-15-2006, 21:56
emi kato sa vi mnogo parite dai mi za 1-2 dena kreditnata ti karta!!! ne znam za6to ne sedne6 i ne pogovori6 pone s ba6ta si za6toto s maika ti qvno 6te e po-trudno
не помага :((( татко просто не ми ввярва и си помисли че съм напушен.Тая тапа кучка мн добре го манипулира.Дори си мисля да е отровя??? [-o<
cvetiiii
10-15-2006, 22:15
tova sa gluposti! dori ne trqbva i da si go pomislq6!!! kakvoto i da e vse pak ti e maika malko ili mnogo!!! ami nz sa4uvstvam ti naistina za6toto i az sum bila v po4ti su6toto polojenie smisul bez trevata i lubovnika no i mene sa me zaebavali ei taka no...! ne znam, opitai se togava da gi subre6 i dvamata i im kaji kak se 4uvstva6!!! a za kartata ne se bazikax
TeditoOoo
10-16-2006, 12:05
Ми така е-парите купуват много,но материални неща...не могат да купят любов
linkin_park_fenka
10-16-2006, 12:28
Здравейте.Неискам савет просто искам да споделя.Баща ми и маика ми са доста млади.Имаме голяма фирма.Маика ми само използва татко.Аз съм сигурен,че тя не го обича.Купихме си нова къща с басеин и сякви такива глупости а тя сега искала нова кола!!Ужасна е.Татко по цял ден работи а тя си седи в нас и даже мисля,че си има любовник.Не се интересува от мен.Пия,пуша пред нея и нищо не ми казва.Дори сме пушили заедно трева.а татко е дълбоко зъблоден,че като ми е дал кредитна карта без лимит е свършил всичките си задължения на родител.Искам обич.Скоро смятам да се изнеса заедно с приятелката ми на квартира....И да знаете на 16 съм и ми е много кофти :( :( :( Проклетите пари :smt009
А'ве ко ти пука,нъли си имаш кредитна карта и момиче което те обича ко ти пука за останалото :smt006
довечера ще поговоря и с двамата.Ще ходим на ресторант ЗАЕДНО за първи път от 100 години :D =D> А за кредитната карта- е да яко си е.Поне винаги си имам пари в само зараджоба.Има и друго нещо.Имам чувството,че някои хора ме използват заради парите!!!!! мн кофти.Незнам кои ми е истински приятел и кои не.И тапата вещица вчера е карала татко да ме пратят да уча в Германия в някво часно даскало.Сигурно е някав затвор :(((( (((( НЯма да стане!!Татко е против ма тая ще го обеди.Ако довечера сичко не мине както трябва тегля си 10 000 и отивам на хотел с прятелката ми,па нека ме намерат.Неми пука ако ще да сам за национално издирване :(((((
Благодаря ви за саветите.Ще ви пиша какво е станало....
die_die_my_darling
10-16-2006, 14:55
da ti imam problemite kato sa ti mnogo parite dai gi na men :D
HopeLesss
10-16-2006, 17:02
Хубаво е, че си осъзнал, че парите не могат да купят щастие. Щом майка ти е така, ти не можеш да я промениш. Гледай си своя живот и се радвай на живота. Баща ти едва ли е толкова наивен за колкото го мислиш... Може би и той вижда нещата както и ти, но просто си мълчи... не знам какво да те посъветват. Живей си живота и това е...
Бяхме на ресторант=Ще ме пращат в Германия.Честито!! УТре ставам рано,зимам си картатта утивам до банката,забирам си приятелката и отиваме да живеем на хотел.Изнудих аадвоката на бащата да ми издаде палномощно,че иначе няма да ми дадат стая
](*,) Сега вече започва моя живот.....ще ходим в софия междодругото ако някои иска да се видим :) ще ви пиша утре пак.доскоро.и ще ви послушам.Започвам и аз да си живея животааа! Кофти само за татко ще се побърка :(
Хубаво е, че си осъзнал, че парите не могат да купят щастие. Щом майка ти е така, ти не можеш да я промениш. Гледай си своя живот и се радвай на живота. Баща ти едва ли е толкова наивен за колкото го мислиш... Може би и той вижда нещата както и ти, но просто си мълчи... не знам какво да те посъветват. Живей си живота и това е...
а за татко-тои не е никак наивен.Просто мн обича тааа.Тя наистина е мн красива немога да и го отрека.Прилича на 25 годишен модел...ма така ша е като не излиза от салона а татко по цял ден бачка ](*,) ](*,) ](*,) [-( [-( [-( [-( [-( [-( :-&
Ехаааа, то стана като в някой филм. Леко, че ти повярвахме :smt023
cvetiiii
10-16-2006, 21:17
abe i mene po4va ne6to da me sumnqva :) predlagam ti da se vidim kato doide6 v sf?! ne6to protiv da ima6?
Частно училище в Германия?Хахаха,по-добре първо да те пратят на училище в България,та дано те научат да пишеш грамотно...
SuPeRSlaDkA
10-17-2006, 11:50
abe i mene po4va ne6to da me sumnqva :) predlagam ti da se vidim kato doide6 v sf?! ne6to protiv da ima6?ne6to sumnitelno mi izglejda
бях решил да продължавам да споделям с вас,но щом не ми вярвате няма смисъл.И все пак благодаря на тези който се отзоваха и ми дадоха съвет.Мерси...
cvetiiii
10-17-2006, 14:45
na men oba4e naistina 6te mi e interesno da se vidim? 6te se iznasq6 li ot vas?
na men oba4e naistina 6te mi e interesno da se vidim? 6te se iznasq6 li ot vas?
Cveti v Sofia sme :D :D Otsedna li sme v niakav grand hotel sofia ili ne6to takova.. I az niamam ni6to protiv da se vidim...Ako iska6 kaji niakoe po izvesno miasto(4e ni6to nz ot sofia) samo4e 6te doida s moita fr.Ili napravo za6to ne doide6 v hotela.Tuka e super moga da ne izlizam po cial den.... :D Ako si saglasna pi6i.I da mejdudugoto na kolko si godini?
cvetiiii
10-17-2006, 17:28
Na 16 sum. Ami ne se se6tam sega za nqkoe mestence! aide utre moje da doida do hotela! nqkvo tel4e? napi6i mi go ako iska6 na li4no
neznam kak da ti go napi6a na li4no :oops: Aide kam 12 4asa v glavnoto antre .Mn 6te se radvam ako se vidim.Takmo 6te moje da ni vodi6 niakade na kafe.. :D 6te me poznae6 po ..lele kak 6e me poznae6 :shock:
6te sam oble4en s danki,niakva rizka i 6te sloja niakva vratovrazka za po fashion i da se otli4avam :mrgreen:
6te te 4akameee :) a tebe kak da te poznaia ???? \:D/
Цвети защо ме излъга??? [-( [-( [-( :-# :smt014 :smt019 :smt017
IKisseDAGirL
10-18-2006, 12:46
Ехаааа, то стана като в някой филм. Леко, че ти повярвахме :smt023
в началото правдоподобно звучеше, ама на края малко се оля :lol:
Parite razvalqt 4oveka,kato ostanalite go izpolzavat...ne moga da kaja ni6to drugo :!:
Да така е аз питам за какво раждат деца тези безотговорни същества, може би да задържът един чоек да майка ти е успяло, но замисляла ли се е как се чувстваш ти???
LuxurySk0B
09-27-2009, 11:08
Това е някакъв майтап
Pepincetyy
09-27-2009, 11:15
И какво стана видяхте ли се с Цвети?