View Full Version : Moderated by W.I.M.: Написа ми SMS, а после го отрече :(
Tender Poison
10-16-2006, 15:47
Преди две седмици пратих на едно момче(което харесвам),че много ми липсва и днес получих отговор съдържаш:4ak sega vizdam smsa i mn me e qd 4e ne ti pisah as purwi za6toto naistina mn mi lipswa6 i samo za towa si mislq ! И не знам какво ме прихвана и питах за кого се отнася и той ми отговори:ne!!!oburkah!ne e za teb .sajalqvam..ispratil se e smsa sam ot joba mi!sry Направо ми иде да ревна...
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
dAnnyb0y
10-16-2006, 15:50
Или го е срам от чувстата му, или не е сигурен в тях, а може и просто да се прави на глупав. Поговори с него по-сериозно, кажи му какво мислиш и го остави той да те търси, ако има желание.
В случай, че те потърси - добре, но ако не те потърси не се натъжавай, явно не е момчето за теб. Успех !
FuckBitch
10-16-2006, 15:51
Пича е идиот...
stasi_girl
10-16-2006, 15:58
Или го е срам от чувстата му, или не е сигурен в тях, а може и просто да се прави на глупав. Поговори с него по-сериозно, кажи му какво мислиш и го остави той да те търси, ако има желание.
В случай, че те потърси - добре, но ако не те потърси не се натъжавай, явно не е момчето за теб. Успех !
Напълно съм съгласна :!: :!: :!:
Ами явно го е срам и просто не е могъл да ти го каже в очите.Просто не мога да те посъветвам какво да направиш.Но определено лъже,че се е пратил по погрешка.
e tva ve4e e pulna gavra ... govori s nego
както ти, така и ние, можем само да предполагаме каква всъщност е истинската причина за смс и отричането му. най-добре го хвани някой път на тясно и го запитай директно. а ако и тогава те излъже поне ще разбереш, защото в очите трудно се лъже човек